Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Funnits i belastningsregistret ljuga för arbetsgiv

Skapad av tamas, 2019-03-04 16:39 i Skola & Jobb

3 413
4 inlägg
4 poäng
tamas
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0
Hej är 25 år och dömdes 2009 till böter för ett brott vilket ju är utgallrat sen flera år tillbaka bör jag erkänna detta på intervju så jag inte ljuger för arbetsgivaren och får lön jag inte annars skulle fått eller kan jag ge utdraget och småle inombords om du visste vad som fanns för 6-7 år sen kanske du inte skulle anställt mig?

Om det på nåt sätt kommer fram att man inte är helt ren alternativt finns med domar men öppnar kuvert och slänger papper kan man bli återbetalningsskyldig på lönen?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
3
A) Varför skulle de fråga dig om du är ostraffad istället för att begära ett registerutdrag..?

B) ??? Om det du försöker fråga är huruvida du kan bli återbetalningsskyldig om du öppnar och ändrar i ditt registerutdrag så är svaret att om arbetsgivaren vill att du skickar efter registerutdraget själv vill de naturligtvis att du skickar in utdraget oöppnat. Huruvida du blir återbetalningsskyldig är nog ditt sista problem eftersom arbetsgivaren kommer att upprätta en polisanmälan om urkundsförfalskning.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

guessmyname
Visningsbild
F 30 Markaryd Hjälte 2 007 inlägg
0

Svar till tamas [Gå till post]:
Varför skulle du bli återbetalningsskyldig på lönen ? Förhoppningsvis så har du ju jobbat och förtjänat pengarna innan du får dem ? Huruvida du ljög på din anställningsintervju eller ej är ju strunt samma om du jobbat ihop lönen. Skulle inte gissa på att du får vara kvar så länge när det kommer fram att du ljugit dock.

Bara var ärlig och för guds skull, försök inte förfalska några papper du ger dem.

robin söker ny sexpartner.

Peppar
Visningsbild
P 31 Community Manager 7 463 inlägg
1

Svar till tamas [Gå till post]:
Nej, du ska inte ljuga för dem. Om du gör det och de märker att du har ljugit för dem så sjunker chansen för dig att få jobb.

Och nej, du kan inte bli "återbetalningsskyldig" för lön du har knegat ihop.

Ah you think Hamsterpaj is your ally? You merely adopted the Hamsterpaj. I was born in it, molded by it.


Forum » Livet » Skola & Jobb » Funnits i belastningsregistret ljuga för arbetsgiv

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons