Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Veckans Tips med Poni!

Skrivet 2016-05-03 av snelponihest F27

1 451
Nu har det äntligen gått en vecka så nu är jag tillbaka med ”Veckans tips” nummer 2!

Veckans musiktips

Nu är det ju så att jag var ju på Adelekonserten i fredags så veckans musiktips får gå i Adeles tecken! Därför tipsar jag om låten ”one and only” för er som gillar lite mer lugnare musik, eller helt enkelt avgudar Adeles magiska stämma, som jag gör. https://open.spotify.com/track/0ZUHoyKB4dPqXG7MGvnQGm

Veckans filmtips

Igår när jag chillade framför Netflix och njöt av första maj kollade jag på en riktigt rolig film! Den heter Tammy, och Tammy spelas av ingen mindre än Melissa McCarthy som har en underbar humor! Filmen handlar om Tammy, och ca allt i hennes liv går åt helvete. Så hon tar en roadtrip med sin mormor som slutar i succé!

Veckans datetips

Nu såhär precis efter Valborg kanske det är lite tomt i plånkan, men frukta icke! Något som kan kosta väldigt lite (och väldigt mycket beror helt på dig) är att ha en romantisk picknick! Nu börjar äntligen våren komma och inget säger ju kärlek som vår och picknick, eller hur?

Veckans speltips

Idag tipsar jag om Amnesia the dark descent! Jag försöker, notera försöker, spela det just nu och streama till det. För er som gillar skräck (vilket jag inte gör) är det perfekt. Man spelar rollen som Daniel som försöker lösa ett mysterium (vilket inte är så lätt när man har minnesförlust) och han är fast i ett stort slott med hemska varelser.. Samtidigt löser man olika pussel i spelet så man kommer vidare och lär sig mer!

Veckans speltips (på hamsterpaj!)

Ännu en gammal klassiker denna vecka, nämligen Bubble Trouble! http://www.hamsterpaj.net/entertain/onlinespel/bubble-trouble

Veckans lästips

Avslutningsvis tipsar jag om boken ”Lida” av Stephen King, en riktig rysare och grym bok! Vi hörs nästa gång!
Visningsbild

1 kommentar

Annons
Annons
Annons
Annons