Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vet inte om han tvättar sig

Skapad av Anna078, 2018-11-21 01:38 i Sex & Sinne

1 127
8 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Anna078
Visningsbild
F 19 1 inlägg
-1
Jag och min pojkvän har varit tillsammans i ungefär 7 månader. Han är världens bästa men jag har ett problem. Han tvättar sig alltså duschar minst en gång per dag men varje gång vi ska ha sex är hans kuk alldeles kladdig eller slimeig vid ollonet. Han är inte omskärd och har läst om att det kan vara så kallad smegma. Har aldrig varit med om detta i tidigare förhållanden och dethär stör mig verkligen. det känns både ofräscht att runka av honom och en värre suga av honom. Älskar honom och han är väldigt bra på alla andra sätt i sängen men detdär får mig nästan avtänd. Tror att han skulle ta väldigt illa upp om jag sa det till honom dock så känns det som att det inte riktigt går att missa. Som att han måste veta om det själv. Har ni några tips?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Paddorna
Visningsbild
P 27 Insjön Veteran 475 inlägg
1

Svar till Anna078 [Gå till post]:
Duscha med han och tvätta av den innan ni har sex.

Ingen status

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 826 inlägg Online
0

Svar till Anna078 [Gå till post]:
Det behöver ju inte vara en större grej heller.
"Glöm inte att tvätta snoppen när du duschar, jag tycker inte det är så trevligt när den är ofräsch"

Even boys have something to say if you listen long enough

SkalmanOnDrugs
Visningsbild
P 29 Göteborg Hjälte 2 731 inlägg
-1

Svar till Anna078 [Gå till post]:
Förstår att det kan vara jobbigt att ta upp, men du bör nog ändå säga något. Säg bara att du vill att han tvättar sig innan ni har sex, för att du föredrar det så. Det måste inte vara så mycket mer komplicerat än så.

Du måste konstruera ytterligare pyloner

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 357 inlägg
0
Kan vara försats, men för att avgöra det behöver vi mer explicita bilder än forumet tillåter. Tillsvidare får ni nuppa i duschen.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

Chubaka
Visningsbild
P Kändis 619 inlägg
1

Svar till Anna078 [Gå till post]:
Kanske beror på flytningar. Han bör kanske gå till ungdomsmottagningen och kolla sig. Både tjejer och killar kan drabbas av infektioner, men det behöver inte betyda att det är en könssjukdom. Men tills vidare, be honom torka ren den inför varje tillfälle ni ska mysa så länge. Men han bör kanske kolla upp det, om han inte haft så innan.

Sluta förfölj mig! -_-


Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Vet inte om han tvättar sig 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons