Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Aldrig fått orgasm

Hej,
Jag har varit "sexuellt aktiv" ett par år nu och jag har aldrig fått orgasm! Min pojkvän är världens gulligaste och försöker få mig till att få orgasm. Vi har provat nästan allt nu känns det som, Vad gör vi/jag för fel? Vill gärna veta vad man missar :(

Mvh. Maria och Martin

Visningsbild

Entrero svarar:

Hejsan!

Jag har skrivit lite smått om ämnet innan:

http://www.hamsterpaj.net/sex_och_sinne/sex_oevrigt/ingen_orgasm_och_svaart_att_bestaemma.html

http://www.hamsterpaj.net/sex_och_sinne/sex_oevrigt/ge_min_tjej_orgasm_daa_hon_aldrig_faatt_en.html

http://www.hamsterpaj.net/sex_och_sinne/vaginalsex/aldrig_faatt_orgasm_vid_samlag.html

Jag nämner lite knep, tekniker och liknande där men det handlar inte om att göra fel, utan ibland kan det helt enkelt vara svårt.
Men kort sagt får man dela upp det hela lite.
Strategi och sen taktik.

Om du som tjej inte är mentalt redo, inte avkopplad och om du och killen jagar efter orgasmen, att ni har som strategi "Nu ska vi ge mig en orgasm" så kommer det inte att gå.
Försök istället att komma in med inställningen: Jag vill skänka min partner njutning. Orgasmen är något som kommer av att man gör det skönt för den andre men om det är allt man gör det för blir det lätt mentala blockeringar, förväntningar som är svåra att nå upp till och mycket sådant, tyvärr.

Mitt tips och råd är att ta för dig, njut av studen, ha ordentligt med förspel och gör föreberedelser, se till att bli ordentligt upphetsad! T.ex. att ni avstår ifrån sex ett tag men planerar in det en dag då ni ska ha det, göra det lite speciellt men utan för höga förväntningar.
Beskriv om vad ni vill göra med varandra för att bli mentalt redo och se fram emot njutningen!

Lycka till och fråga igen om det du läst inte fungerar!

MVH Magnus

Annons