Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gratis utbildningar.

Skapad av Borttagen, 2018-02-13 07:55 i Skola & Jobb

4 184
1 inlägg
2 poäng
Kimunous
Visningsbild
P 28 Järvsö Hjälte 199 inlägg
2
Tänkte passa på och tipsa om den fantastiska sidan www.edx.org där man kan läsa olika kurser helt gratis - beroende på om man vill ha ett certifikat efter man är klar eller inte.

Kan vara superbra för den som är arbetslös och inte har något att göra eller den som behöver bättre meriter för att komma in på en utbildning. Jag har själv prövat sidan och går en kurs just nu, och jag tycker absolut att om någon av kurserna passar i smaken att man ska iallafall pröva. Det finns ingen penalty i att börja en kurs men inte slutföra hela - eller bara göra vissa delar.

För de som inte har råd men vill väldigt gärna ha ett certifikat efter att ha blivit klar med kursen så har EdX ett discount program där man kan få upp till 90% rabatt på sitt certifikat, detta för att alla ska ha tillgång till att kunna studera och visa upp att man har jobbat för att nå någonting.

Smid medans järnet är varmt hörrni

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Livet » Skola & Jobb » Gratis utbildningar.

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons