Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Skolarbete musikvideo samt egen gjord låt!!!

Skapad av Borttagen, 2015-01-26 06:54 i Skola & Jobb

1 679
5 inlägg
2 poäng
theselma
Visningsbild
Kändis 57 inlägg
0
Jag har ett skolarbete jag (och min grupp) ska göra klart tills nästa vecka. Det är bara jag som jobbar de andra 1. skolkar eller 2. bara sitter av lektionen och säger att de "inte vet" så fort jag frågar något. Då tänker jag att nej okej skit it då gör jag allt själv. Jag ska då göra en egen gjord musikvideo samt spela instrument till denna OCH så ska jag göra en låt... Så ja kom med massa ideér som jag kan göra/saker jag kan tänka på eller bara kom med tankar kring detta.
Tack :)

Japp, jag är en sådan jobbig feminist som hatar män.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Determinate
Visningsbild
F 23 Kändis 5 inlägg
2
Säg till läraren! om jag var läraren så skulle de få en utskällning, för att sådant skit är respektlöst! (tro mig, jag har haft en sådan grupp också, och då när jag meddelade läraren så gjorde han en hel genomgång där han beskrev samarbete) I ett grupparbete så jobbar man tillsammans, och om någon inte bidrar så borde de ge inverkan på betyget. Mitt första råd är att mejla läraren eller liknande. få ihop gruppen, och sedan bestäm ihop vilka som ska göra vad. De som fortfarande inte bidrar nämner du för läraren efter att ni lämnat in arbetet! sedan angående arbetet, let the creativity flow!

"We have a problem, Stefan. And when I say problem, I mean global crisis."

ItsAlive
Visningsbild
F 21 Kändis 3 inlägg
0

Svar till Determinate [Gå till post]:
Håller med!

Kingen Utan K!

theselma
Visningsbild
Kändis 57 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Determinate [Gå till post]:
Jag har sagt till flera gånger och fått samma svar varje gång att "åh men då kan ju du göra allt som du vill och bara du får bra betyg!".... Eh nej för det blir 7 gånger så svårt (då vi är 7 pers i varje grupp) för mig att jobba under samma tidsplan som de grupperna som är 7 i varje..

Japp, jag är en sådan jobbig feminist som hatar män.

Determinate
Visningsbild
F 23 Kändis 5 inlägg
0
Säg det till läraren, och så om det inte går ihop med gruppen ändå så kanske du kan byta grupp.

"We have a problem, Stefan. And when I say problem, I mean global crisis."


Forum » Livet » Skola & Jobb » Skolarbete musikvideo samt egen gjord låt!!!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons