Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Onanitips

Skapad av Anonym, 2017-09-18 20:23 i Sex & Sinne

2 518
3 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Mina föräldrar vet inte att jag brukar onanera. Men det brukar jag gör både på toaletten och på mitt rum. Men jag brukar bara använda lite toalettpapper eller fingrarna och dra/gnugga på fittan och klitoris. Men efter brukar jag känna mig äcklig. Jag brukar bara göra det i typ 30 sekunder eller tills det typ pirrar där nere. Har ni något tips på hur jag kan bli mer kåt och hur jag kan onanera längre utan att känna mig äcklig? Mvh/ småkåt tjej

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

RoadGunner
Visningsbild
P 32 Vattensprutande Administratör 3 193 inlägg 901 svar i S&S
1
Hej!

Nyckeln till njutning för tjejer är att hitta rätt. Testa att först och främst föra fingret längst med dina blygdläppar nerifrån och upp, massera sedan lite lät där blygdläpparna slutar. Gör lätta cirkelrörelser eller någon annan mjuk rörelse. Testa dig fram och försök leta lite, om du efter ett tag känner en behaglig njutningskänsla har du lyckats med att stimulera klitoris.

Använd fingarna eller ett föremål för att smeka klitoris. Testa dig fram vad som känns bäst, lite mjukare eller kanske hårdare tryck. Testa också olika tempon (snabbt, långsamt). Ett bra tips är att använda dig av duschstrålen! Tänk bara på att inte ha kokhett vatten..

Det finns också en teknik som går ut på att man "gnider" sig mot något eller tar något och gnider mot sig (två sidor av samma mynt), det kan vara ett gosedjur, en ihoprullad strumpa eller kanske kudden.

Området mellan könet och analöppningen kallas för mellangården. Det är väldigt känslig för beröring, så det kan också vara värt att testa. Vissa tycker att det är skönt att smeka sig runt analöppningen och/eller föra in ett finger där. Tänk bara på att om du fört in ett föremål i analen ska du inte stoppa in det i slidan efteråt utan att tvätta det först eftersom bakterier från ändtarmen kan skapa infektion i slidan. Om man känner sig torr eller vill tillföra mer fukt kan man använda saliv, glidmedel eller en oparfymerad olja.

Sist men inte minst - använd fantasin! För många är sexuella fantasier en stor del av onanin. Tänk på något (en situation eller kanske en plats) eller någon som gör dig ordentligt kåt och använd dig av den fantasin för att nå klimax.

Pilla på och lycka till!

Hungrig


Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Onanitips

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons