Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tjej som tycker sex är äckligt?

Skapad av Anonym, 2017-07-17 20:15 i Sex & Sinne

1 926
5 inlägg
2 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Tjena! Har varit tillsammans med en tjej i snart 2 månader nu och detjade ca 1 månad innan vi faktiskt blev ihop. Allt går jättebra och vi trivs med varandra.Vi är båda 20+. Saken är att hon är väldigt bortstötande när det kommer till intima saker som tex pussas. Hon säger att hon inte har något emot det men känns som att hon försöker hitta på bortförklaringar, tex att hon har dålig andedräkt. Hon har uttryckt att hon tycker hångla är äckligt och det respekterar jag, Dock är jag lite orolig om hon tycker sex också är äckligt. Jag tog upp ämnet om sex med henne och fick reda på att hon var oskuld, hon blev faktiskt upprörd samma kväll pga att hon tyckte det ämnet var obekvämt att prata om. Hon berättade även en gång att hon och hennes kompisar som barn hade hittat på olika ord för saker som tex knulla, och sa "vi hittade på många ord för äckliga saker". Inser att det bara har gått ca 1 1/2 månad mellan oss och att hon kanske vill vänta med att förlora sin oskuld och om jag är den rätta för henne, men jag kan aldrig sluta tänka på om hon verkligen tycker det är äckligt eller om det bara är så att hon är blyg om det. Vet att sex inte är allt i ett förhållande men jag hade blivit riktigt besviken om hon såg sex som något äckligt. Vill inte pressa henne eller övertala henne till att göra något som hon inte vill, väntar hellre några månader då detta kan handla om en tidsfråga. Min fråga till er är då, är detta vanligt hos tjejer? och hur kan jag prata om sex med henne på ett bra sätt som inte får henne att känna sig obekväm?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

RoadGunner
Visningsbild
P 32 Vattensprutande Administratör 3 193 inlägg 901 svar i S&S
1
Hej!

Kommunikation är det viktigaste här. Kanske har det hänt något i hennes liv som gör att hon tycker det är äckligt som hon inte känner sig trygg med att dela med sig av ännu. Kanske är det något annat som gör att hon är väldigt avig mot sex och hångel. Du kan omöjligt få svaret om ni inte börjar prata om ämnet.

Min tanke är att du kanske själv kan börja öppna upp med att prata om något du tycker är jobbigt eller obehagligt och visa att du litar på henne och att hon därigenom kan börja lita mer på dig också. Du kan faktiskt också ställa frågan rakt ut om det hänt något i hennes liv som gör att hon tycker det är äckligt. Det viktiga är att du lyssnar in och respekterar vad hon tycker och tänker, då det ju är hennes tankar. Sen kan det ju faktiskt vara så att hon helt enkelt inte har något som helst intresse av sex och dylikt och då får du värdera om det känns ok för dig att vara tillsammans ändå. Förklara hur du känner och var tydlig med att inte vara pressande, samtidigt som du lyssnar och visar intresse för hennes känslor.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Hungrig

godis-apa
Visningsbild
P 25 Modereringsansvarig 3 671 inlägg Online
0

Svar till Anonym [Gå till post]:
Det är svårt med sånt där och jag vet inte riktigt vad jag ska säga.

Jag har själv varit med en person som inte uppskattar att "hångla" och som haft en rätt så uppenbart lägre sexuell drift än mig. Precis som du tycker jag absolut inte att sex är det enda som finns i ett förhållande och jag vill absolut inte tvinga någon in i en sits det inte är bekväm med - då avstår jag hellre från sexet. Det betyder dock inte att det inte är eller åtminstone senare in i förhållandet kan bli ett problem.

I början intalade man sig att det var lugnt, att man klarar sig - men det slutade det med att det tog jättemycket på självkänslan och att jag tillslut mådde dåligt av det. Man kände att man inte räckte till, att man var oälskad och oönskad av den enda personen man ville vara med. Det är inte kul att alltid vara den som behöver ta precis alla former av fysiska initiativ och det blir lätt så att det känns som om man är den enda som faktiskt vill något, fastän det när man pratar om det tydligen inte alls är så. Att prata om det hjälper och man kan temporärt reda ut trassliga och otrevliga tankar tillsammans, men när det mest är ord och ingenting händer faller man lätt in på samma spår igen.

Jag vet inte vad jag kan komma med för tips annat än att ni måste försöka prata om det och tillsammans komma fram till någonting som fungerar för er båda två. Lämnas det orört lär det sluta med att problemet växer tills dess att det tas hand om och sånt här är alltid bättre att ta tag i innan det blåses upp till orimliga proportioner.

Even boys have something to say if you listen long enough

Cornflake
Visningsbild
F 25 Stammis 69 inlägg Online
1
Om hon är asexuell är det normalt. Kan också bara vara att hon är väldigt pryd/blyg. Hon kanske inte ens vet själv hur det ligger till.

Du behöver ju inte försöka pressa sanningen ur henne på en gång, men försök få henne att förstå att du verkligen har rätt att veta vad det är som gör att hon tycker sex är så äckligt. Blir svårt i längden att ha ett förhållande om hon inte klarar av att öppna sig alls.

Insert corny pun here.


Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Tjej som tycker sex är äckligt?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons