Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ligger med min syster

Skapad av Anonym, 2012-10-19 16:24 i Sex & Sinne

28 055
49 inlägg
24 poäng
Sex och blandat
Keyboardwarrior
Visningsbild
P 14 28 inlägg
0
Fråga henne bara?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Donkardo
Visningsbild
P 19 9 inlägg
0

Svar till CokeInSpace [Gå till post]:
Hej CokelnSpace det ju så att jag skulle sova hos en vän till mig men det vart ändrade planer, Jag kom ju hem runt 04:00. Våra föräldrar har ju åkt hem till mina kusiner och är borta några dagar. Så jag är ganska säker på att hon hade för sig att hon var ensam hemma! Och när jag väl kollar på porr så höjer jag ganska mycket, ja är helt säker på att hon hör det! Inga problem med hörseln har hon

Donkardo
Visningsbild
P 19 9 inlägg
0

Svar till Keyboardwarrior [Gå till post]:
Jag vill fan göra det men vill inte att det ska bli dålig stämning mellan oss ifall ja får ett NEJ,

CokeInSpace
Visningsbild
P Veteran 51 inlägg
1

Svar till Donkardo [Gå till post]:
Tycker att du ska låta det vara isf, tänk på hur hon med 90% sannolikhet skulle reagera. Hon skulle väl knappt kunna se dig i ögonen nå mer. Det går över, visa att du är mogen och gå vidare.
Och hoppas att du förstår själv att du inte på ett eller annat sätt våldta din syster (eller någon annan) som mr keyboard tycker.

Donkardo
Visningsbild
P 19 9 inlägg
1

Svar till CokeInSpace [Gå till post]:
Du har fan rätt! god människa är du! Tack så mycket
Neeejdå kommer absolut inte våldta någon speciellt inte min syster!!!

Donkardo
Visningsbild
P 19 9 inlägg
0
Hjälp mig snälla Ja har fan fuckat upp allt nuu på riktigt!!
Ja låg i rummet oh kolla på porr, runkade samtidigt, hade fan ganska hög volym!, sen så kom min syster in och såg mig, hade ryggen mot dörren så hon såg skärmen, hon skrek hallåååå jävligt högt, fick fan panik oh stängde av skärmen drog upp mina kallingar under tiden så hon att jag e fan äcklig och stängde dörren, har försökt snacka med henne nu i 1 timma men ja får inget svar
VAD FAN SKA JAG GÖRA ????
TLTGja
Visningsbild
P 20 Veteran 3 800 inlägg
0

Svar till Donkardo [Gå till post]:
Att du lovar i framtiden använda hörlurar.

Det går över.
Visst hon kommer kanske alltid minnas dig som översexuell.
Men skaffa dig andra, hälsosammare intressen än porr.
Något mer altruistiskt liksom.

Så att ditt godhetskonto överväger det faktum att du utsatte din syster för en obekväm situation(lyssna på ens brosa när han runkar).

Och du skäms nu.
Tänk bara vad du skulle ha skämts om du hade frågat det du tidigare ville fråga.

Du borde fungera på hur du kan minska dina impulser/ kontrollera dem.

Jag rekomenderar redit.com/r/nofap
För seriöst.
Du borde testa att helt undvika någon sexuell stimuli i minst 3 månader.

Jag är sällan den som shame:ar.
Men herregud.
Fattar du hur sjuk du är?

Bli en bättre människa än det här!!

The leetest herperderper

Chubaka
Visningsbild
P Kändis 521 inlägg
0

Svar till Donkardo [Gå till post]:
Skaffa hörlurar och ha inte högvolym. Lås dörren.

Sen hänvisar jag till de länkar jag tipsa om i ett tidigare inlägg.

Sluta förfölj mig! -_-

Withz
Visningsbild
91 inlägg
1

Svar till Donkardo [Gå till post]:
Ett tips är att du slutar kolla porr. Du har ju tydligen blivit helt jävla sjuk i huvudet utav det. Och jag kan förstå dig, porren i dagsläget är helt jävla bisarr. Kanske ett nytt nyårslöfte?

Ingen status

TLTGja
Visningsbild
P 20 Veteran 3 800 inlägg
0
Svar till Withz [Gå till post]:
Tipset är: gör inget halvdant.
/Finns inga "Försök"


Svar till Donkardo [Gå till post]:
Sluta bara.

The leetest herperderper

Donkardo
Visningsbild
P 19 9 inlägg
-3
Fuck my life på riktigt!!!, i natt så gick ja in i syrrans rum, hon låg oh sov i underkläder!, dum nog ja e så drog ja ner hennes trosor lite oh börja lukta på hennes fitta, smekte lite, sen så tog jag fram kuken och börja röra vid hennes klitoris, försökte trycka in den ett par gånger så vid 3de försöket så fick ja in ollonet, kunde fan inte kontrollera mig, jucka 3, 4 gånger så kom ja men hann dra ut kuken, sprutade på hennes fittan och så vakna hon upp, såg mig på knä bredvid henne med kuken framme, sen så kände hon på sin fitta och kände att det var blöt så såg hon att de var sperma, fyfan ja fick en sån utskällning, blev kallad för en massa saker, nu så vill hon inte prata med mig mer, ja vill bara ta livet av mig på riktigt ja är en vidrig människa.
Guud
Visningsbild
10 Göteborg Hjälte 2 029 inlägg
3

Svar till Donkardo [Gå till post]:
"Svar till CokeInSpace [Gå till post]:
Du har fan rätt! god människa är du! Tack så mycket
Neeejdå kommer absolut inte våldta någon speciellt inte min syster!!!"


Bara så du vet är sex med någon som sover likställt med våldtäkt enligt tidigare domar. I princip, om det du skriver vore sant och du inte bara är ett sjukt troll, riskerar du nu fängelse med tanke på din ålder.


Don't get caught with the beard in the letterbox!

Chubaka
Visningsbild
P Kändis 521 inlägg
0
Svar till Donkardo [Gå till post]:
Ta ditt ansvar!
Som ovannämnda säger räknas det som våldtäkt (och möjligen våldtäkt mot barn, minns inte hennes ålder)!

Men istället för att bara tycka så synd om dig själv, tänk på din syster!!
Hur i helvete tror du din syster mår just nu? Hennes egen bror har förgripit sig på henne och säger hon till någon så är det HON som drabbas mest av skammen som tjej (i hennes ögon). Hon vågar inte berätta för era föräldrar för hon vill inte förstöra familjen.

OM det inte är ett troll, ta ditt ansvar och berätta vad du gjort för dina föräldrar eller annan vuxen i familjen! Din syster mår troligen skit och ska inte behöva stå ensam! Risken finns att hon skadar sig eller gör något dumt mot sig själv, för det DU utsatte henne för.

Sluta förfölj mig! -_-

CokeInSpace
Visningsbild
P Veteran 51 inlägg
2
Svar till Donkardo [Gå till post]:
Jag börjar tro att det bara är ett troll i farten, förstår inte hur en kåthet kan gå så långt att man utsätter sin egen syster för något sånt (eller någon alls). Kanske är ett område man måste studera mer och tvångsmedicinera killar som uppenbarligen inte har kontroll över sig själva.

Om detta nu inte är ett troll så tycker jag att du kan skriva (eftersom att hon förståelig inte vill prata med dig) och säga att allt är ditt fel och att du har stora problem. Strunta i allt vad "förlåt" och "jag är ledsen" ens heter för det finns inget du kan säga som hjälper mot vad du gjort. Se till att hon inte tar någon skuld på sig istället och gör enbart vad som är bäst för henne.

Om du känner att du behöver prata med andra för att själv fixa det hela så visst, men lasta inte över hur du mår av det hela på henne.

Sen söker du hjälp, hur ska du kunna ha en fungerande relation om risken är att du "tar vad du vill ha" från din tjej om det vore så att hon inte har lust i några månader. Risken är väl också att du fått nån sjuk kick av det hela och att det eskalerar till mer direkt våldtäkt.

Vanessa54321
Visningsbild
F 16 4 inlägg
2

Svar till Donkardo [Gå till post]:
Alltså du är sjuk på riktigt. Får en känsla av att du hittar på allt det här för att du inte har något liv och måste sysselsätta dig genom att sitta och skriva falska foruminlägg.

MEN, om detta är sant. Fy fan säger jag bara. Jag får seriöst kväljningar av att läsa allt det här, jag skojar inte ens. Jag förstår inte hur man kan vela HA SEX med sitt eget syskon av samma fucking kött och blod. Det är fan inte ett normalt beteende. Om detta är sant så kan jag bara säga att jag tycker för jävla synd om din syster. Hur fan kan du utsätta henne för det här? Det kanske är dags att du gör nånting åt ditt sjukliga beteende och söker hjälp. Det är en sak att fantisera om sin syster vilket bara det är skit äckligt, men att gripa sig på sin egen syster, det är över gränsen, du måste lära dig hantera din "kåthet" och fatta vad som är okej och inte.
Jag har flera syskon, både systrar och bröder och jag skulle aaaaaldrig kunna tänka så här om mina syskon, det är äckligt, jag blev illamående och fick ont i magen av att läsa det här. Du är SJUK. Jag blir så extremt förbannad av att läsa det här. Om du ens har dåligt samvete, så är det rätta att berätta för dina föräldrar, söka hjälp och göra nånting åt ditt beteende. Sen borde du be om ursäkt till din syster, men tror inte det kommer hjälpa. Bara så du vet så har du sabbat det totalt med dig och din systers relation (99% säkert), hur fan ska hon nånsin kunna kolla på dig igen och inte tänka på det du utsatt henne för?? Det kommer finnas kvar i hennes minne för alltid.
USCH FYFAN.

Enwo
Visningsbild
P 27 Stammis 24 inlägg
0
Att berätta för föräldrarna är det ansvarsfulla valet att göra. Tänk dock på att de är 18 och 19 år gamla, alltså myndiga. Det kan vara så att hon inte alls vill att de vet om det, att hon skulle skämmas eller att hon inte vill att hela familjengår i bitar (pga honom). Det jag tycker är att du (Donkardo) borde göra är att säga/skriva till henne att du förstår om hon vill berätta för era föräldrar, men det måste vara hennes val liksom. Han ska inte få ta det beslutet på egen hand. Bästa vore om hon beslutade att du ska berätta för dem.
sandra111
Visningsbild
F 24 Hjälte 3 352 inlägg
1

Svar till Donkardo [Gå till post]:
jaa om jag vore din syster så hade jag tänkt som dig, att jag vill ta livet av mig, pga vad som hände .. Sök hjälp!


Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Ligger med min syster

Ansvariga ordningsvakter: rawwr

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons