Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Killar som endast vill ha sex

Skapad av H5, 2018-10-07 22:53 i Sex & Sinne

1 045
9 inlägg
-2 poäng
Sex och blandat
H5
Visningsbild
3 inlägg
0
Hur vet man att en kille är genuint intresserad och inte ute efter att ligga? Jag kan bli skrämd av tanken att killen endast vill ha sex men lockar tjejen med att säga att man är intresserad av något mer (fast man inte är det)
Hur vanligt är detta? Intressant att höra från både killar och tjejer.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 830 inlägg
-1

Svar till H5 [Gå till post]:
Ta det lite långsammare och hoppa inte i säng allt för tidigt så har du större möjlighet att läsa killens faktiska avsikt med dig. Om det inte känns rätt, om saker känns ruschade eller framtvingade kan det vara en signal på att man bör tänka efter lite extra för att slippa bli utnyttjad.

Min uppfattning ä att det inte är jättevanligt att killar fejkar intresse eller implicit "lovar" förhållanden med folk för att få nuppa, men visst finns det ett och annat arsel som skulle kunna göra det.Even boys have something to say if you listen long enough

H5
Visningsbild
3 inlägg
Trådskapare
0

Svar till godis-apa [Gå till post]:
Bra tänkt! Jag träffar en kille som gör mig osäker nämligen. Han och jag hade sex en gång på mitt intiativ och efter det berättade han att intresset för mig var mer än ett ONS och vi fortsätter att ses. Nu har vi setts några gånger utan att ha sex men jag är orolig att han ser mig som oseriöst eftersom att vi hade sex så snabbt. Alltså att han låtsas vara intresserad för att han tror att jag är lätt att få i säng? Men han kanske är en jättefin kille.. ska iallafall hålla på det du sa dvs ta det långsamt

TLTGja
Visningsbild
P 22 Legend 3 969 inlägg
-2

Svar till H5 [Gå till post]:
HAHAHA
Vilka problem, varför oroar du dig? Söker man signaler kan jag garantera att du kommer finna även signaler som inte existerar.

Kärlek kan utvecklas över tid, att man "råkade" gå fort fram omöjliggör inte en stabil relation, försök ha det avslappnat.

The leetest herperderper

Drickz
Visningsbild
P 25 Umeå Legend 768 inlägg
1
Svar till H5 [Gå till post]:
Vad jag fått höra så finns det inget som stödjer att en relation skulle gå bättre eller sämre beroende på när man har sex för första gången.

Gör det som känns rätt helt enkelt.

Ingen status

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 830 inlägg
0

Svar till H5 [Gå till post]:
Från den väldigt begränsade informationen du gett finns det inte direkt några indikationer på att han bara skulle vara ute efter sex. Det kan absolut vara så att det är fallet, men precis som TLTG skriver (om än lite klantigt uttryckt) är det väldigt lätt att hitta hjärnspöken, bara man letar efter dem.

Det är alltid klokt att tänka efter lite innan man känslomässigt involverar sig med folk. Man ska inte vara så pass naiv att man alltid litar på allt folk säger, men man ska ju heller inte göra det motsatta. Ibland måste man chansa, hålla tummarna och hoppas att saker går som man vill.

Försök att inte överanalysera saker, ta en dag i taget och se om ni lyckas bygga upp ett förhållande ni kan trivas i. Sen är det inte hela världen om det senare visar sig inte fungera. Livet går vidare, jorden fortsätter snurra och du kommer bli förälskad igen.

Even boys have something to say if you listen long enough

H5
Visningsbild
3 inlägg
Trådskapare
0

Svar till godis-apa [Gå till post]:
Tack ska tänka på detta!!

Chubaka
Visningsbild
P Kändis 620 inlägg
1

Svar till H5 [Gå till post]:
Min tanke är nog att om han bara vill ha sex, tråkigt för honom. För det är allt han får och han får skylla sig själv.

Killar söker bekräftelse genom sex precis som många tjejer. Det är vanligt oavsett kön. Visst en del "leker", men mest för att de inte är mogna eller självsäkra nog i sig själva att ha relationer.

Om det leder till sex, så länge det är något du vill inte inte på något sätt pressas till, låt det bli hans förlust om han inte vill något mer.

Sluta förfölj mig! -_-


Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Killar som endast vill ha sex

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons