Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Behöver du tips på bra serier i helgen? Här listar snelponihest de bästa serierna!

Skrivet 2016-04-22 av snelponihest F27

2 504
Tjenare! Nu är jag, snelponihest, med i Pajjat. Det man behöver veta om mig förutom att jag är skön är att jag älskar att kolla på serier. Så varför inte inleda min första artikel med mina bästa serietips?

Sons of Anarchy

En serie som handlar om ett brödraskap i MCklubben. Förutom att det är väldigt snygga skådespelerskor/e med så är det en väldigt bra serie! Kollar om den för andra gången, och de handlar mest om problemen som klubben möter, om kärlek och om brödraskap, även mycket om huvudpersonen Jax som börjar ifrågasätta sig själv och klubben. De handlar även mycket om deras rivaler som är olika MCklubbar som de ofta ingår krig med. Serien har totalt 7 säsonger och varje avsnitt är ca 40 minuter! 2.

American horror story

Innan ni slutar läsa denne beskrivning för att ”jag kommer aldrig kolla på denna serie jag klarar inte av skräck” så låt mig förklara att jag är världens mest lättskrämda tjej (sover tillochmed med en lampa tänd och är snart 20) men denna serie kan jag kolla på utan problem på kvällen innan jag lägger mig! I skrivande stund har denna serie 5 säsonger, ca 40 minuters avsnitt och varje säsong är unik. Första säsongen handlar tex om ett par som flyttar in i ett hemsökt hus, medans andra säsongen handlar om ett mentalsjukhus som drivs av nunnor. Dock är de samma skådespelare/or i varje säsong (ibland nya) så man kan hoppa in random i en säsong om man vill, men jag rekommenderar såklart att kolla alla, iochmed att de är väldigt bra.

Modern Family

En komediserie! Den handlar om 3 olika familjer, Claires familj, hennes bror Mitch’s familj och deras pappas Jays familj. Det finns hittills 7 säsonger, och varje avsnitt är 20 minuter. Med Ed O’Neill i en av huvudrollerna kan det inte gå fel. De möter vardagsproblem varje avsnitt och man följer med varje familj i varje avsnitt. Det självklara valet för den som gillar blandannat torra pappa-skämt, roliga skämt, och ja, alla sorter skämt.

Prison break

En helt underbar serie, en av mina absoluta favoriter. Den handlar mest om bröderna Michael Scofield och Lincoln Burrows. Lincoln åker kort och gott in för ett brott han inte begått och då gör Michael ett försök på ett bankrån med flit med mål att få ut Lincoln ur fängelse innan han tjänar sitt dödsstraff. Den handlar även den om brödraskap, även de ”bröderna” de får i fängelset, och även lite om kärlek. De är också en kamp att störta något som heter ”bolaget” som är anledningen till att Lincoln åkte in från första början. Den är inte bara väldigt spännande, utan också väldigt bra! Det finns 4 säsonger (40 minuter/avsnitt) och det är även beslutat att de ska filma en uppföljare som kommer sändas i USA 2016/2017 med de flesta huvudpersonern

Desperate Housewives

Man kastas in i en riktig förortsgata. Där bor fyra vänner som älskar att skvallra och spela poker. Man får följa med i deras vardagsliv och skandaler, och det kommer alltid upp nya problem och intriger. Serien har 8 säsonger och avsnitten är 40 minuter långa.

Vänner

Behöver ska jag ens förklara denna serie? Visst, det slutade sändas för många år sen men det är fortfarande ett solklart val, även ifall man sett varje avsnitt fler gånger än vad man kan räkna. Det handlar om ett kompisgäng i New York, deras vardag, kärlek, och humor! Är du nere är detta ett självklart val. Det finns 10 säsonger och varje avsnitt är ca 20 minuter.

Det var allt för denna gången! Om ni har frågor om mer serietips är ni välkommen att kommentera, eller skriva i min gästbok! Om jag gett felaktig information (omöjligt) får ni gärna skälla på mig med.
Visningsbild

1 kommentar

  • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
  • 1
    !
    Visningsbild

    Jbq95 P28 - 2016-04-23 06:10 - Svara


    Sons of anarchy är GOS! :)

Annons
Annons
Annons
Annons