Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Veckans Tips med Poni!

Skrivet 2016-05-17 av snelponihest F27

1 454
Då var vi framme vid den fjärde upplagan av veckans tips med Poni! Enjoy

Veckans musiktips

Denna föregående vecka har jag vart helt död. Plugg, praktik, och ännu mer plugg. Plugg är rätt segt, men har lyssnat på en sjukt bra låt denna veckan på repeat hela tiden. Den heter ”Hon & Jag” Och det är Pankbanken som gör den låten, en svensk svängig låt som har väldigt lätt för att fastna på hjärnan.. https://open.spotify.com/track/0D5888ZheYQMWiFIL9E5sV

Veckans filmtips

Föregående vecka har jag faktiskt inte kollat på någon film, har liksom inte hunnit.. Det enda jag har kollat på är något avsnitt av någon serie. Men om jag tänker tillbaka och försöker hitta en bra film i min hjärna (som bara består av plugg och potatisar just nu) får jag nog ändå tipsa om ”The fault in our stars”. Ja, jag älskar romantiska filmer, och denna handlar om en cancersjuk tjej som träffar en kille som hon börjar umgås med. Jag kan inte säga så mycket mer utan att spoila men ni borde definitivt kolla!

Veckans datetips

Skridskor! Nästan varje liten by eller stad har en ishall, för Sverige älskar hockey. Och då brukar man oftast vissa vardagar kunna betala en liten summa för att få åka. Det är faktiskt rätt kul, nu i mitt fall är jag rätt värdelös på att åka skridskor men det blir roligt tillsammans! Ett tips om ni har sämst balans som jag är att ta med en hockeyklubba eller dylikt som man kan stödja sig mot..

Veckans speltips

Jag har precis börjat spela ett nytt spel, det fjärde spelet i serien Uncharted! Man ska hitta en gömd skatt i rollen som Nate, med hans bror Sam.. Än sålänge är spelet grymt, jag spelar det till Ps4 och är helt fast!

Veckans speltips (på hamsterpaj!)

Denna vecka är jag lite nostalgisk, och tipsar om Mario’s Treasure Hunt 2! Plattformsspel som ger en mer nostalgisk känsla! http://www.hamsterpaj.net/entertain/onlinespel/marios-treasure-hunt-2

Veckans lästips

”Det hänger en ängel ensam i skogen” som är skriven av Samuel Björk. En deckare, som handlar om Mia Krüger som ska lösa ett fall, som handlar om en liten flicka som hittats hängande i skogen med en lapp runt halsen ”Jag reser ensam”. Jag älskar deckare och denna är en himla rysare, men grymt bra!

Vi hörs nästa gång!

Visningsbild

Kommentera

  • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
Annons
Annons
Annons
Annons