Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sexdröm

Skapad av Hansomundrar, 2014-08-14 20:22 i Sex & Sinne

4 536
10 inlägg
-1 poäng
Sex och blandat
Hansomundrar
Visningsbild
Kändis 44 inlägg
-1
för att poängtera jag är 15 år.

Inatt drömde jag den bästa drömmen jag gjort på länge, väldigt konstig som de flesta drömmar man kommer ihåg, men ändå bra - sexdröm.

Av någon anledning sitter jag precis en tjej, typ 22 år, det känns som det var PH-Anja, men hon i drömmen minns jag som snyggare, sådär modell snygg med värsta squats-rumpan.
Vi sitter någonstans där det är massa andra människor, någonstans på ett hotell. Det var ombytesskåp som vid simhallen, men alla stod bara och pratade med varandra, utan jag och hon.
Jag sitter påklädd och hon i bara bh och små string typ.
hon sitter i mitt knä och jag typ taffsar på henne. och hon tycker det är helt okej, sen lyfter jag på stringen vid röven och ah, pillar lite, då säger hon typ att jag ska vara försiktig eftersom någon kan märka något, så hon ta upp mig som en mamma som lyfter sitt barn till sängen från att ha somnat i soffan. Så går vi iväg, upp mot mitt rum, men av rummet finns tydligen inte enligt han i receptionen, men vi fortsätter leta och när vi kommer in på något rum och ska ha sex så vaknar jag.
Vilket jag helst inte skulle vilja..


Så frågorna jag har är om man på något sätt kan tyda drömmen?
Varför kunde jag inte vara kvar i drömmen när det roliga börjar? alltså man vaknar ju alltid i en dröm när man som mest vill ligga kvar.

Om detta gör någon större skillnad - jag är oskuld.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Paddorna
Visningsbild
P 32 Åstorp Kändis 484 inlägg
0

Svar till Hansomundrar [Gå till post]:
Hjärnan kopplar en på allt möjligt när man sover, Man kan drömma bra/dåliga saker.
Tror inte du kan tyda drömmen på något sätt mer än att du kanske börjar mogna till och vilja kanske ha sex.
Jag vet inte men slappna av och kanske hoppas drömmen kommer tillbaka

Själv vaknar jag ALLTID när drömmarna är som bäst...
Det är så bara


Ingen status

Aston
Visningsbild
P 33 Örebro Hjälte 2 284 inlägg
0

Svar till Hansomundrar [Gå till post]:
Tyda vet jag inte? alla drömmer väl mer eller mindre någon gång en sexdröm, att du gör det är för att du kommit in i puberteten. Tror inte du hade en sån dröm när du var 8 år gammal..

När du drömmer så gör du det under "rapid eye movement" eller på svenska "drömsömn" aka REM-sömn.

REM-sömn förekommer vanligen fyra eller fem gånger per natt. Perioderna är ganska korta i början av natten och längre mot slutet. Den totala REM-sömntiden per natt är omkring 90-120 minuter. Hjärnan blir mer och mer aktiv för varje REM-period, och i de sista perioderna är den mer aktiv än under större delen av den vakna dagen.

Alltså brukar alltid drömmen sluta när den är som värst, bäst osv för att aktiviteten i hjärnan går över det normala vakna tillståndet och på så sätt vaknar man eftersom "det blir för mycket" för hjärnan att hantera.
MikeHardy
Visningsbild
P 34 Nyköping Hjälte 739 inlägg
0

Svar till Hansomundrar [Gå till post]:
Jag brukar också ha såna drömmar. Ofta att man vaknar eller att man blir avbruten i drömmen. Oftast när man inte haft sex på länge. Folk har sagt att det brukar tyda på att man är sexuellt frustrerad :P

bonbon
Visningsbild
P 25 Hjälte 1 054 inlägg
-3
en gång drömde jag att jag var en riddare (utan rustning) som lallade runt i värden, helt plötsligt så hittar ca 7 halvt förlamade nakna unga tjejer och kille som krälar runt på en tjockmatta (en sådan som man landar på i höjdhopp) en bit ut i vattnet så att det är ca 1 dm djupt på tjockmattan. Jag går fram till dom och dom är helt hjärndöda, bara kravlar runt. jag funderade på att ligga med dom, inte brutalt våldta, bara ligga med dom utan att dom fattade ett skit. jag började tafsa lite å så men innan jag kom igång på riktigt så vaknade jag.

En vis man sa en gång ingenting, ty han var vis

Sarahaha
Visningsbild
F 30 Linköping Hjälte 284 inlägg
3

Svar till bonbon [Gå till post]:
Ursäkta, men att ha samlag med någon som inte förstår vad som händer är per definition att våldta.

I'm several fish and not a guy

bonbon
Visningsbild
P 25 Hjälte 1 054 inlägg
-2

Svar till Sarahaha [Gå till post]:
fast våldta låter så illa, som om man ville skada personen

En vis man sa en gång ingenting, ty han var vis

Sarahaha
Visningsbild
F 30 Linköping Hjälte 284 inlägg
6

Svar till bonbon [Gå till post]:
Att ha sex med någon som inte har gett sitt samtycke ÄR att skada personen.

Från Brottsbalken 6 kap 1 §:
"Den som genom misshandel eller annars med våld eller genom hot om brottslig gärning tvingar en person till samlag eller till att företa eller tåla en annan sexuell handling som med hänsyn till kränkningens art och omständigheterna i övrigt är jämförlig med samlag, döms för våldtäkt till fängelse i lägst två och högst sex år.

Detsamma gäller den som med en person genomför ett samlag eller en sexuell handling är jämförlig med samlag genom att utnyttja att personen på grund av medvetslöshet, sömn, berusning eller annan drogpåverkan, sjukdom, kroppsskada eller psykisk störning eller annars med hänsyn till omständigheterna befinner sig i ett hjälplöst tillstånd."

Det spelar ingen roll hur du tycker att något låter. En våldtäkt är en våldtäkt. Dröm och fantisera bäst du vill, det är verkligen inget fel med det. Däremot är det fel att urholka viktiga begrepp.

I'm several fish and not a guy

sophieZ
Visningsbild
F 23 Kändis 5 inlägg
-2
Varför får aldrig jag såna drömmar? ;(

Ingen st+ahttp://www.hamsterpaj.net/om_hamsterpajtus

Freed0m
Visningsbild
P Hjälte 19 inlägg
-2

Svar till sophieZ [Gå till post]:
klart du får drömma sånt, tänk på nåt innan du somnar så kanske du automatiskt kommer in i det i drömmarna :)

Kasta en paj då :P


Forum » Livet » Sex & Sinne » Sexdröm

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons