Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hur slutar man växa?

Skapad av cykelsomarblank, 2017-11-07 17:02 i Hälsa, kropp & pubertet

7 105
6 inlägg
-1 poäng
Sex och blandat
cykelsomarblank
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0
Hej! Jag är 15 år och 174 cm lång... min pojkvän, som snart fyller 18, är 176 cm lång och jag vill inte växa mer än såhär.
Fick min mens när jag var 13, man ska tydligen växa ungefär 8 cm efter det, men jag har växt betydligt mer... vill inte bli längre än såhär då jag inte tycker att det är snyggt att vara lång som tjej.
Snälla hjälp?!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 518 inlägg Online
3

Svar till cykelsomarblank [Gå till post]:
Det går inte att påverka längd. Du får leva med det bara, det blir bättre med tiden. Och till sist kommer du säkert vara rätt nöjd.

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

CokeInSpace
Visningsbild
P Kändis 90 inlägg
0
När du har slutat växa kan du kapa av benen vid önskad längd för att uppfylla önskad längd. Se bara till att båda benen kappas lika mycket så du inte blir sne och ha i åtanke att det kan vara svårare att hålla balansen på stumparna som blir dina fötter.

Tillägg av CokeInSpace 2017-11-07 21:11

Nä men som Guud sa, längden går inte att påverka. Kanske finns det sätt att hämma den något men då ska man nog börja när man är yngre än va du är.

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0
Det brukar ju gå lite i generna hur lång man blir. Så antagligen blir du lika lång som dina föräldrar eller mor/far föräldrar. Själv är jag kortast inom familjen, sen så är ju inte min mormor så jätte lång förstås. så kanske jag mer fått från henne min längd (160)

20.12.2007 <3

Keyboardwarrior
Visningsbild
Legend 28 inlägg
-4
1. Långa tjejer är snyggt.
2. Dumpa dvärgen, hitta en snubbe i din ålder med normallängd istället!

Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Hur slutar man växa?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons