Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Veckans Tips med Poni!

Skrivet 2016-04-25 av snelponihest F25

1 564
Varje vecka kommer jag köra en återkommande grej, veckans tips! I olika kategorier där jag tipsar om allt från musik till kärlekstips! #1

Veckans musiktips

Jag ska försöka vara så varierande som möjligt och hitta något som kan passa alla, men denna veckan kommer jag vara självisk (so sorry) och därför tipsar jag om den nya från Jennifer Lopez - Ain’t your mama! Länk finner ni här https://open.spotify.com/album/5Bd99eGJKXoRMnqgqWlWmp

Veckans filmtips

En film som jag verkligen älskar (och som alla måste älska för annars är du en hjärtlös individ) är The green mile. Baserad på boken från Stephen King så gör en underbar film med Tom Hanks i huvudrollen (och vad kan egentligen gå fel med Tom Hanks?) Den handlar om ett fängelse, ett block där de har fångar som har dömts till dödsstraff, den elektriska stolen. Dom får en väldigt speciell fånge, och man kan inte låta bli att fångas! (haha see what I did there?)

Veckans datetips

Du kanske ska på date men har absolut ingen idé vad som ska göras? Bowling! Man kan sitta ner och ta det lugnt och man kan också gå all in och spöa skiten ur sin date (eller låta hen vinna).. Oavsett vad är det kul varesig man är dålig eller bra, för man kan ju få sig ett gott skratt (om man bowlar med mig..)

Veckans speltips

Något jag har fastnat för är Assassin’s Creed Syndicate (älskar dock alla ACspel), det finns till Playstation 4, Xbox One och Microsoft Windows. I detta spel är man Jacob eller Evie och man ska försöka bekämpa brottslighet. De har även förbättrat smygtekniken! Inte hunnit spela så länge än men det är helt underbart.

Veckans speltips (på hamsterpaj!)

Jag börjar det första hamsterpaj speltipset med Gold miner! Det gamla klassiska spelet då man ska försöka komma så långt som möjligt genom att samla pengar i guldminan. Att tillexempel hava in guldklimpar eller diamanter, och man kan även köpa powerups om man vill mellan ronderna. Spelet hittar ni här! http://www.hamsterpaj.net/entertain/onlinespel/gold-miner

Veckans lästips

Det finns ju även de som gillar att läsa (ja det finns fortfarande såna människor och jag är en av dem) så denna vecka tipsar jag om en svensk författare! Om ni gillar deckare så är detta perfekt, Camilla Läckbergs fjällbacka-serie. Det börjar med Isprinsessan, och hittills är 9 böcker utgivna! Man behöver inte läsa de i ordning men det underlättar lite då man följer samma personer genom böckerna. Man följer Patrik Hedström och polisstationen han jobbar för, samt lite familjeliv.

Det var allt för denna gången, om ni har tips ni vill skicka in är ni som vanligt välkomna att kommentera eller skriva i min gästbok! Vi hörs nästa gång!
Visningsbild

Kommentera

  • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
Annons
Annons
Annons
Annons