Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Midjemått

Skapad av Borttagen, 2014-06-05 09:32 i Hälsa, kropp & pubertet

2 997
9 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
gnidde
Visningsbild
Hjälte 4 inlägg
0
Jag undrar hur ni som har ett onormalt stort eller litet midjemått upplever att det är. Det kan vara kläder som blir svåra att få tag i pga stor / liten magen eller helt andra saker som att magen blir ivägen på ett eller annat sätt när den blir för stor. Skriv hur det är för er som har stor eller smal midja och erat midjemått samt längd. Samt när ni tycker att ett midjemått är litet eller stort?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

EyeAttack
Visningsbild
F 30 Lund Hjälte 2 422 inlägg
0
Svar till gnidde [Gå till post]:
Jag avskyr att köpa byxor, framför allt jeans. Det tar alldeles för lång tid och slutar oftast med att jag ger upp och köper ett par som "typ passar" (vilket det brukar visa sig snart att de inte gör, utan mest blir osmickrande). För min del är det i och för sig inte att jag har smal midja som är det främsta problemet, utan det är det ihop med breda höfter, som jeans-tillverkare inte riktigt noterat existerar.

Visa spoiler
BH's suger också att köpa som smal människa.


M-A-G-I-C!

Kissimurra
Visningsbild
P 29 Umeå Hjälte 3 761 inlägg
0

Svar till gnidde [Gå till post]:
Jag har ganska smal midja och relativt stora ben/skinkor om man jämför med min midja. Hur det är? Fixa skärp och testa ett tiotal jeans så brukar man hitta någon som man kan röra sig i utan att det blir löjligt löst i midjan.

Ingen status

Baal
Visningsbild
P Hjälte 634 inlägg
0

Svar till gnidde [Gå till post]:


Som Kissimurra nämnde smal midja stora ben pga träning. Samma med skjortor som sitter rätt löst vid midjan men spänner under armhålorna speciellt. 185 cm lång 30-32a midja om jag inte är ute och cyklar nu.
Baralillajag
Visningsbild
F Hjälte 135 inlägg
0
Egentligen inga "utstickande" mått så, men däremot har jag smal midja i förhållande till bredare höfter och lår. Lägg där till ordentligt korta ben. Vilket resulterar i att det inte är det minsta kul att köpa byxor/jeans. Har hittills lyckats hitta en jeansmodell från en butik som funkar and that's it. :(

Här står det ingenting just nu.

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 981 inlägg
0
När jag växte som värst hade jag 16,9 i BMI, inte för att jag inte åt, utan för att jag växte som ett djur. Det var omöjligt att hitta kläder som satt, men jeans var värst. Det var näst intill omöjligt att hitta jeans som gick att använda och jag fick alltid använda bälte.

Det känns nästan lite skumt att nu kunna gå in i en jeansaffär och faktiskt hitta jeans som är för smala i midjan, det var någonting som jag inte ens kunde föreställa mig när jag växte som värst. Jag kan säga att det är väldigt skönt nu när resten av kroppen hunnit komma ikapp lite på bredden och man faktiskt kan handla kläder som vettigt folk igen.

Even boys have something to say if you listen long enough

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0
Jag har ganska kraftiga lår från ridningen så byxor, främst jeans då, kan vara perfekt i midjan men jätte spända runt låren eller så är de så spända så de inte går över låren och så har jag lite större rumpa från ridningen med så vissa byxor går bara till under rumpan! Sen jag också problem med att när jag bara är 159 cm så brukar byxorna vara perfekt i midjan men alltid för långa för att mina ben är så korta! -.-

Sen hatar jag vissa jeans som är allt för lösa i midjan fast jag tagit minsta storleken .. de jeans som är mer tyg än riktiga jeans.. tror de har för mycket stretch material i sig

20.12.2007 <3

gnidde
Visningsbild
Hjälte 4 inlägg
Trådskapare
0
Vad har ni i midjemått?
pussy
Visningsbild
F 23 Kändis 10 inlägg
0
69 cm senast jag mätte för typ 2 månader sen. Har för det mesta inga problem med att hitta passande byxor.

Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Midjemått

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons