Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Min mamma skämde ut mig

Skapad av Hejsandra23, 2018-10-14 19:18 i Sex & Sinne

1 242
6 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Hejsandra23
Visningsbild
Stammis 4 inlägg
2
Tjena alla Hamsterpajare där ute!
Jag är 10 somrar gammal och har ett problem. Min mamma böjde sig ner innan så stringen syntes och boysen såg. Det är skitpinsamt och jätte stelt nu att få igång samtalsämnen. Vad ska jag göra? Tack på förhand.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 626 inlägg
1

Svar till Hejsandra23 [Gå till post]:
Att vuxna har underkläder är ganska normalt. Även string är normalt för många kvinnor, då en del känner att det är bekvämare än andra. Detta är inget att skämmas för tycker jag. Gör dina kompisar en sak av det, är det dom som är barnsliga och töntiga.

En del har inte ens underkläder under, andra har konstiga underkläder, en del har vita, svarta, blå underkläder. :) Inget märkvärdigt :)

Sluta förfölj mig! -_-

Dogzen
Visningsbild
2 inlägg
0
Vem f*n bryr sig om dem såg det?
Julleboii
Visningsbild
P 16 Stammis 12 inlägg
0
hej jag vet inte vad jag ska göra... jag är 15 år och det är en tjej i min kyrka som jag känner att jag är jätte bra kompis med men nu på senare tiden så har jag fått en crush på henne och jag vill inte förstöra något. borde jag backa ur jag vet verkligen inte för vi har känt varandra i typ 8 år och våra familjer känner varan. ska jag backa ur eller köra och se vad som händer??

Ingen status

CokeInSpace
Visningsbild
P Veteran 90 inlägg
0

Svar till Julleboii [Gå till post]:
Du kan börja med att göra en egen tråd och sen ta reda på om du är 15 eller 16 år.


Forum » Livet » Sex & Sinne » Min mamma skämde ut mig

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons