Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Kan inte få i mig alkohol längre

Skapad av lololol12345, 2019-08-09 21:21 i Mellan Himmel och Jord

1 365
6 inlägg
4 poäng
lololol12345
Visningsbild
F 24 2 inlägg
-1
hej för ungefär 4 månader tillbaks hade jag en riktig jävla fylla där jag utan problem kunde hälla i mig sprit utan att knappt tycka det är äckligt. dessvärre blev jag väldigt full den kvällen cirka 3 promille och alkoholförgiftning med en dunderbakfylla. men efter denna gång mår jag dåligt så fort jag typ känner lukten av sprit och får kväljningar så fort jag får sprit på tungan. har haft kanske totalt 10 fyllor efter denna händelse och det är fortfarande lika svårt att få i mig alkohol. så min fråga är hur ska jag göra för att bli av med dethär problemet och hur länge kommer det att vara på dethär sättet? även om jag blandar ut spriten smakar det skit, har ngn något tips??

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

The_Joker
Visningsbild
P 25 Hasslarp Legend 56 inlägg
2

Svar till lololol12345 [Gå till post]:
Sluta med spriten, du har fått alkoholförgiftning innan vilket inte är ett bra tecken alls. Sen att kroppen säger ifrån är ett tecken som du borde följa, den behöver läka ju med om att kroppen har fått trauma från händelsen.
När det kommer till hur länge det kan hålla i sig kan vara ett par veckor till månader eller livet ut, det är omöjligt att säga.

Ta gärna hjälp av vänner och familj och AA möten som kan hjälpa dig att hålla dig borta från det ett tag.

Poor choice of words!!

godis-apa
Visningsbild
P 27 Modereringsansvarig 3 928 inlägg Online
3
Jag känner inte dig och vet ingenting om dina alkoholvanor utöver vad du skrivit här, men det låter som att saker kan ha börjat spåra ut. Om du har svårt att få i dig sprit, men trots det haft 10 "fyllor" sen dess känns det som att saker kan ha börjat gå ur kontroll. Jag är inte din mamma och tänker inte berätta för dig hur du ska leva ditt liv, men det är förbannat enkelt att hamna i en sits där man inte längre har kontroll över alkoholen. Det får effekter för andra involverade i ditt liv, vare sig det handlar om en partner, eller framtida barn och det kan definitivt vara värt att överväga om du låtit saker gå för långt.

Even boys have something to say if you listen long enough

Guud
Visningsbild
32 Göteborg Ordningsvakt 2 380 inlägg Online
0

Svar till lololol12345 [Gå till post]:
Samma sak hände mig när jag var tonåring, tanken/alkohol-lukt fick mig att få kväljningar i flera månader efteråt. Jag tror inte det finns något annat sätt att snabba på det än att bara avvakta tills det är borta. Säkert en försvarsmekanism som kroppen har för att vi inte ska försöka ha ihjäl oss själva. För min egen del spydde jag i nästan ett dygn efter den kvällen, kunde äta något först kvällen efter.

Om jag minns rätt så tog det nog ett år eller eventuellt lite mer innan det var lugnt igen och jag kunde dricka i samma omfattning utan kväljningar eller illamående.
Men det gick över till sist!

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

lololol12345
Visningsbild
F 24 2 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Guud [Gå till post]:
ja jag kanske för tillägga att jag ör tonåring men tack för svar, då bör jag väll ba vänta och se då våra situationer var identiska

sandra111
Visningsbild
F 27 Hjälte 3 455 inlägg
0
Ta en paus från alkohol. Din kropp kommer tacka dig.
Kanske det är kroppen som tycker du ska lugna ner dig lite? Du vet man har bara en lever ... Ta vara på den.

20.12.2007 <3


Forum » Mellan Himmel och Jord » Kan inte få i mig alkohol längre

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons