Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

P-piller!!!

Skapad av pussgurka123, 2021-11-18 14:36 i Sex & Sinne

3 739
3 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
pussgurka123
Visningsbild
Veteran 13 inlägg
0
Hej,
Såhär ligger det till jag tog ett p-piller vid 18 tiden, hade druckit lite och kräktes sedan vid 02 på natten och tog ingen ny. Sen så träffa jag en kille efter 5 dagar, och vi låg.

Kan effekten på mitt p-piller försämrats efter att jag spydde ca 8h efter intaget eller är det säkert? (Står att man bör ta nytt om man kräks inom 4h). Är orolig för graviditets risken.... men hade som sagt 8h mellanrum.
Tacksam för svar!!!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 523 inlägg Online
0
Så länge du tagit alla andra p-piller regelbundet så bör det knappt ha en effekt oavsett om du spytt upp det eller ej. Du är safe denna gången!

Men ta det lite lugnt med Alkoholen! Man kan ha roligt utan att spy upp den. Sedan behöver jag väl knappt nämna att det är smart att även använda kondom om man träffar någon tillfälligt, pga andra otrevligheter än graviditet :)

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

DreamEvil
Visningsbild
P Kode Veteran 11 inlägg
0
Svar Nej, tog du p-piller vid 18:00 har det börjat o brytas ner för upptag i tarmen redan vid ~18:15-18:30, inte jätte långt därefter har du tagit upp de av värde ur p-pillret in i ditt blodomlopp

Forum » Livet » Sex & Sinne » P-piller!!!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons