Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Få 6 pack på 50 dagar?

Skapad av DanJannis, 2013-03-17 13:08 i Mat & träning

2 872
9 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
DanJannis
Visningsbild
P 29 Hjälte 16 inlägg
0
Jag är redan vältränad och tränar fotboll 4 gånger i veckan, och jag har ett så kallat V som min mage är formad som. Men magruterna dyker aldrig upp, nån som har några tips på tränings övningar som kan hjälpa mig att få 6 pack?

Kika mig!, daniiizthebeast

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Panda
Visningsbild
P Rönninge Hjälte 3 815 inlägg
0
Träna med vikter.

Hatar allt.

Scrap
Visningsbild
Hjälte 1 081 inlägg
1

Svar till DanJannis [Gå till post]:
Träna crunches 10x3 med vikter på magen. Tungt ska det va och glöm inte att låta magen vila någon dag innan du kör igen och ökar vikten.

Ramslösa Mongo

albincool
Visningsbild
P 24 Hjälte 1 inlägg
-2

you cant do anything when you are stunned

Robs
Visningsbild
P 33 Vällingby Hjälte 92 inlägg
0
ut och spring med dig - bränn kalorier. Få bort underhudsfettet på magen. rutorna göms bara bakom fettet. :)

Om jag var du i din situation så skulle jag tycka precis likadant.

Bobby
Visningsbild
P Karlshamn Hjälte 1 581 inlägg
0

Svar till DanJannis [Gå till post]:
Hade jag varit du hade jag ifrågasatt min egna definition av vältränad. Du spelar fotboll, vilket är konditionsträning. Vältränade fotbollsspelare har väldigt låg fettprocent (kroppsfett) och får därmed magrutor fastän de ofta inte har särskilt bra tränad mage.

Så dina val är att antingen bygga muskler, äta mer och träna tungt. Sedan deffa och ha snygga magmuskler (vilket du inte hinner på 50 dagar). Eller så drar du ner på det du äter, sänker ditt kroppsfett och får magrutor för att du är spinkig, vilket du hinner på 50 dagar.

Redbull does not give you wings... lat pulldown does

3bba
Visningsbild
Hjälte 16 inlägg
0

Svar till DanJannis [Gå till post]:
bulka dvs äta jätte mkt spc protein!!! mkt kött och proteinpulver och kör stenhårt med styrketräning där du tränar bålen/rygg. om du skulle ha fett över så deffar du sen dvs dra ner på kolhydrater/fett och massa konditionsträning!!!

guggel
Visningsbild
P 34 Hjälte 288 inlägg
1

Svar till 3bba [Gå till post]:
Varför skulle han vilja bulka? Bulka är bara till för att bygga stora muskler + att man lägger på sig fett.

Goggla på magövningar, bål. Crossfit e bra. Sen e de att bränna bort fettet som gäller. träna magmusklerna e viktigt för att bygga upp dom men de döljs av för mkt fett. så få bort fettet för att få de synliga.
Bigmackorgen
Visningsbild
P 35 Haninge Hjälte 51 inlägg
0
Det beror ju på hur långt du kommit med magträningen och hur stor andel underhudsfett du redan har fått bort. Det är lite som att fråga hur långt ett snöre är? Med risk för att bli rättad bör du göra en avvägning: Satsa antingen på att deffa bort resterande underhudsfett och hoppas på att rutorna kommer fram eller kör ännu hårdare magträning. Men du måste äta för att bygga muskler och då är det ju stor risk att fettet byggs på och det vill du ju icke.

Jag hade därför försökt mig på att deffa bort ännu mer underhudsfett. Du lär få dina kära Sunny Beach Rutor om du faktiskt redan har magrutorna tränade sedan innan.

Forum » Fritid » Mat & träning » Få 6 pack på 50 dagar?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons