Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Spruta på bilder

Skapad av laller, 2016-08-12 17:20 i Sex & Sinne

1 986
5 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
laller
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
Hej!

När jag var 15 år gammal sprutade jag på instagram på tjejer jag kände. Detta tyckte jag var en bra idé när jag var väldigt kåt. Efteråt då kåtheten lagt sig fick jag grova ångestkänslor och ångrade mig något enormt. Jag kunde knappt fortsätta umgås med personerna som jag sprutat på bilder av, men var "tvungen" då det skulle vara konstigt att bara utesluta någon sådär ur min gemenskapskrets.

Idag är jag 17 år, och har ikväll blivit bjuden på en fest till en av dessa personer. Jag sitter och skakar och har en klump i magen för jag tänker hela tiden på vad personen som jag sprutat på bilder av skulle säga om hon visste om. Skulle hon tycka att jag är ett perverst äckel? Skulle hon ha förståelse att det var kåtheten som styrde mig? Skulle hon bara skratta?

Borde jag ha ångest över detta nu över 1 år senare? Är jag ett perverst äckel?

Tillägg av laller 2016-08-12 19:01

Kan även tilläggas att jag under denna period hade någon form av porrberoende. Såg på porr och onanerade i stort sett varje dag under säkert ett års period.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

glomt
Visningsbild
P 25 Falkenberg Legend 1 434 inlägg
0

Svar till laller [Gå till post]:
Nej du ska inte ha ångest, ja hon hade tyckt att det var perverst, ja du var styrd av kåthet, nej hon skulle inte förstå det.

Med det sagt, en väldigt stor andel killar har runkat till bekanta via bilder på det sättet, helt normalt när man utforskar sin sexualitet

\(^o^)/ Ingen kan låta så tyst som min telefon...

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 776 inlägg
0
Att onanera till bilder av folk är väl inte direkt onormalt.

Så länge du gör det hemma för dig själv och inte gör någon obekväm med det ska du inte känna att du behöver skämmas. Släpp det, gå vidare och låt det ligga i ditt förflutna. Det är ingenting som är värt att ta upp och om något skulle det kunna göra personen i fråga obekväm. Gör både personen i fråga och dig själv en tjänst, släpp det och gå vidare.

Even boys have something to say if you listen long enough

Andersjan
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
Nej, jag brukar spruta till bilder på min kompis mormor och det har gett mig panikångest, men jag tycker du ska gråtrunka och fortsätta spruta till bilderna tills att mobilen får så kallade vattenskador av sperman :)
[/svar]
Withz
Visningsbild
Stammis 264 inlägg
0
Ganska onormalt, ganska äckligt, ganska perverst.

Ingen status


Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Spruta på bilder

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons