Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bisexuell

Skapad av Jonte2002, 2018-07-17 15:34 i Sex & Sinne

1 230
4 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Jonte2002
Visningsbild
P 16 6 inlägg
0
Hej, jag heter Jonathan och är 16år gammal, jag har sedan en tid blivit upphetsad av killar utan tröja utan att jag riktigt tänkt på de, men för ett period sen sov jag över med en kompis (han har tjej) och då kollade vi på en porrfilm och tävlade om vem som kunde komma fortast. Han tror jag kollade på tjejerna på filmen men i själva verket kollade jag på han när han låg där med sexpack och hela köret. Vet inte hur jag ska göra om jag ska säga till nån jag litar på eller bara va tyst och kolla och runka. Nån som har tips? Eller är bisexuell själv tack på förhand

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

sandra111
Visningsbild
F 26 Hjälte 3 400 inlägg
0

Svar till Jonte2002 [Gå till post]:
Det är nog bara du själv som har svaret på din fråga. Fundera över det. Om du tror du vill/kan hålla tyst om det, så gör det tills du känner dig redo att berätta det. Kan bli jobbigt om ni ofta umgås och du blir förälskad i honom utan att han vet om det. Han är ju din kompis, så om han är din kompis på riktigt kommer han kunna hantera att veta sanningen.

|20|12|2007| <3

Jonte2002
Visningsbild
P 16 6 inlägg
Trådskapare
0

Svar till sandra111 [Gå till post]:
Åkte hem till han innan och sa som de va, han gick bara fram och gav mig en kram och sa att jag va modig som faktiskt sa de och att de inte störde han om jag är kär i han

Guud
Visningsbild
31 Göteborg Hjälte 2 184 inlägg
1

Svar till Jonte2002 [Gå till post]:
Fast det kan vara skillnad på sexuell attraktion och kärlek, du kan ju tycka någon är het och runkar till den, men är inte kär i personen, typ personer man inte känner utan bara ser osv.

Don't get caught with the beard in the letterbox!


Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Bisexuell

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons