Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsterpaj bättre än ungdomar.se

Skapad av Hunts, onsdag 9/1 08:49 i Hamsterpaj

1 833
3 inlägg
0 poäng
Hunts
Visningsbild
Kändis 11 inlägg
0
Är det bara jag som tycker att hamsterpaj är bättre än ungdomar.se? Denna sidan behöver renoveras lite ändå dock så det kommer fler användare till hemsidan, vad behövs för att hamsterpaj skall vara något fint igen?

Någon som har bra idéer om hur hamsterpaj kan förbättras i framtiden?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 860 inlägg Online
0
Personligen tror att jag det främst handlar om att konceptet "forum" fallit lite ur modet, speciellt för de yngre användarna. Forum brukade vara stora gemenskaper, plattformar att prata på med både likasinnade som oliksinnade på. Social media som Facebook, samt större chattjänster så som Kik, Discord, Snapchat har väl lite tagit över den rollen, med en mer aggressiv och direkt approach, med flöden, push-notiser, röstchatt och alla möjliga andra features som erbjuds över de stora internationella plattformarna.

Even boys have something to say if you listen long enough

Den_Ovetande
Visningsbild
13 inlägg
0
En renovering av hemsidan skulle göra den mer lockande tror jag. Men som Godis apan säger, Forum är inte lika populärt längre.

Forum » Mellan Himmel och Jord » Hamsterpaj » Hamsterpaj bättre än ungdomar.se

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons