Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Veckans Tips med Poni!

Skrivet 2016-05-10 av snelponihest F27

1 357
Tiden går fort när man har roligt, här är Veckans tips med Poni #3°

Veckans musiktips

Jag vet inte varför. Kan det vara så att jag har vart arg denna veckan? Kan det vara så att jag har velat slå sönder min gitarr? Kan det vara så att jag är trött på plugget? Vet inte vad det beror på men denna veckan har jag vart väldigt mycket Adept. Därför är denna veckans musiktips ”Grow up Peter pan” med just Adept!

Veckans filmtips

Vi är bara på vecka 3 och jag kollar ALLTID film men ändå är det svårt att kluta fram något. Men denna vecka får det bli en komedi igen, och jag tipsar om min nyfunna kärlek i James Franco och Seth rogen.. Filmen ”The Interwiev” som handlar om att James Franco som har en talkshow lyckas fixa en intervju med Kim Jong Un! Filmen handlar om intervjun och James & Seths resa till det hemska landet och Kim!

Veckans datetips

Jag är inte en romantisk person egentligen. Men en klassiker som alltid (för det mesta, beror på vad man väljer) går hem är bio! Om ni planerar att käka är det bäst att ta det efter bion så man har något att prata om när ni ätit..

Veckans speltips

Jag har blivit kallad nörd. Jag har blivit kallad farmor. Jag har blivit kallad det mesta pågrund av min kärlek till detta spel, men denna veckan tipsar jag om Candy Crush! Låt hatet flöda.

Veckans speltips (på hamsterpaj!)

Denna vecka tipsar jag om spelet Powerpuff Love! Inte så populärt vad jag har fattat det som men ni borde prova! http://www.hamsterpaj.net/entertain/onlinespel/powerpuff-love

Veckans lästips

Jag älskar ju att läsa. Men har svårt för att komma på ett lästips av någon anledning. Jag tipsar om ”Hunger games" trilogin, jag personligen tycker att böckerna är väldigt bra, men min käre moder avskyr dom.. Upp till dig, bara att börja läsa!

Vi hörs nästa gång!

Visningsbild

1 kommentar

Annons
Annons
Annons
Annons