Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ingen vill hänga med mig

Skapad av Borttagen, 2019-01-10 20:48 i Skola & Jobb

3 298
6 inlägg
0 poäng
ftmpojken
Visningsbild
P Legend 1 inlägg
-1
Kan väl börja med att säga att jag har ganska mycket erfarenhet av mobbning, blev fysiskt mobbad mellan 1an och 4an och sedan utfryst mellan 7an och 9an. Trodde det skulle bli fantastiskt i gymnasiet vilket det var under första året, blev medbjuden på saker då och då och kände att jag var på allas goda sida. Men nu å tvåan så har det börjat skifta tillbaka som det var i högstadiet; har folk att snacka med i skolan men får aldrig riktigt vara med och blir ALDRIG medbjuden på saker. Hade två kompisar jag trodde jag vara när med men nu hänger de skitofta utan mig och när jag frågar dom om de vill göra någpt säger de alltid nej.
Min enda riktiga kompis är min pojkvän som är 4 år äldre och bor 2,5 timmar bort, vafan ska jag göra??? I högstadiet överlevde jag pga. internetkompisar men de har växt ifrån mig och försvunnit in i vuxenlivet.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

AnnaL
Visningsbild
Legend 2 inlägg
1
Gå med i kyrkan, dem brukar ordna med aktiviteter. Man behöver inte ens vara religiös för att delta.

Finns det olika aktiviteter som finns med i din kommun? Du kan väl delta på aktiviteter och på så vis få vänner? Vad tycker du om att göra? fotboll? innebandy? fråga vuxna på skolan om dem vet om det finns aktiviteter i din kommun som du kan gå med på.

Kolla in på denna sida om du hittar något i din kommun.

https://www.studieframjandet.se/

Hoppas allt går bra för dig!
Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
0

Svar till ftmpojken [Gå till post]:
Som ovan nämner, kyrkan, så nämner jag nog föreningar generellt. Föreningar finns i massor och en del med många ungdommar i. Kanske någon idrottsförening eller någon föreing som stämmer överens med dina egna intressen. Finns allt från filmföreningar (hänga och kolla senaste filmer) till att riktigt engagera sig i samhällsfrågor. Finns ett brett urval :) Prova!

Ofta har kommunen ett föreningsregister på sin hemsida som man kan gå igenom. Finns även länstäckande föreningar som Vardagens Civilkurage (riktar sig till unga) och många fler :)

Sluta förfölj mig! -_-

Den_Ovetande
Visningsbild
Legend 13 inlägg
0
leta bland utstötta, där hittar du vänner som faktiskt skulle bry sig om dig.

Jag blev mobbad både fysiskt och mentalt 1-3, 4-5 var jag afk i skolan ingen ville va med mig jag ville inte va med någon, brydde mig inte om någonting. 6-9 bestämde jag mig för att vända på livet, plockade upp några vänner som inte riktigt passade in, i början. blev bland de mest populära i 9:an, och det enda som betydde något i slutendan var de där vännerna som inte passade in.
blomman099
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0
bara följ efter dina klasskamrater då kommer dom prata med dig du kanske till och med hälsa på dom i deras hem om du vill oinbjuden det gillar alla
MirMoney
Visningsbild
P 21 Legend 5 inlägg
0

Svar till ftmpojken [Gå till post]:
Jag är lite i samma sits dock så trivs jag med att vara ensam. Känner att jag klarar mig bättre själv.


Forum » Livet » Skola & Jobb » Ingen vill hänga med mig

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons