Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

övergrepp

Skapad av Anonym, 2014-03-07 19:21 i Sex & Sinne

3 925
6 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Hej, jag är en 16årig tjej som bara måste få prata ut och höra några råd om vad jag ska göra eller hur jag ska kunna leva vidare och fortsätta att fokusera på skolan, men just nu har jag ingen annat än det som nyligen hänt i mitt huvud. Jag vill verkligen bara glömma det.

Det var så här att den 1 mars så hade jag och 2 andra kompisar planerat att vi skulle dricka och bli berusande, jag har då druckit alkohol 2 gånger förr så jag var inte helt oerfaren men jag hade inte världens bästa kontroll ändå. Mina kompisar har inte druckit nått alls.
Vi skulle bara ha en tjejkväll hemma men det blev inte riktigt som vi tänkt oss.
Det sluta med att vi åkte till ett annat ställe som var en timme från där jag bor.. Jag och min kompis brukade ofta åka dit för vi känner många kompisar som bor där, men när vi då åker dit kl 9 på kvällen och när vi dessutom hade druckit var väll inte världens bästa idé.
Sedan vet jag att det är olagligt för ungdomar under 18år att vara ute bland folk påverkad.
Men vi tänkte inte så mycket då.. I guess.

Senare på kvällen träffa vi på några killar runt 20års åldern och dem var runt 4 stycken.
Dem vinka åt oss och bad oss komma till dem, vi gick bort till dem och vi snacka lite.. Sedan så bad dem oss att hänga med dem istället, jag och min andra kompis sa okej medan min andra kompis som jag nu i efterhand fick veta inte alls var lika full som jag och min andra väninna. Hon ville inte följa med dem här killarna, dumt nog så lämna jag och min kompis henne och följde med killarna.

Dem följde oss till en av killarnas lägenhet och där blir vi erbjudna på mer alkohol men jag tackar nej.. Senare kör vi "sanning eller konsekvens" men det blev till slut bara "konsekvens". Vi blir utmanade med att ta shots, alltså sprit.. Min kompis svara åt mig innan jag ens hunnit svara så jag hakar på, vi tar ca 3-4 shots.
Efter detta blir utmaningarna jobbigare och jobbigare.. Sedan när min kompis då börjar strula med en av killarna som sitter bredvid henne så börjar grabben bredvid mig försöka sig på mig.. Jag ville först inte men gjorde det ändå eftersom att min kompis höll på, han började ta mer och mer på mig han tog på mina bröst men jag tog bort hans hand för att jag inte ville ge fel signaler.. Men han tog bara tillbaks den och sedan lät jag honom. Han tog mig där nere utanför min byxor, han tog min hand och la på hans byxor jag tog bort den. Sedan var det en av dem andra killarna som släkte i rummet.. Det var då jag borde lyssnat på mig själv och gått. Men det gjorde jag inte utan istället fortsatte.
Han viska till mig att jag skulle gå vidare tills hans säng som låg på andra sidan av rummet. Jag sa först nej och fråga varför, men han reste sig upp och tog min hand och sa att det var obekvämt att sitta i soffan.. Han drog upp mig och jag följde efter honom, när vi kom till sängen la han sig ner och bad mig lägga sig bredvid honom, vilket jag gjorde.
Han la sig ovan på mig och tog över täcket över oss båda. Jag titta oroligt efter min kompis och jag såg att hon fortfarande satt i soffan och strula med den här killen.. Han hade sina händer överallt på henne.. Jag såg på henne att hon var helt borta, hon var inte nykter, hon fatta inte vad hon höll på med. Jag borde sagt till.. :(
Killen som var över mig började ta på mig igen och kysste mig ennu "snabbare" han knäppte upp min byxor så snabbt att jag knappt märkte det och jag tog snabbt ner min hand och sa att jag inte ville. Han fortsatte ändå, han tog bort min hand och höll den, jag titta igen mot min kompis som höll på där borta men nu med 2 st av killarna men det var inget allvarlige än hångel och tafsade och det såg ut som att hon gillade de.
Killen som höll på med mig hade nu tagit ner både mina och hans byxor, jag vet inte riktigt vad som hände med mig.. Jag hann inte tänka, jag lät honom bara fortsätta med mig för att han lyssna ändå inte på mig? Visst.. jag kunde sparkat bort honom eller skrikit att jag inte ville men jag gjorde det inte. Jag bara låg där.
Han hade sex med mig.. Det som gör mig mest äcklad var att han bara gjorde sitt och sedan hoppa av mig.. Han fråga mig inte hur det var eller om det var skönt för mig, han gjorde tills han kom och sedan gick från sängen..
Men detta är inte allt utan när jag var påväg att resa mig upp då kom en annan kille men inga byxor och tryckte ner mig i sängen, han sa något på spanska till den andra killen som jag precis haft sex med, men jag lät honom bara, jag sa ingenting.. inget!

Han var precis som killen innan, han gjorde sitt sedan sket han i mig, jag kände mig inte mänsklig, utan mer som en sak, en sak som var till för deras njutning.
När jag hade haft sex med båda av killarna kom den tredje, han höll på att knäppa av sin byxor och la sig bredvid mig. jag titta bara upp mot taket sedan la han sig över mig precis som dem andra.. Men han hade inte stånd så han klättra upp och inte fråga han eller nånting han sa inte ens något utan peka med sin kuk mot min mun. Jag börja suga och det ända han sa när han hade blivit hård var "duktig flicka". Sedan hade han sex med mig utan att jag sa något utan bara låg där. Sedan ser jag min kompis lägga sig i samma säng bredvid mig utan BH med en kille som ramlar över henne.. Hon tittar på mig och ler, men jag tänkte inte så mycket på det utan hade fullt upp men killen som höll på att ha sex med mig.
Som dem andra 2 killarna kom den tredje kille i mig och sa till mig att ta på mig mina byxor och resa mig.. Jag reste mig och satte mig i soffan.. Den första killen som jag hade haft sex med bad mig att komma till köket för att han ville prata med mig, jag gick till köket och han sa till mig att han var ledsen, att det gick för långt, han fråga hur jag mådde jag sa bra, jag gick tillbaks till rummet då ber kille nummer 2 mig att komma till honom jag gör det och han börjar tafsa på mig, jag sket i det och lät honom, under detta hör jag min kompis skrika, jag tittar mot henne och jag hör kille som håller på att ha sex med henne säga "det är okej om du skriker" hon skriker igen och sedan börjar hon gråta jag springer bort till henne och jag kom på att hon var oskuld, hon grät och förklara för mig att det gjorde jätte ont jag tröstar henne, alla dem andra killarna börja skrika och skälla (vad det såg ut som) på spanska till den här killen som nyss haft sex med min kompis.
Jag sa att hon skulle resa sig upp och komma, det var då jag börja tänka på vad fan är det jag har gjort. Jag har låtit en okänd kille ta min bästa kompis oskuld, inte var han försiktig heller.. Jag visste inte att hon hade sex! Jag trodde dem bara strula och jag hade ju fullt upp med dem andra killarna som höll på med mig. Jag tänkte inte alls på henne!!
Jag och min kompis tog spårvagnen hem till mig och duscha och somna direkt vi prata knappt något.


Men nu, jag mår så sjukt dåligt hur kunde jag utsätta min kompis för detta!? Hur kunde jag göra så!? Jag borde sagt åt henne att vi skulle gå hem, jag skulle vart med henne hela tiden.. Jag mår så dåligt, hon är jätte ledsen över detta, hon har till och med skärt sig vid handleden.. Jag vill inte att hon ska må så här. Hon pratade med kuratorn i skolan och hon berättade hela situationen och hon sa att hon hade blivit våldtagen. Kuratorn ville även snacka med mig, jag ville först inte ta upp allt de här till henne men eftersom att min kompis redan berättat allt så why not? Samt att det kanske är bra att få höra en vuxens åsikt om detta så jag berättade allt för henne jag med. Hon sa att min kompis som tidigare var hos henne sa att hon mådde dåligt pga att jag trodde det var mitt fel. kuratorn sa att jag var själv full och att jag kom i något chocktillstånd eller jag vet inte vad, det var därför jag bara låg där och att det var omöjligt för mig att hålla reda på min kompis medan allt detta hände mig.
Det fick mig att må lite bättre men hatar mig själv för detta.
Kuratorn sa att även jag hade blivit sexuellt övergreppen av dem här killarna och när jag berätta hela historien så började hon även gråta.. Jag har snackat i kanske ett halvår med denna kurator och tycker hon är snäll och bra osv, så hon vet ju hur jag är, jag brukar i vanliga fall ALDRIG göra något sånt här.. :(
Men det är ändå ingen ursäkt, utan det hände och jag kan inte skylla det på dem här killarna, jag önska jag kunde men det är inte deras fel. Jag kunde sparkat bort dem eller sagt nej ennu mer eller VAD SOM HELST!? Inte bara ligga där och inte göra nånting.

Hur ska jag kunna glömma detta? Hur ska jag någonsin kunna se tillbaks på detta utan att må piss över det? Ska jag prata med min mamma, eller är det själviskt hon kommer må jätte dåligt och tro att det är hennes fel.. Men jag behöver verkligen någon att prata med. min kompis som var med mig vill jag inte fortsätta att snacka med om detta för att jag vill inte få henne att må dåligt.
Tycker ni att jag blev "våldtagen" eller är det kuratorn som överdriver?
Jag fick min mens morgonen efter allt detta, finns det fortfarande chans att jag kan ha blivit gravid?
Jag och min kompis ska gå till Ungdomsmottagningen så snart som möjligt för att testa oss för sjukdomar åså.

Ursäkta för de eventuella stavfelen och den röriga ”novellen” hoppas ni förstår ändå, tack.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

RoadGunner
Visningsbild
P 38 Vattensprutande Administratör 3 203 inlägg 906 svar i S&S
0
Hejsan!

Fruktansvärt hemsk historia det här du har varit med om. Jag blir mycket ledsen över att läsa din berättelse. Tyvärr är du inte ensam om att råka ut för sådant här, men det är lika fruktansvärt varje gång det händer.

Först och främst så måste du sluta skuldbelägga dig själv. Det är klart att med facit i hand så skulle ni kanske inte ha druckit så mycket, men det är sånt som händer när man är ung. Man har inte alltid bästa omdömet. Men det som hände dig och din vän är absolut ingenting du har någon skuld i. De här killarna betedde sig som riktiga grisar och det är helt klart så att du har gjort sexuella övergrepp både på dig och din kompis! Kuratorn överdriver med andra ord inte alls.

Jag kan omöjligt avgöra om en polisanmälan skulle leda till något då sådana här saker tyvärr är mycket svåra att bevisa att man inte var med på det eller inte, men jag tror ändå att det kan vara bra att göra en polisanmälan för att iallfall få de här killarna att förstå att det de gjorde mot er var fruktansvärt fel.

Du sade nej flera gånger och att han ändå fortsätter är fruktansvärt respektlöst och absolut inte ok.

Vad gäller din kompis hade du ännu mindre kunnat gjort något annorlunda vad gäller det som hände. Du behöver inte känna några som helst skuldkänslor gentemot henne. Ni hade aldrig kunnat föreställa er innan vad som skulle kunna hända och det som skedde var helt och hållet killarnas fel. De skyller säkert på alkohol, men de är fortfarande ansvariga för sina handlingar, hur fulla de än var...

Vad gäller att prata med din mamma så tycker jag faktiskt att du skall göra det. Det är inte det minsta själviskt och hon finns där för dig och vill inget hellre än att hjälpa dig. Säkert ser hon redan nu att du mår dåligt över det och att inte veta vad det beror på är säkert nog så jobbigt för henne. Jag har själv en dotter som visserligen bara är tre år ännu, men oavsett vad hon råkar ut för så vill jag att hon kommer till mig och berättar det för mig så att jag kan stötta henne i allt. Hon är den viktigaste som finns i mitt liv och att se henne må dåligt är hundra gånger värre än att må dåligt själv. Jag är fullkomligt övertygad om att din mamma känner detsamma för dig, så du behöver inte känna minsta skam över det, utan kan och bör berätta för henne så att hon kan stötta dig. För det här är ingenting du skall gå och bära på ensam!

Jag förstår att det kan kännas tungt att prata med din kompis, men samtidigt så kan du säkert i henne få ett stöd eftersom ni var med om detta tillsammans så kanske ni kan hjälpa varandra att ta er ur detta tillsammans?

För precis så som du känner skuld gentemot henne så känner hon säkert samma sak gentemot dig. Hon såg säkert att du inte var helt bekväm med killarna och hörde kanske att du försökte säga nej, men var inte heller förmögen att göra något, och inte känner du väl att du lägger skulden på henne för det? Ni råkade ut för exakt samma sak, av samma idioter vid samma tillfälle och hur bedrövligt det än är så har ni då också möjligheten att försöka stärka varandra ur det här, men då måste ni sluta upp med att lägga skuld på er själva, för det ÄR inte ert fel att det blev som det blev!

Vad gäller att glömma bort det hela så har du säkert helt rätt. Du kommer aldrig att glömma det, men med tiden så kanske du kan gå stärkt ur det hela förhoppningsvis. Såret kommer alltid att finnas där, men du kommer säkert att kunna lära dig att leva med det. Kanske är det så att du kommer kunna hjälpa andra tjejer som vart med i liknande situationer att ta sig ur det framöver? Din kompis exempelvis kan ju vara den första personen? Att ni inte lyckades hjälpa varandra just då är inget konstigt alls, det behöver ni inte känna er skyldiga till, men nu när ni mår så här dåligt så får ni istället försöka stötta varandra och hjälpa varandra att ta er ur det här. Det som har hänt det har hänt och det finns absolut ingenting ni kan göra åt det. Visst kan man i efterhand ha gjort tusen saker annorlunda, men det tjänar ingenting till att gå och grubbla över det. Varken du eller din kompis var förmögna att ta hand om er själva eftersom ni var så onyktra och kanske även rädda för de här killarna, så att ni skulle kunna tagit hand om varandra där och då är helt omöjligt!

Och kom ihåg att du inte är ensam om det här och att detta inte heller är något du behöver bära på ensam! Du får gärna skriva till mig i gästboken om du vill och jag tycker definitivt att du skall även prata med din mamma och kanske med någon annan äldre person som du känner förtroende för! Det finns också hjälp att få på olika tjejjourer som du kan hitta via: http://www.tjejjouren.se/ där du kan få prata med personer som kan hjälpa dig!
Du har blivit utsatt för ett hemskt övergrepp och du skall inte behöva bära den bördan själv!

Hoppas att mitt svar gav dig lite hjälp iallafall och ta hand om dig själv nu då du är en värdefull person!

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Hungrig

anonymiis
Visningsbild
Hjälte 8 inlägg
0
Hej igen! Jag är hon som skrev det där och ville bara skriva att jag och min kompis har anmält killarna och berättat allt som hänt för våra föräldrar, tyvärr så tog inte mina föräldrar det så bra, då jag var tvungen till att flytta till min mamma igen (bodde på heltid hos pappa) och det är jätte synd att jag behöver flytta för jag trivdes jätte bra med min pappa, men har full förståelse för detta, de är ju besvikna på att jag ljög för dem och vill ha bättre koll på mig.
I alla fall så mår jag och min kompis fortfarande inte toppen men mycket bättre i alla fall! Samt att jag pratar mycket men min bros flickvän som bor hos oss och hon hjälper mig jätte mycket.
Jag är dock rädd för mycket mera nu, som att vara ute senare än 9 och att vara själv, men förhoppningsvis går detta över.
Killarna är på frifot fortfarande vilket gör mig ennu mer räddare och vågar inte vara på vissa ställen där min kompis stött på dem flera gånger. Det kommer också bli rättegång i sommar någon gång. Min advokat säger att det är en jätte liten chans att dem åker fast men jag bryr mig ärlig talat inte om dem åker fast eller inte, jag vill bara att de ska förstå att dem har fuckat upp mitt liv och att dem gjort något fruktansvärdt fel. Min advokat sa även att detta inte är första gången dem gjort de eftersom att allt verkade att vara så planerat. Hemskt. Men tack Hamsterjpaj för att ni hjälpte mig och att jag fick svar så snabbt! Jag mår bättre! Håller inte på med att dricka eller vara ute sent på kvällar eller nått sådant! Plus att jag börjat fokusera mera på skolan, så om ska se något positivt på detta så är det väll att jag har öppnat mina ögon. :)
RoadGunner
Visningsbild
P 38 Vattensprutande Administratör 3 203 inlägg
0

Svar till anonymiis [Gå till post]:
Hej igen!

Riktigt skönt att höra att det iallafall är på väg åt rätt håll mot förut och något bättre än när du skrev det första inlägget! Fortsätt att prata mycket med din brors flickvän om det hela om det hjälper dig! Det är jätteviktigt att ha någon att prata med som lyssnar och stärker dig!

Att föräldrarna känner som de gör är inte heller så konstigt. De skuldbelägger helt säkert sig själva en del för det hela också och är såklart rädda om dig och vill försöka skydda dig till varje pris nu. De kommer såklart också att ha ett djupt sår av det här, men allt de gör och kommer att göra är viktigt att du förstår att det är för att de försöker skydda dig. Även om det långtifrån varje gång är rätt sak att göra, men de försöker säkert så gott de kan ändå.

Sen kan man tyvärr inte skydda sina barn från allt, hur gärna man än skulle vilja det.

Förstår mycket väl att du inte vill träffa de här killarna någonsin igen och det är klart att det måste kännas konstigt att behöva undvika platser bara för att de kanske finns där, men precis som du skriver så är det egentligen inte det viktiga om de åker dit eller inte. De vet om att de har gjort fel och de kommer aldrig att bli helt fria från det här heller.

Precis som du skriver kommer det såklart att lämna en del sår och saker och ting kommer inte vara precis som innan, men det gäller att ta en sak i taget och riktigt roligt att du lagt mer fokus på skolan o s v. Det är jättebra att lägga fokus på något annat. Det går ju inte att ändra på det förflutna, men det går att göra precis vad man vill med framtiden!

Härligt att det går åt rätt håll och kul att vi kunde vara till lite hjälp iallafall! :-)

Ta hand om dig och stort lycka till fortsättningsvis!

MvH /RoadGunner


Hungrig

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0
Tråden har varit död i 9 och och väcks med trams.
*Rensar och låser*

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Livet » Sex & Sinne » övergrepp

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons