Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Sverigedemokraterna

Skapad av Borussia, 2015-06-17 01:41 i Politik

10 102
28 inlägg
23 poäng
Borussia
Visningsbild
36 Kändis 9 inlägg
1
Sverigedemokraterna måste vinna nästa val om det inte ska bli anarki i Sverige. Jimmie Åkesson är Sveriges bästa politiker alla kategorier. Länge leve Sverigedemokraterna.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Borussia
Visningsbild
36 Kändis 9 inlägg
Trådskapare
0
Jag är trött på att höra att Sverigedemokraterna är rasistiska. Det stämmer inte. Jag har läst massvis med politiska böcker där politikprofessorer skriver att den största skillnaden mellan fascism och nazism är att fascismen inte är rasistisk. Skulle Sverigedemokraterna vara rasistiska så skulle dom naturligtvis inte ta in några utlänningar i landet. Sverigedemokraterna vill kraftigt trappa ner på invandringen, men inte stänga gränsen fullständigt. Sverigedemokraterna är också det partiet i Sverige som vill hjälpa människor som behöver hjälp i krigsdrabbade länder mest på plats. Det blir en billigare lösning, plus att fler människor får hjälp.
Flizan
Visningsbild
F 25 Kändis 25 inlägg
0
De som säger att SD är rasister har inte alls koll på hur det ligger till i Sverige. Folk måste inse att SD bara säger sanningen, vi kan inte ta in fler flyktingar i Sverige, så om det är vita eller svarta, för snart kommer vårt ursprungliga folk tvingas bli gatulevande på grund av överbefolkning. Rasism är hat mot folkgrupp, inte att berätta sanningen för ett korkat land.

Jah skulle aldrig tveka på att bryta lagen för att täcka din rygg

status
Visningsbild
F 27 Hjälte 518 inlägg
6
"Överbefolkning"

Skrattade högt när jag läste det där.

Potatis

Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 523 inlägg Online
9
Ja fasen snart får vi leva på gatan!

Nej men seriöst...

I Monaco lever det 16564 per kvadratkilometer, och de har det gott ställt, ingen tvingas ut på gatan (det finns stora hus).

I Sverige lever vi 20 pers per kvadratkilometer. Det är nog en liiiiten bit kvar innan utrymmet tar slut ;)


I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

Pommes2
Visningsbild
F 20 Kändis 34 inlägg
-4

Svar till Borussia [Gå till post]:
Nej vi vill ju ha anarki och inte något jävla rasistiskt parti som bestämmer

Ebba grön äger enklare är det inte

kallen
Visningsbild
P 26 Hjälte 95 inlägg
1
Roligt att ingen någonsin tar upp andra saker än flyktingpolitik och rasistanklagelser, ni verkar ha glömt SD:s grundläggande ideologi. Försvarar ni även t.ex deras extremt restriktiva drogpolitik och åsikter om Svenska kyrkan?

:D

joooooocke
Visningsbild
P 31 Hjälte 166 inlägg
1
Svar till status [Gå till post]:
Till ytan så är vi inte överbefolkade. Men vår standard på livet sjunker sakta med säkert.Svar till kallen [Gå till post]:
Ge mig bra källor på det du påstår. T.ex. om svenska kyrkan... Sedan kan du titta på socialdemokraternas inblandning med t.ex. de gamla nazisterna. Vad är skillnaden? Historia är just historia. Idag är idag. Å det är vad partiet är idag som spelar någon roll.

S är långt Ifrån fläckfritt om du kollar deras historia. Så är troligen även de flesta andra partier.
Tillägg av joooooocke 2015-06-17 13:58

Vad e felet med deras drogpolitik?

"Vårt parti står upp för en restriktiv politik gentemot droger och alkohol. Då droghandel bottnar i organiserad kriminalitet skall straffen vara höga i avskräckande syfte. Vi önskar bevara Systembolagets alkoholmonopol men välkomnar gårdsförsäljning av alkohol."

Inget parti är perfekt. Men det som är viktigast går fört.

Ingen status

kallen
Visningsbild
P 26 Hjälte 95 inlägg
0
Svar till joooooocke [Gå till post]:
Jag syftar inte på deras historia, utan på deras nuvarande ideologi.
Det jag menar är att de är officiellt ett socialkonservativt parti, men många röstar på dem enbart p.g.a deras invandringspolitik och skiter i att de kanske har motsatta åsikter i bokstavligen alla andra punkter.

T.ex är väldigt många unga nuförtiden för en mindre restriktiv drogpolitik och emot upprätthållandet av en statsreligion.

Källor:

SD om tro och tradition: http://sverigedemokraterna.se/wp-content/uploads/2013/08/kyrkomanifest.pdf

SD:s drogpolitik: https://sverigedemokraterna.se/var-politik/var-politik-a-till-o/

Vårt parti står upp för en restriktiv politik gentemot droger och alkohol. Då droghandel bottnar i organiserad kriminalitet skall straffen vara höga i avskräckande syfte. Vi önskar bevara Systembolagets alkoholmonopol men välkomnar gårdsförsäljning av alkohol.

:D

Flizan
Visningsbild
F 25 Kändis 25 inlägg
-1
Asså herregud! Denna tråden är fortfarande en skämttråden, så låt den fortsätta vara det då! Vi har fattat nu att vissa av er inte gillar SD men snälla, låt bli och klaga då??

Jah skulle aldrig tveka på att bryta lagen för att täcka din rygg

joooooocke
Visningsbild
P 31 Hjälte 166 inlägg
1
Svar till kallen [Gå till post]:
Ja vad tycker du då? Att små fjortisar ska gå med blommor i håret å röka på? Att de här 14 barnen i östermalm som åkte fast skulle få fortsätta?

Jag kan inte hålla med att gårdsförsäljning kanske är vidare positivt. Men jag kan inte säga det är jätte dåligt heller.


Ang. Om den svenska kyrkan lät det mesta helt okej. Vissa saker kunde de ändrat på. Men filen är inte direkt ny heller.

Tänker inte ändra ståndpunkt innan invandringen minskat. Alla som kommer hit ska få det bra. Och det får dem inte nu. Alla är välkomna. Men vi kan inte trycka in dem i ett hus i en förort och pumpa in bidrag.
Ingen status

kallen
Visningsbild
P 26 Hjälte 95 inlägg
-2
Svar till joooooocke [Gå till post]:
Herregud, du missar min poäng helt.

Vad jag tycker om de frågorna är helt irrelevant, det jag menar är att alla som röstar på SD enbart p.g.a invandringspolitiken kommer bli jävligt missnöjda sen när resten av landet styrs på ett sätt som de inte alls håller med om.

:D

joooooocke
Visningsbild
P 31 Hjälte 166 inlägg
1

Svar till kallen [Gå till post]:
Nämen då kanske de andra partierna kanske ska börja bry sig istället för att frysa ut då? Att skaka hand kan ju vara det första steget.

Så länge ingen av de andra partierna bryr sig i invandringspolitiken så kommer SD att öka.

Ingen status

kallen
Visningsbild
P 26 Hjälte 95 inlägg
-3
Svar till joooooocke [Gå till post]:
Kör på, men då får de personerna acceptera att landet kommer styras på ett sätt som de inte håller med om, vilket inte särskilt många (inklusive TS) är öppna med.

:D

SkalmanOnDrugs
Visningsbild
P 34 Göteborg Hjälte 2 758 inlägg
2

Svar till Guud [Gå till post]:
"I Monaco lever det 16564 per kvadratkilometer, och de har det gott ställt, ingen tvingas ut på gatan (det finns stora hus).

I Sverige lever vi 20 pers per kvadratkilometer. Det är nog en liiiiten bit kvar innan utrymmet tar slut ;)"

Det handlar ju inte om att Sverige inte skulle ha fysiskt utrymme för mer människor. Frågan är om våran välfärd och ekonomi tillåter en hög invandring när det redan är svårt för arbetsmarknaden men framförallt bostadsmarknaden att hänga med vår snabba befolkningsökning. Det är fullt legitima frågor att ställa.

Jag håller inte med SD om att man bör eller ens kan lösa alla Sveriges problem med kraftigt begränsad invandring men det är lika orealistiskt att som vissa på vänsterkanten tro att vi kan ha totalt fri invandring utan stora negativa konsekvenser.Svar till joooooocke [Gå till post]:
"Ja vad tycker du då? Att små fjortisar ska gå med blommor i håret å röka på? Att de här 14 barnen i östermalm som åkte fast skulle få fortsätta? "

Samhället hade tjänat mycket på legalisering av vissa droger, det är ett sätt att bättre kontrollera drogerna, vart de kommer ifrån, ta ut skatt som går till staten och samtidigt neutralisera organiserad brottslighet. Den här gammalmodiga tanken om att man ska motverka droger med restriktiv drogpolitik fungerar inte i praktiken, det har det aldrig gjort. Vår narkotikapolitik är baserad på moralism och inte forskning, andra mer sunda länder som anammat en mer progressiv och liberal inställning har ofta mindre problem med drogmissbruk.

Du måste konstruera ytterligare pyloner

puddii
Visningsbild
P 28 Norrtälje Kändis 111 inlägg
4
Vad hände under 30~talet när ekonomin var dålig i Europa? -Fascism, rasism och nazism. Vad hände under 2000~talet när ekonomin var dålig i europa? Ja, ta en titt.. Påstår inte att SD-are sämre människor, bara att dom är outbildade, ignoranta och smärre primitiva i sitt tankesett - inte dumma men dom har otur när dom tänker!

Nämen åh, nämen hej ;)

Borussia
Visningsbild
36 Kändis 9 inlägg
Trådskapare
2
Även trött på Löfven som förtalar SD och jämför dem med Nazisterna! Det är Svenskarnas Parti som är rasisterna och nynazisterna! I så fall kan man kalla Socialdemokraterna för kommunister! Irriterar mig också på att svenska medier idiotförklarad nazister som hemskare än kommunister! Hitler låg bakom 30 miljoners död! Stalin låg bakom 50 miljoner människors död och Mao Zedong låg bakom 200 miljoner människors död! Hitler är den tredje värsta förbrytaren i världshistorien! De två värsta var kommunister! Kollar man på extremhögern i Ungern som förmodligen är det mest högerextrema landet i världen nu, så ser Ungerns framtid klart mer lysande ut än Nordkoreas framtid, ännu ett kommunistland! Och kom nu inte och skriv att det inte är riktig kommunismen! Det är förvisso sant, men eftersom alla så kallade kommunistländer slutar eländigt som nuvarande Nordkorea och före detta Kina och Sovjetunionen så måste man gå efter historien och inte utopin som står på papper och aldrig blir av! Hade jag varit politiker så hade jag haft ett parti som låter folk från krigsdrabbade länder komma hit och låta dom flytta tillbaka så fort kriget är slut! De kommer ju hit på grund av kriget, men trots att det varit fred i Bosnien i tjugo år nu så bor det massvis med bosnier kvar! Skulle alla flytta tillbaka efter kriget så finns det större möjligheter att ta in fler krigsdrabbade människor i framtida krig! Även de som begår brott eller går med i Islamiska staten och andra terroristgrupper ska också ut ur Sverige! Om man bara har de skötsamma utlänningarna kvar så kommer det bli mycket mindre av den så kallade rasismen! Nu är det ju inte rasistiskt och vara irriterad på utlänningar som inte sköter sig! Ett beteende är ett beteende och en hudfärg är en hudfärg! Två vitt skilda saker! Skulle som politiker också tänka mig ett system som i vissa delstater i USA där du blir dömd till livstids fängelse efter tre brott! Men jag vill omvandla det på utlänningarna som blir tvungna att flytta tillbaka till sitt hemland efter tre förseelser! Det är inte rasistiskt att ha krav på att de ska sköta sig när de kommer till Sverige som är så snälla och hjälper dom fly undan krig! Det är ju allvarligt förståndshandikappat och då sysselsätta sig med kriminalitet mot ett land som varit hjälpsamma! Är det tacken det? Tyvärr finns det ingen politiker i Sverige som tänker så här! Ingen politiker har heller yttrat sig som jag gör nu och skickar en delegation till det Mellanösternkonflikten som är mest demokratiskt och kollar upp om vi får bygga protestantiska kyrkor i deras land och om vi får äta griskött, att de svenska kvinnorna ska få slippa slöja och om vi får svenskundervisning i deras skolor och så vidare och så vidare! Får vi inte det så ska inte utlänningarna i Sverige få äta halalnötfärs, de ska inte få ha moskéer och de ska inte få ha slöja och de ska inte få ha hemundervisning! Det här är inte heller rasistiskt utan hämtat ur Bibeln där det står att man ska respektera andra människor som man själv vill bli behandlad! Den sista grejen jag vill ta upp är att svenskarna i Mellanöstern också ska få grunda fotbollslag som till exempel Svenskarnas IF och ställa upp i deras serietabeller som det är i Sverige! Vi har ju Assyriska, Syrianska och Dalkurd och så vidare!
Borussia
Visningsbild
36 Kändis 9 inlägg
Trådskapare
1
Under Tage Erlanders tid som regerande förSverige så tog han inte in en enda utlänning! Han var Socialdemokrat och det fanns krig i världen då med! Socialdemokraterna på den tiden var alltså extremrasistiskt och mycket värre än Sverigedemokraterna! Har Löfven glömt bort det?
Linnzan
Visningsbild
F 31 Göteborg Hjälte 1 460 inlägg
2

Svar till Borussia [Gå till post]:
Här har du en bild som beskriver "överbefolkningen" i Sverige~
Forum image

Jag är nog lite halvgalen, ja

SkalmanOnDrugs
Visningsbild
P 34 Göteborg Hjälte 2 758 inlägg
0

Svar till Linnzan [Gå till post]:
Inte märkligt att folk söker sig till storstäderna, det är där jobben och möjligheterna till utbildning främst finns.

Du måste konstruera ytterligare pyloner

Borussia
Visningsbild
36 Kändis 9 inlägg
Trådskapare
0
Det där stämmer sä otroligt bra! Vill själv inte bo i Norrland. Skåne, Göteborgsområdet och Stockholmsområdet är som Belgien, Nederländerna, Danmark och Ruhrområdet i Tyskland!
Borussia
Visningsbild
36 Kändis 9 inlägg
Trådskapare
0
Jag bodde i arton månader åren 2010 och 2011 i Hagfors på boendet Tutemo som ägs av Solhagagruppen som har boenden över hela Sverige. Det är det sämsta beslutet jag har tagit i hela mitt liv. Majoriteten av de boende vantrivdes å det grövsta. Jag blev utsatt av personalen för åldersdiskriminering, förtal, ärekränkning och ofredande konstant. Jag flyttade därifrån för snart fyra år sedan och mår fortfarande dåligt. Jag har försökt få upprättelse genom att få en ursäkt och att personalen erkänner att de betett sig illa och gjort sig skyldiga till grov inkompetens och tjänstefel, men de vägrar göra det. Jag blev knivhuggen på boendet och var två millimeter ifrån att dö. Några minuter senare när jag är på väg ut för att åka till sjukhuset så får jag höra av en anställd att han inte har gjort något fel och att jag får skylla mig själv. Det är det mest förståndshandikappade jag hört i hela mitt liv och hon är den mest vidriga och elakaste människan jag stött på i mitt liv. Som om inte den kommentaren var illa nog så avslutar hon med att säga att jag själv har sagt att man får knivhugga folk till höger och vänster. Det har jag aldrig sagt i hela mitt liv så där gör hon sig skyldig till grovt förtal. Det är flera i personalen som är vittnen till de vidriga orden hon vräker ur sig, men ingen reaktion. Alla anställda var ryggradslösa ynkryggar och ställde sig alltid på personalens sida. Jag bad chefen att säga till henne att jag vill ha en ursäkt och att hon tar tillbaka det hon sagt, men han säger bara att jag ska släppa det och gå vidare. Jag fick ingen ursäkt av gärningsmannen, trots att jag krävde att han skulle be om ursäkt. Istället så överför boendet problemet på mig. Offret fick en massa skit för det här och gärningsmannen daltade dom med. Efter incidenten så blir jag tvungen att flytta till en utsluss lägenhet trots att jag inte vill det. Gärningsmannen får däremot bo kvar. När jag vill besöka boendet för att umgås med mina kompisar där så idiotförklarad de anställda mig och skäller ut mig. Det är ju för tusan deras plikt och se till att jag inte blir knivhuggen igen och de tvingade mig att flytta. Jag sa åt dom flera gånger om att medla mellan oss så att vi kunde skaka hand och glömma gammalt groll så inte det blir fler incidenter, men det gick dom inte med på, så därför kan de ju inte bli förbannade på mig som de lik förbannat blev. En annan gång i slutet av min vistelse på boendet så fick jag höra att gärningsmannen också befann sig på utsluss. Då kan de i alla fall inte säga något tänkte jag, men ack så fel jag hade. Då blir jag utskälld av chefen, eftersom gärningsmannen kunde befinna sig på boendet, eftersom han brukade hälsa på och därför fick jag inte besöka boendet. Gärningsmannen får alltså hälsa på, men inte offret. En annan grej där de daltar med gärningsmannen och jävlas med offret är att de drog ner mina hjälptimmar till hälften sista månaderna jag bodde där, men gärningsmannen hade full hjälp dygnet runt i fyra år som han bodde där. Jag behövde mer hjälp men fick det inte och en person som han som är i störst behov av psykiatrisk hjälp som inte fanns att få på boendet fick dubbelt så mycket personaltimmar än jag fick. Några månader efter knivattacken besöker jag en annan boende på boendet och står ute med honom och pratar. Då ringer det i hans mobil och det är gärningsmannen som ringer och säger att han ska säga till mig om att jag ska upp till honom så att han kan knivhugga mig igen. Jag säger till chefen om vad han sa till mig och att de ska polisanmäla honom, men chefen säger ånyo att jag ska släppa det och gå vidare. De anmälde inte ens knivattacken, trots att jag befann mig på sjukhuset i flera timmar så hade ingen anmält. Det fick jag göra själv när jag kom tillbaka till boendet flera timmar senare. Det hade garanterat blivit nertystat annars. De gjorde inte ens en lex Sarah anmälan, trots att jag bad dom om det. De påstår att det inte var någon idé eftersom De löste det så bra genom att tvinga mig till utsluss. Insatta inom LSS jag pratat med efteråt säger att det är bedrövligt dåligt och att det är ett boendes plikt att anmäla sig själva. De säger också att det är ett boendes plikt att be om ursäkt om de har betett sig illa. Ironiskt nog så fick vi ett papper att skriva under när vi flyttade dit om att vi inte fick mobbas, men personalen mobbade mig konstant hela tiden. Snacka om dubbelmoral. Jag blev helt oprovocerat kallad för apa och återigen när jag pratade med chefen så gjorde han inget åt det, utan sa att jag skulle vända blad och gå vidare. När jag efter att ha flyttat därifrån besökte boendet för att få upprättelse så hälsade dom inte ens på mig och totalignorerade mig och släppte inte ens in mig. Jag diskuterade alltså utanför boendet med en personal som var ute och hade rökpaus och han sa att jag inte bodde där längre och att jag skulle åka hem igen. Så fort man flyttat därifrån så är man partaj, eftersom detta boende enbart är intresserat av pengaintresset. När de inte tjänar pengar på en brukare längre så vill de inte veta av en. En sista incident jag måste nämna innan jag skrivit klart för den här gången är att en personal lurade mig att åka tio mil i onödan när jag befann mig på utsluss och skulle möta en annan boende i en annan kommun som varit hemma på sommarlov och skulle tillbaka till boendet. Hon dök aldrig uppnå den platsen vi hade gjort upp om och givetvis tog min olja i mopeden slut och macken hade stängt. Jag fick vandra en och en halv mil i skogen mitt i natten för att meddela chefen som bodde på en annan ort än boendet om att jag hade slut på olja och personalen aldrig dök upp. Han vägrade gå med på att ersätta mig genom att betala bensin och oljekostnaden som jag gjort slut på helt i onödan De som har högfungerande autism och har funderingar på att flytta till ett Solhagagruppsboende. Tänk om.
Borussia
Visningsbild
36 Kändis 9 inlägg
Trådskapare
0
Jag måste också tillägga om att Solhagagruppsboendet inte bryr sig om de som har missbruksproblem. Flertalet boende rökte spice, marijuana och hasch och de blev inte skickade till rehabilitering. Jag skrev på Facebook att drogerna flödar på Tutemo, men då fick jag en utskällning och de idiotförklarade mig och påstod att det var förtal. Jag har svårt att tro att de är så dumma personalen så att de inte lade märke till missbruket, men förmodligen skämdes de och var för lata för att ta itu med missbruket så att de såg mellan fingrarna på problemet. De som missbrukade var alla under arton år och de rökte även vanlig tobak, snusade och drack öl och cider, trots att det är arton och tjugo års gräns på tobak och alkohol, men ingen reaktion från personalen.
Berg
Visningsbild
P 30 Stockholm Kändis 71 inlägg
3

Svar till Borussia [Gå till post]:
Vad vill TS diskutera?

SD kommer troligtvis bli Sverige största parti 2018 förutsatt att de fortsätter på samma spår. Jimmie en väldigt smart och stark ledare. För få svenska politiker befinner sig på samma eller högre normalbegåvning än han. Av den anledningen är svensk politik som helhet ett skämt.

MP, V, F! är Sverigefientliga partier.

Jag vill ha Lunarstorm tillbaka.

Denod
Visningsbild
Kändis 1 inlägg
-1
Forum image
NoobeN
Visningsbild
P Kändis 5 inlägg
0
Varför startar alltid någon en tråd om SD för? Det är ju ändå alla som hatar de som sitter och gnäller.

Är nöjd att flera har börjat att rösta på dem. Synd att man alltid blir stämplad som nazist hela tiden om nån får redan på att man röstade på SD. Skulle jättegärna vilja se vart man kan hitta om SD politik där de ska bygga förintelseläger och gasa judar, homosexuella och handikappade.

Att minska något är inte att sätta stopp för det. :) Puss er alla som röstar SD

nolifer

Karlsson
Visningsbild
P 29 Arvika Hjälte 499 inlägg
-1
Det här är så kul:

1. LO försöker smutskasta SD: https://www.facebook.com/LOiSverige/videos/10153235027461239/

2. SD bemöter kritien och äger ut LO:
bibo
Visningsbild
25 Kändis 15 inlägg
1
jag vill bara tilläga att om inte v och s funnits så hade dem rika i sverige styrt ännu mer än vad de gör idag. LO skapade socialdemokraterna som skapade strejkrätten och som gjorde att man fick rösta för vilka som skulle styra . sd vill ta bort strejkrätten. är det rätt? är det rätt att något folk arbetade i flera år för ska tas bort över ett möte som sd vill? SD härstammar från bss som är grundat av nazister och rasister efter kriget 45. som sen blev sd någon gång på 80 talet. anledningen till att man talar så mycket om sds historia är för att den skedde inte rum under 1800 talet utan 1900 och frammåt! dem har gått från att skrika ut med invandrarna till stoppa "massinvandringen" (vilket vi inte har någon) så Sd kallas för rasister och är rasister för att man vet vad som kommer hända... kent eleroth har ju själv sagt att han ska ta all makt ifrån media... vad hände med ordet demokraterna i sverigedemokraterna? om man är demokratisk då ska man inte ta bort demokratiska saker och införa diktatur med stopning av strejrätt och medias fria skrivande....

bjuder på alla stav fel om de blev några.

WUT!? IN TARNATION


Forum » Samhälle & vetenskap » Politik » Sverigedemokraterna

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons