Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hur vart du av med oskulden?

Skapad av Annadaa, 2013-06-11 21:06 i Sex & Sinne

9 286
45 inlägg
142 poäng
Sex och blandat
Annadaa
Visningsbild
Hjälte 1 inlägg
0
Tja, nu vill jag att alla försöker berätta på bästa sätt hur ni blev av med oskulden :D Gillar att höra sånna historier eller vad man ska säga.
Försök göra en lång och välskriven text :)

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Nannonoys
Visningsbild
P 29 Hjälte 2 842 inlägg
9

Svar till Annadaa [Gå till post]:
Man kan faktiskt porrsurfa efter noveller också, om man vill ha långa välskrivna texter. Tror inte många är sådär jätte sugna att ge ut väldigt mycket detaljer om skälva akten i sig.

"While I thought that I was learning how to live, I have been learning how to die." -Leonardo Da Vinci

Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 523 inlägg
17

Svar till Annadaa [Gå till post]:
För att få fart på tråden bör skaparen börja! Sådeså.

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

Perfekt
Visningsbild
P Helsingborg Hjälte 1 768 inlägg
0
Gillar du noveller finns sexnovell.se där du kan sortera efter "Första gången".

Jag blev av med min oskuld när jag var sexton. Befann mig i Malmö hos min dåvarande flickvän (som var ett år yngre). Hon hade ett gameboy med pokemon som jag spelade medan hon var inne och duschade, och efteråt skulle vi se på film. Vi kollade lite, men det blev mer tafsande. Vi gick sedan in i hennes sovrum (hon var ensam hemma, vi såg filmen i vardagsrummet) och förspelet började. När det väl var dags för sex fegade jag ur och det gick väl 15 minuter från att jag "skulle" stoppa in den till att jag faktiskt gjorde det :<

När det väl blev av gick det bra, vi höll på i nästan tio minuter.

Ja.

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
1

Svar till Guud [Gå till post]:
Kanske inte blivit av med oskulden än? 0.oJag och killen hade varit ihop i ungefär ett halv år och så hade vi planerat det och allt sånt, talat om sex och att jag kände mig redo, vi båda var oskuld. Så hade vi sex bara? Tog det jätte lugnt och han frågade hela tiden(inte precis hela tiden!) ifall det gjorde ont :)
Det var perfekt!

20.12.2007 <3

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0

Svar till sandra111 [Gå till post]:
*Jag var 15 och han 17.

KAN INTE TRYCKA PÅ ÄNDRA INLÄGG -.-

20.12.2007 <3

Puckomannen
Visningsbild
P 35 Gävle Hjälte 94 inlägg
5
Det var en kväll i Juni, Mor hade just lämnat hemmet och vi hade flera timmar för oss själva! Jag stod där i köket med penisen erigerad, jag grävde runt med fingrarna, ville veta vart jag hade hålet och så förde jag in den...

Och så skapades legenden om den amerikanska äppelpajen!

Wooosch

Perfekt
Visningsbild
P Helsingborg Hjälte 1 768 inlägg
20

Svar till sandra111 [Gå till post]:
Det var inte alls jag! :(
Jag förlorade min oskuld med en tjej som heter Olivia, inte Sandra.

:@

Ja.

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
-10

Svar till Perfekt [Gå till post]:
Eh? VA?

20.12.2007 <3

RebelRebel
Visningsbild
Hjälte 5 429 inlägg
3
På ett golv, romantiskt va? Tänker inte säga hur gammal jag var. Det som dock är lite roligt är att han inte visste och fortfarande inte vet om att det var första gången för mig, så tydligen var jag sjukt bra på att fejka min erfarenhet.

Draco dormiens nunquam titillandus.

Tvillingen
Visningsbild
P 31 Hjälte 3 117 inlägg
3
Jag var 14 år, men fyllde 15 år två eller tre månader senare och skiljde bara någon månad i ålder mellan oss. Det var hemma hos mig, jag var nervös samtidigt som det var lite krångligt med kondom första gången. När det väl var igång gick det bra för att vara första gången, så det var inga vidare konstigheter. Vi körde missionären, lär ha hållit på några minuter och något mer finns det just inte att säga.

Så tipsen lär väl bli att ta det lugnt och inte vara nervös i onödan. Inte konstigt att allt inte går som man tänkt sig på direkten, för någon gång är den första för alla.

Jag är ond!

Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 523 inlägg
3

Svar till Perfekt [Gå till post]:
Oh funny guy.
Svar till sandra111 [Gå till post]:
Sant, kom på det efter men kunde inte ändra...Jag får väl skriva något jag också.
Det var en sån där kväll när man visste att något skulle hända! Som det kan göra om man har ett distansförhållande, hon var några år yngre än mig, vi var båda oskulder och hade väntat ett tag.
Eftersom man inte bör lägga ut allt här så tar jag det i extremt korta drag, hon började blöda då kransen sprack lite vid penetrationen, och jag tappade ståndet, när jag sedan skulle lösa föregående problem kom jag istället utanför, halverigerad. En underbar första gång!


Det gick dock bättre andra gången, och vi var tsm något år efter dessutom.

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

elinaohman
Visningsbild
Hjälte 5 inlägg
5
Jag blev av med oskulden då jag var 15 och han, Isak som han heter var 16. Vi hade varit tillsammans i 1 år (!) och vi firade 1-årsdag samma dag som det hände. Iallafall, vi var ensam hemma eftersom att mamma och pappa var bjuden på middag. Vi tände ljus och såg film, och gotta oss med chips osv, sen frågade han om vi kunde gå ut till min husvagn, jag vart lite fundersam varför han ville det, men jag sa visst, why not liksom, sen gick vi ut och han berättade att han tyckte det var mysigt med husvagnar haha, så vi såg film där istället. Vi satt där i soffan eller vad man ska kalla det, med en massa täcken, allt var så mysigt, det var solnedgång där ute + en varm sommardag. Till slut orkade vi inte se så mycket på filmen vi snackade mest, och till slut började vi tok-hångla, och ja, sen hade vi sex. Vi tog det lungt, han frågade ofta om det gick bra och var skönt osv, det var iaf ett jätte bra sätt att förlora oskulden på, särskillt med en så bra person som Isak, efter vi hade haft sex somna vi och låg tätt intill varandra! Tyvärr tog det slut mellan oss för ca 1 månad sen, han var tvungen att flytta. Men vi är fortfarande vänner och det känns faktiskt som att om han kommer tillbaka så kan det nog bli något mellan oss igen!

Försökte berätta så bra jag kunde, ville dock inte gå in för mycket i detalj osv, menmen:)

NNNANAANA batman.

idaberg
Visningsbild
Hjälte 2 inlägg
0


Måste säga till dig att även om du inte gick in på ''detaljerna'' s¨å skrev du en jävligt fin och bra text!
envelope91
Visningsbild
P 33 Lilla Edet Hjälte 4 429 inlägg
25
I never lost it in the first place!
Jag är bara 22, kroppen är inte redo då!

Lard is the poor man's butter.

propell
Visningsbild
P 35 Göteborg Hjälte 3 156 inlägg
8
Jag var 19 och pissfull och en kompis av kvinnligt kön ville sova hos mig.
Och vips så blev det som det blev.

I TOOK A SIP FROM A CUP OF MERCURY

IdaS
Visningsbild
F 27 Hjälte 563 inlägg
-6
Hemma hos mig, han bodde hos mig under en helg. Jag var nybliven 15åring och han fem år äldre, vi var "kk's".
Sexet var väl helt okej för att vara första gången, men jag var väldigt nervös.
idaberg
Visningsbild
Hjälte 2 inlägg
-3
Jag var 14 och min dåvarande pojkvän var 15.
Jag var en ganska olydig tjej, så jag gick på en fest med min pojkvän.
Drack ganska mycket, reagerade stort såklart vart dock inte full.
Så jag minns att vi åkte hem till honom, hans föräldrar sov, vi gick upp till hans rum och snackade. Sen skulle jag bara gå och duscha av mig eftersom att jag mådde ganska dåligt, kände mig ofräsch osv. Sen när jag hade duschat gick jag in till hans rum igen, han läste en tidning och vi skulle väl sova var det tänkt, men så blev det inte. (Han hade frågat mig rätt så länge om jag var redo+ville ha sex, hade alltid vart ärlig och svarat nej) och då frågade han samma fråga igen, och jag svarade ja, jag var väl inte så brydd och orkade inte tänka igenom saker just då, sen var jag faktiskt lite kåt..hehe. Så jag satt på sängen en stund och var jävligt nervös, sen frågade han igen om jag var säker och sa även att han skulle vara försiktig osv, och det lugna ner mig lite. Så han tog av sig kläderna och jag snörde handduken åt helvete, nejmen. Sen hade vi sex i en halvtimma, det gjorde väl ont men samtidigt vilken underbar kännsla, sen skulle vi försöka sova, nakna kan jag tilläga, låg och tänkte på hur underbart allt hade varit, tänkte säkert i 2 timmar och då vaknade han och frågade om jag var vaken, och då hade vi sex igen, det kändes ännu bättre den gången! och nu i efterhand ångrar jag verkligen mig inte, dock hade jag gärna fått vara 15. Men annars var det bra, kan tilläga att han var väldigt försiktig, och då vi hade haft sex andra gången den natten började de åska ett tag efter vilket var jävligt mysigt just då! brukar vara rädd för åskan men hos han kände jag mig så trygg, vi gosade hela den natten.

Vi gjorde slut 2 år efter det tyvärr men har kontakt med han än och han är en underbar kille som jag aldrig vill tappa som vän!
Jokk
Visningsbild
31 Hjälte 9 867 inlägg
0

Svar till Perfekt [Gå till post]:
Hahaha <3

flizan

Gabriella
Visningsbild
Hjälte 1 inlägg
0
Önska jag också blev av med oskulden på ett underbart sen men nope.
iaf

Det var en natt i Juni, jag var tillsammans med en kille som hette Viktor vi hade gjort slut och blivit tillsammas 3 gånger, en gång hade han varit otrogen mot mig, han drogade även och var en riktig badboy. Tyckte galet som de var att han var underbar trotts allt, och att folk gör misstag, ja jag vet, helt störd tanke, men vart typ hjärntvättad av honom. Men hur som helst, hans familj var inte hemma(kan tilläga att jag var 14,nästan 15 och han 17..) och vi skulle se nån jävla konstig film som handlade om nån nerdrogad tjej ...(det var han som ville se den såklart) Sen helt plötsligt börja han taffsa på mig, jag gjorde detsamma och sen hångla vi och blablabla, sen slet jag av mig mina kläder, sen gick han ner och hämtade sprit som hans pappa egentligen ägde, vi drack massa och återigen taffsa han och höll på, sen skulle vi ha sex, och då sa han att det vore skönare utan kondom, och dum som jag var sa jag ja, nog går det bra, och han lovade att köpa dagen efter piller men vi hade i alla fall sex, i 40-60 minuter, han körde jätte hårt had eså jävla ont i fittan men vågade inte säga något, sen när vi hade haft sex höll han mig vaken och låg och taffsa och sen på morgonen nån gång då jag låg och sov låste han in mig i hans jävla rum, jag kollade på mobilen klockan var 15,hade sovit bort halva dagen..och sen kollade jag sms och där stog det att han låste dörren för att han ville att jag skulle stanna kvar där, och inte gå hem, och att han var ute och köpte piller. Men det var han ju inte, då han kom hem hade han varit hos nå kompisar och hade skrytit om vårat sex, och han skyllde på att han glömde pillerna, jag fick panik men kom mig inte någonstanns, så jag kunde inte köpa piller. Så en vecka senare hade jag mått lite dåligt, så jag köpte graviditetstest och jag var gravid...så jag fick göra abort, jag mådde så sjukt jävla dåligt av han så jag förstog det inte själv... sen gjorde jag slut med han´några månader efter och nu tycker jag att min tid med han var helt jävla meningslös och både han och jag var dumma i huvudet då. Tur att man förändras.
så ja mitt tips är att förlora oskulden med en bra person och inte med någon som förstör dig psykiskt.
antonnorberg
Visningsbild
P 28 Sundsvall Hjälte 302 inlägg
6
jag lär ju ha fört in min penis i hennes vagina. long story short.
Seroster
Visningsbild
32 Kristianstad Hjälte 6 655 inlägg
2
Det var mest ett halvdant knull, det blev bättre sen.
Roligare än så är det inte.

Seroster ser dig.

Skinksallad
Visningsbild
P Göteborg Hjälte 7 479 inlägg
9
Jag var 16, träffade en känd kille, som var aktuell i en relativt stor film när det hände, kändes konstigt att se han på TV några veckor senare. Träffades via Qruiser, sågs inte igen.
Var sådär, inte bättre.

Sök sök sök uwc.se

ChristerGusta
Visningsbild
Hjälte 40 inlägg
-5
Jag tog bussen till en person i sundsvall jag kom till den personen en lördag vi fikade och pratade han vart nöjd med mig sen hade vi roligt och det började med att jag tog av mig alla mina kleder och sen körde vi på allt vad vi hade hela hela natten så vi fick...ja

sitter på darkside

evvelito
Visningsbild
F 30 Karlstad Hjälte 1 221 inlägg
3
Höstnatt, minecraftmusik i bakgrunden och levande ljus, behöver man säga mer? Det var väldigt fint och behagligt med världens bästa människa. :)

Håll käften och kramas.

MikeHardy
Visningsbild
P 35 Nyköping Hjälte 739 inlägg
1

Svar till Annadaa [Gå till post]:
Jag förlorade min oskuld genom samlag! Var helt fantastiskt! ELLER INTE första gången sög ju så otroligt, man kunde ju ingenting! Haha. Älskade kvinnan jag hade sexet med och det är väl det som spela roll :P

Kain
Visningsbild
P Växjö Hjälte 308 inlägg
5
När jag var 18 så befann jag mig i Alaska, tyvärr råkade jag irra bort mig en enorm snöstorm som kom från ingenstans. Jag såg ingenting mer än 2-3 meter framför mig och jag var totalt genomfrusen, efter några timmars irrande hittade jag en igloo som jag illa kvickt kröp in i.
Det var bäcksvart och jag famlade mig fram genom mörkret, jag kände ganska snabbt något ludet och lurvigt där inne. Först blev jag förskräckt, men eftersom jag nästan var döende av iskylan så la jag mig ner och tryckte mig så tätt intill denna varma lurviga saken som det gick.

Efter en stund så märkte jag att att någonting tog på mig, vilket ganska snabbt ledde till hångel -> tafsande -> mer intensivt hångel. Sen helt plötsligt märkte jag att ännu fler händer tog på mig och jag undrade vad i helvete som pågick. I mörkret hittade jag flertalet hål som min petter-niklas ville partaja i. Dagen efter så vakanade jag upp bredvid tre eskimotjejer i sina lurviga kappor och läderklädda kroppar, plus en hund. ;D

Cleverly disguised as a responsible adult.

PsykelTjuv
Visningsbild
P 32 Hjälte 3 487 inlägg
13
Jag va full och hög som ett ägg. Jag kommer inte ihåg någonting, förutom fragment av hur man försökte traggla in sin stackars vinballe i rätt hål. Fått det mesta återberättat av folk som ständigt gick in och avbröt oss som beskrev oss som två nakna sälar som låg och guppade på varandra.

Had to be freakin awesome.

Ingen status

TooltipTim
Visningsbild
P 32 Landskrona Hjälte 697 inlägg
0
Jag var 18, hon var 15 och bodde i Stockholm. Vi var tillsammans, och när jag var hos henne en helg så hände det. :)

Ur vägen, moskoviter! Frisk mod, I gossar blå!

Patrikp
Visningsbild
P 28 Karlskrona Hjälte 1 187 inlägg
-3
Sex, thats how.

HareKrishnas gud sedan 2014


Forum » Livet » Sex & Sinne » Hur vart du av med oskulden?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons