Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nervös inför sex.

Skapad av Anonym, 2012-09-28 03:44 i Sex & Sinne

4 907
4 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Hej!
Har en snabb fråga angående sex för första gången och nervositet.

Märkte sist när jag kom relativt långt med tjejen, att jag fick stånd direkt under förspelt och goset, men att när det verkligen gällde så slakade den efter. Kan tänka mig att det beror på att jag var nervös och hade prestationsångest, då det aldrig är några problem annars när jag är själv.

Då till själva frågan. Om man skulle hålla uppe med runkandet och låta sig hållas tills att man ska träffas igen, skulle det det ha någon inverkan på "kåtheten" och om jag får stånd eller inte? Kanske är värt att nämna att jag runkade precis innan jag åkte till tjejen sist.

//16 årig anonym kille

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Ellie
Visningsbild
Hjälte 6 361 inlägg 1352 svar i S&S
0
Om det går bra annars är det i alla fall ingenting som är fysiskt fel då är det bara nervositeten som spökar. Ja det kan vara en idé att hålla sig men jag tror nog du mest behöver kanske tid på dig. Ta det lugnt och försök tänka att går det inte så går det inte men du har i alla fall en tjej som förmodligen accepterar det. Ni kan alltid göra annat när det inte går ur vägen.

Det är nästan alltid lite såhär i början men som tröst ger övning färdighet. Så testa igen och så går det tillslut nog urvägen.

Och glöm inte kondom.

h

prinsen
Visningsbild
Hjälte 4 inlägg
0
Känner igen detta.Va samma för mig redan när hon började smeka bmig utan på min byxor fick ja stånd.när hon tog av mig byxorna å börja beröra min lille sak kände ja att de kom lite utlösning,de jobbigaste efter ja slickat henne å då hon skulle suga av mig märkte hon att ja kommit under tiden ja va nere å lekte,då ville hon ej suga av mig,när hon då runkade mig efter några sekunder kom ja,Många bruka ju kunna fort sätta efter,men efter ja fått orgasm så är ja utslagen,jobbigt å behöva se hon hålla på själv tills hon kommer,men de va första gången ja hört en tjej njuta å höra hur hon njöt av hur skönt hon fick av sina egna krafter.själv skämdes ja lite

Forum » Livet » Sex & Sinne » Nervös inför sex. 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons