Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Hamsterpajs sexperter svarar på dina funderingar om sex, kärlek, kroppen och annat som hör tonåren till. Vill du ställa en fråga? Välj "Ställ en fråga" i menyn ovanför! Givetvis är du helt anonym om du så önskar. Våra sexperter får inte se vem som ställt frågan.

Senast besvarade frågan

onanitips

Mina föräldrar vet inte att jag brukar onanera. Men det brukar jag gör både på toaletten och på mitt rum. Men jag brukar bara använda lite toalettpapper eller fingrarna och dra/gnugga på fittan och klitoris. Men efter brukar jag känna mig äcklig. Jag brukar bara göra det i typ 30 sekunder eller tills det typ pirrar där nere. Har ni något tips på hur jag kan bli mer kåt och hur jag kan onanera längre utan att känna mig äcklig? Mvh/ småkåt tjej

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Nyckeln till njutning för tjejer är att hitta rätt. Testa att först och främst föra fingret längst med dina blygdläppar nerifrån och upp, massera sedan lite lät där blygdläpparna slutar. Gör lätta cirkelrörelser eller någon annan mjuk rörelse. Testa dig fram och försök leta lite, om du efter ett tag känner en behaglig njutningskänsla har du lyckats med att stimulera klitoris.

Använd fingarna eller ett föremål för att smeka klitoris. Testa dig fram vad som känns bäst, lite mjukare eller kanske hårdare tryck. Testa också olika tempon (snabbt, långsamt). Ett bra tips är att använda dig av duschstrålen! Tänk bara på att inte ha kokhett vatten..

Det finns också en teknik som går ut på att man "gnider" sig mot något eller tar något och gnider mot sig (två sidor av samma mynt), det kan vara ett gosedjur, en ihoprullad strumpa eller kanske kudden.

Området mellan könet och analöppningen kallas för mellangården. Det är väldigt känslig för beröring, så det kan också vara värt att testa. Vissa tycker att det är skönt att smeka sig runt analöppningen och/eller föra in ett finger där. Tänk bara på att om du fört in ett föremål i analen ska du inte stoppa in det i slidan efteråt utan att tvätta det först eftersom bakterier från ändtarmen kan skapa infektion i slidan. Om man känner sig torr eller vill tillföra mer fukt kan man använda saliv, glidmedel eller en oparfymerad olja.

Sist men inte minst - använd fantasin! För många är sexuella fantasier en stor del av onanin. Tänk på något (en situation eller kanske en plats) eller någon som gör dig ordentligt kåt och använd dig av den fantasin för att nå klimax.

Pilla på och lycka till!

Välj en kategori att kika runt i

Relationer

Sex

Analsex | 

Förspel | 

Onani | 

Oralsex | 

Sex | 

Ställningar | 

Vaginalsex | 

Övrigt | 

Annons