Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Regler för Sex & Blandat! LÄS!

Skapad av Entrero, 2008-06-18 10:05 i Sex & Sinne

34 605
4 inlägg
9 poäng
Sex och blandat
Entrero
Visningsbild
P 39 Hjälte 1 538 inlägg
9
Sex & Blandat är en seriös del av forumet och modereras därmed hårt.
I Sex & Blandat gäller de vanliga reglerna som du hittar här:

http://www.hamsterpaj.net/hamsterpaj/rules_and_policies.php

Om man bryter mot dessa enkla regler i denna kategorin blir straffet hårdare och allt Off Topic (OT) mer eller mindre försvinner.


Innan du skapar en ny tråd, läs de klistrade trådarna först!

* http://www.hamsterpaj.net/diskussionsforum/fraagor_och_svar_om_sex_och_kroppen/sida_1.php
* http://www.hamsterpaj.net/diskussionsforum/faq_foer_multipla_orgasme/sida_1.php

eller den här artikeln:

http://www.hamsterpaj.net/artiklar/?action=show&id=42

De besvarar en hel del vanliga frågor.

Skräptrådar såsom "När brukar man bli av med oskulden? När blev ni det" så kommer inte att få vara kvar.
Svaret på sådana frågor finns i de klistrade trådarna och alltså leder de nya trådarna inte till någon diskussion.
Sexforumet är modereingsnivå stenhård, alltså inga skräpdiskussioner tillåtna!

Det behövs inte dussintals trådar om det är normalt att onanera innan man är 15 år, om tjejer gör det lika ofta och hur man man onanerar då svaren redan finns.


** Om du nu startar en tråd så skriv ett bra namn på tråden som förklarar vad du vill diskutera eller vad du vill fråga om.
(Entrero kan få PMS och börjar ta bort dåligt namngivna trådar istället för att döpa om dem om någon gör samma misstag om och om igen trots att denne har läst det här och de vanliga forumsreglerna.)


** Om det skulle dyka upp en intressant sidodiskussion i en tråd, t.ex. en religiös aspekt eller huruvida homosexuella har samma rättigheter som alla andra med mera så starta en ny tråd om ämnet, fortsätt inte diskussionen i sextråden!** Vilken kroppsdel vissa tänker med är inte känt för de verkar tro att trådar som handlar om man ska raka könsorganet eller inte hör hemma i den här forumkategorin.
Det gör de inte!
De ska ligga i kläder och >>>utseende<<<. Ett rakat kön har med hur man ser ut utan kläder, inte i vilken ställning man har sex osv. Alternativt placerar man en sådan tråd i Mellan himmel & jord.

Och trådarna som handlar om röda prickar efter rakning av könsorganet ska ligga i Hälsa, kropp & pubertet. Röda prickar har inget att göra med sex att göra, det handlar om >>>kroppen<<<.


**Motivera eller kom med faktaunderlag till dina svar eller svara åtminstone vettigt. Att sitta och skriva saker som man inte vet svaret på hjälper ingen, det för inte diskussionen vidare och Entrero blir sur då han får sitta och moderera och rätta eller svara på allt som folk hittar på.

** Trådar om tips på porrsidor och folks inlägg i dem kommer att raderas omedelbart! Använd http://www.google.se och sök på 'porr' så får man ett par miljoner svar med en gång.

Inget gör mig så smickrad som att bli kallad för syndare.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Nerox
Visningsbild
P 34 Mölndal Hjälte 124 inlägg
0
Äntligen lite regler för detta forumet :D
Bra jobbat :)
Fishcken
Visningsbild
P 29 Kungälv Hjälte 768 inlägg
0

Svar till Nerox [Gå till post]:Det är bra att det finns lite bestämdare regler för detta forum då det förekommer mycket spamming och liknande... att folk inte kan läsa reglerna innan dem gör trådar eller lägger kommentarer....
Bra jobb med reglerna Entero

I'm the allmighty fish-god


Forum » Livet » Sex & Sinne » Regler för Sex & Blandat! LÄS!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons