Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Relationer

Sex

Analsex | 

Förspel | 

Onani | 

Oralsex | 

Sex | 

Ställningar | 

Vaginalsex | 

Övrigt | 

Senast besvarade frågorna

Tjej som tycker sex är äckligt?

Tjena! Har varit tillsammans med en tjej i snart 2 månader nu och detjade ca 1 månad innan vi faktiskt blev ihop. Allt går jättebra och vi trivs med varandra.Vi är båda 20+. Saken är att hon är väldigt bortstötande när det kommer till intima saker som tex pussas. Hon säger att hon inte har något emot det men känns som att hon försöker hitta på bortförklaringar, tex att hon har dålig andedräkt. Hon har uttryckt att hon tycker hångla är äckligt och det respekterar jag, Dock är jag lite orolig om hon tycker sex också är äckligt. Jag tog upp ämnet om sex med henne och fick reda på att hon var oskuld, hon blev faktiskt upprörd samma kväll pga att hon tyckte det ämnet var obekvämt att prata om. Hon berättade även en gång att hon och hennes kompisar som barn hade hittat på olika ord för saker som tex knulla, och sa "vi hittade på många ord för äckliga saker". Inser att det bara har gått ca 1 1/2 månad mellan oss och att hon kanske vill vänta med att förlora sin oskuld och om jag är den rätta för henne, men jag kan aldrig sluta tänka på om hon verkligen tycker det är äckligt eller om det bara är så att hon är blyg om det. Vet att sex inte är allt i ett förhållande men jag hade blivit riktigt besviken om hon såg sex som något äckligt. Vill inte pressa henne eller övertala henne till att göra något som hon inte vill, väntar hellre några månader då detta kan handla om en tidsfråga. Min fråga till er är då, är detta vanligt hos tjejer? och hur kan jag prata om sex med henne på ett bra sätt som inte får henne att känna sig obekväm?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Kommunikation är det viktigaste här. Kanske har det hänt något i hennes liv som gör att hon tycker det är äckligt som hon inte känner sig trygg med att dela med sig av ännu. Kanske är det något annat som gör att hon är väldigt avig mot sex och hångel. Du kan omöjligt få svaret om ni inte börjar prata om ämnet.

Min tanke är att du kanske själv kan börja öppna upp med att prata om något du tycker är jobbigt eller obehagligt och visa att du litar på henne och att hon därigenom kan börja lita mer på dig också. Du kan faktiskt också ställa frågan rakt ut om det hänt något i hennes liv som gör att hon tycker det är äckligt. Det viktiga är att du lyssnar in och respekterar vad hon tycker och tänker, då det ju är hennes tankar. Sen kan det ju faktiskt vara så att hon helt enkelt inte har något som helst intresse av sex och dylikt och då får du värdera om det känns ok för dig att vara tillsammans ändå. Förklara hur du känner och var tydlig med att inte vara pressande, samtidigt som du lyssnar och visar intresse för hennes känslor.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Få barn

Kan man få barn med en HIV smittad person utan att själv bli smittad?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Ja, det kan man.

/myh

Olika stora pungkulor

Hej! Jag har precis kommit in i puberteten och jag har en frågor som lyder: Min ena pungkula är ganska mycket större en min andra. jag tror den andra inte äns börjat växa än. Är det normalt? och hur ska jag ta mig till väga?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det är fullt normalr. Är du orolig så kan du besöka närmsta Ungdomsmottagning.

/myh

Inte bekväm

Hej, En snubbe här. Jag har haft 2 flickvänner innan och nu e jag precis inne på den 3:e, men hon är lite annorlunda när det kommer till sex. Jag är relativt intresserad av hårdare sex då mitt senaste ex gillade att vara lite undergiven och det gick jag igång på också. Men min nya flickvän är typ extrem och det e obahgligt för mig. Hon vill vli strypt, slagen i magen och smiskad rejält. Andra gången vi hade sex gick jag med på att pröva, så jag band fast henne lite lätt, men hon ville bli hårdare fastspännd. Sen smiskade jag henne vilket jag tyckte var rätt sexigt, men hon ville ha det hårdare och hårdare och tyckte jag var för mesig med mina slag.

Jag vet inte vad jag ska göra för jag tycker mycket om henne och jag är verkligen rädd att jag ska skade henne eller ge märken som hennes familj frågar om ex. Vill ju verkligen inte att någon ska tro att jag misshandlar henne. Sen är jag inte bekväm med att slå och vara våldsam mot någon på det viset. Hon är åtminstone väldigt uppmuntrande och försöker försäkra mig hela tiden om att hon gillar det och att jag inte lär skada henne. Men känns så fel. Om jag inte gör vad hon vill så blir hon ju inte tillfredställd och behöver kanske leta annanstans efter den tillfredsställelsen... Jag har berättat allt detta för henne också så det är inte så att det saknas kommunikation eller att jag inte känner att jag kan prata med henne om det. Men eftersom att hon bara fortsätter försäkra mig om att hon jätte gärna vill det så vet jag inte vad jag ska göra. Hjälp, bara något litet tips hade uppskattats

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag kan förstå att din situation är frusterande. Jag tror att du ännu en gång behöver förklara detta för henne. Att trots hennes försäkran så är du inte bekväm med att ta i hårdare. Vill hon vara med dig så kommer ni nog hitta andra tillvägagångssätt som är njutbara för båda två.
Du ska inte behöva göra saker du inte vill med rädsla för att hon kanske går till någon annan annars.

/myh

Är det okej?

Hej!
Jag är en kille på 15år som har snapat med en tjej ett tag nu och det är så att vi vill ligga med varandra och möjligen ha en relation som KK. Hon vill att jag kommer hem till henne och ligger med hon och jag vill samma. Däremot har hon sagt att hon vill ha i sig alkohol och alltså vara smått berusad under sexet eftersom det enligt hon gör henne kåtare och mindre blyg vilket jag märkt på snap. Är detta okej för min del? Känns som de skulle bli våldtäkt även fast hon är helt med på det.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Känner du dig inte bekväm med detta så är der viktigt att du säger det. Du ska absolut inte göra något som känns jobbigt.
Det är upp till dig att avgöra om det är okej för din del.

/myh

Mår dåligt

Hej! Jag är en tjej på 14 år, och förra året blev jag diagnoserad med depression.
Jag är ofta nedstämd och trött, då har jag inte heller nån motivation för nåt som jag tidigare älskat. Jag kan inte sova på nätterna heller. Jag har en stark ångest och har lågt självförtroende som gör så att jag knappt ens vill gå ut på dagarna. Jag har haft ett självskadebeteende ganska länge nu. Jag har tappat matlusten helt, vill knappt äta alls. Jag har oxå funderat mycket på självmord osv.

Jag vet inte om det här bara beror på att jag är tonåring, för jag har varit såhär sen jag varit ungefär 9 år, då min farbror dog. Men jag och min farbror har aldrig haft en nära relation då vi aldrig träffats med familjerna så ofta. Det kanske oxå kan bero på att min pappa oxå är självmordsbenägen, att hans mående och beteende har dragit in mig oxå.

Jag har gått hos kurator på UMO i min ort, osen hos BUP men ingen verkar ha tagit det så seriöst. är det inte så allvarligt som jag tror?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hejsan!

Att du mår så dåligt är naturligtvis fruktansvärt. Det skulle inte vara tillåtet för någon att må så dåligt. Tyvärr är psykvården i Sverige under all kritik, vilket gör att alldeles för många som mår dåligt inte får rätt hjälp.
Det du måste göra är att fortsätta kämpa för att få den hjälp du behöver, för det är du värd. Ingen skal behöva må dåligt.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Växt färdigt?

Tja!
Jag e 15 år och ca 177-178cm lång.
För några månader sedan var jag hos skolsyster och skulle kolla hur lång jag skulle bli.
De flesta i släkten e "normallånga" och jag har inte speciellt långa föräldrar"

Men till baka till sak, när jag var där o mätte mig och hon kollade ryggen mm sa hon att jag vuxit klart? sen jag var där har jag växt något (0.5cm ca).
Kan jag redan ha slutat växt fast jag bara e 15?
Tack!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Ja, du kan ha slutat växa. Alternativt bara stannat av tillfälligt.

/myh

Rakat mig

Hej! Jag har precis rakat mig där nere, och jag fick några sår så det kom lite blod men inge mkt max en halv droppe per ställe(4-5st ställen) är det farligt för mig och min flickvän att ha sex sålänge jag har dessa sår? (Oskyddat alltså).
Trevlig helg! :)

Visningsbild

myh svarar:

Hej!
Det är ingen fara, det kan vara lite ömt dock.

/myh

När blir det olagligt?

Jag och min syster tittar ofta på porr tillsammans. Vi brukar onanera då nyligen har vi också börjat röra varandra, vi har tillockmed haft oralsex. Nu funderar vi på att ha sex. Är detta olagligt, och om så, hur är det med analsex? Vid vilken punkt blir det vi gör olagligt?

Visningsbild

myh svarar:

Hej!
Alla former av sexuella handlingar mellan t.ex. syskon är olagliga.

/myh

Hur vet jag om hon gillar mig?

hej HamsterPajen det finns denna brud jag tycker om. men vet inte om hon tycker på samma sätt.
hon har berätta för mig att jag är en jätte bra person och att hon värkligen tycker om mig men vi har aldrig träffats irl.och allt jag vill är att varae med henne hela tiden hjälp hur vet jag om hon gillar mig :( <3

Visningsbild

myh svarar:

Hej!
Tjae, hon har ju sagt att hon gillar dig så där har du ditt svar!

/myh

frågor

Om man har sex i örat kommer sperman ut ur näsan och kan barnet i magen också bli gravid om jag har sex?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Nej * 2.

ont i testiklar

hej hamsterkompisar, jag har haft ont i mina testiklar och det blöderr när jag kissar, ja vet inte vrf?
jag har frågat min lärare att röra men hon vill ej
va ska ja görA?

tack för hjälpen <333333

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Prova att fråga din läkare istället. De är utbildade på sådant. Lärare har helt andra uppgifter. Sök upp närmsta vårdcentral redan imorn.

MvH /RoadGunner

kallsongryck och stånd

haj ibland när jag är med min pojkvän så får han stånd när han ser en snygg tjej varför är det så
och det har hänt några gånger att jag har gett honom kalsongryck så hårt att han fått on i pungngen och det brukar funka att hota med när han får stånd men jag undrar är det farlig att ge honom kalsongryck eller kan jag fortsättq göra det? och är det något kalsonggreppe som är farligare än något annat tex dra dom över huvudet på honom, dra bakifrån,dra framifrån eller från sidorna?
det grepp jag gjort är över huvudet framifrån!!!

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Att man får stånd är fullt normalt och speciellt i tonåren kan man få det typ närsomhelst varsomhelst och att det går förbi en snygg tjej kan ofta räcka. Det är fullt normalt och inget att bry sig om alls.

Kallsongrycket kan såklart vara väldigt otrevligt och rent generellt kan man väl säga att ju hårdare du drar, ju farligare är det. Den värsta varianten är väl den när du spänner fast kallingarna bakom en bil och rivstartar. Det är inte alls snällt.

Hej hopp!

MvH /RoadGunner

Upptagen tjej?

Hejsan!
Jag har nyligen gått och blivit kär i en tjej som är i samma ålder (17) och vi har det jättetrevlig och kul tillsammans. Problemet är att hon redan har pojkvän (2mån). Vad skall jag göra???

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Är hon upptagen gör du nog klokast i att antingen vänta tills hon blir ledig, eller så letar du rätt på en ny. Att börja ragga på en tjej som redan är upptagen brukar vanligtvis mest leda till besvär.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

"Hålrum" i slidan

Hej!
Jag är kille på 23 år, som har en tjej i samma ålder.
När vi har sex så är hon tajt precis som det ska vara till en början, men om jag drar ut penis efter en stund och känner med ett finger i hennes slida då är det tajt vid öppningen typ 1-3cm sen efter det så är det som ett stort hålrum som inte fanns där i början av akten. Hålrummet upplever jag att det är bredare än min penis (hur nu det kommer sig) och då undrar jag om du/ni vet varför det är så samt om det är något man kan göra, det är inte lika skönt efter en stund pga detta. Jag är övertygad om att även om något inte är där inne hustru då så är inte slidväggarna emot varandra. Jag förstår att jag töjer ut henne men inte så mkt, det är ett stort hålrum, det är alltså slidan som verkar bli stor.
Varför blir det så? lite tajt ska hon ju vara hela tiden.

För att föränkla frågorna:
1. Varför blir hon så stor?
2. Går det att göra något eller måste jag finna mig i detta?

Hoppas ni har bra svar
Tack!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Jag slänger upp denna fråga i forumet så våra hjälpsamma hamstrar kan erbjuda sin kunskap.
Vad tror ni?

/myh

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Verkar som om forumtråden inte riktigt ville skapas. Så jag ser om jag kan fixa!

/RoadGunner

Vad gjorde hon?

Hej, här om dagen såg jag en flicka utomhus. Hon satte sig på huk med byxorna nerdragna en bit från mig och gjorde något. Jag låtsades som jag inte såg någonting och tittade bort, men när hon hade farit iväg gick jag dit och märkte att marken var våt där. Flickor lär ska bli våta där nere när de onanerar, så hade flickan onanerat? Får man göra det utomhus?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Mer troligt att hon kissade.
Och ja, det får man så länge det inte stör någon.

MvH /RoadGunner

Snapchat tjej

Hej jag är en 13 åring.
Allt det här började för ungefär 3 månader sedan då vi hade besök i skolan av norrmän
Vi gjorde en massa aktiviteter i 3 dagar.
Sedan blev det dags att åka hem för dem.
Det var många som fick nya snapchatvänner efter besöket.
Det dröjde flera månader (konstigt nog) för mig att bli addad.
Personen som addade mig var en tjej, så vi började skicka snaps till varandra varje dag
Under ungefär 3 veckor. För mig kändes det som om hon stötte på mig pga alla de " selfiesarna"
Hon skickade till mig. Såklart skickade ja också tillbaka selfies.
Men det var för typ 1 vecka sedan hon skickade 2 snaps där hon visade "fuck you fingret" (vet
att de låter cringe)Mot kameran. På den första snapen skickade jag tillbaka en skrattemoji men på dem andra
Blev det lite stelt så jag fotade jag min själv till henne. Och sedan fick jag tillbaka en selfie
Och efter selfien så typ tog hon bort mig eller något.

Jag undrar bara vad hon menar med detta?

Visningsbild

Hotdoggie svarar:

Hejsan!
Är inte mästarnas mästare på konversationer men kan det hända att hon halvt som halvt tröttnade då ni kanske inte chatta så mycket? Kan också ha varit att pga distans mellan er att hon började tycka att det blev onödigt att hålla kontakten.
Hoppas det hjälpte något

Mvh
Hotdoggie

Skinnbitar på ollonet

Hej jag är en 13-åring (Fyllde år för ungefär 1 månad sedan).
Jag har en sträng och några "skinnbitar" som sitter fast från förhuden till ollonet.
Jag kan bara dra ner förhuden drygt lite mer än 1 centimeter nedanför ollonet.
Är detta något att oroa sig för?

Visningsbild

Hotdoggie svarar:

Hejsan!
Om det är "Frenulum" som du menar så är det ingenting att oroa sig för.
Men skinnbitar på ollonet kan vara något som du kanske skall kolla upp. Om dessa skinnbitar är direkt under ollonet så är det lugnt.
Förhuden ska kunna dras ner ung 1 cm nedanför ollonet så det är ingenting att oroa sig för!

Mvh
Hotdoggie

Svälja sperma

Hej , är det något farligt och svälja spärma ? ..

Visningsbild

Hotdoggie svarar:

Hejsan!
Så länge partnern inte har någon form av könssjukdom så är det helt riskfritt att svälja sperma. Det blir omhändertaget väldigt fort av magens syra så det är inget problem. Det är faktiskt relativt nyttigt att svälja sperma

Mvh
Hotdoggie

Alkohol & stånd

Hej, är det onormalt att man inte får stånd när man är full även att man hånglas med en tjej och tar lite på henne? För om det är det så vad kan det bero på och om man röker kan det göra så att det blir svårare att få stånd? Är 15 årig kille och vill gärna hålla denna frågan privat.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Ja, alkohol kan göra att man får svårare att få stånd.

/myh

Ta steget

Hej jag är en kille som heter Kalle, jag har träffat en tjej ett tag och det känns som det är dags för sex, men vi kommer lixom aldrig till det. Tips på hur man kan göra för att ta steget?

Tack på förhand

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Ni kan alltid fråga varandra rakt ut om ni ska ha sex. Annars brukar det komma ganska naturligt när båda känner sig redo.

/myh

Onanitips

Några onanitips med saker man har hemma?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det finns ganska mycket saker man kan använda sig av som finns i hemmet. Viktigt är dock att det inte är något som kan göra ont eller som ska ätas efteråt.
Du kan prova med en gurka med en kondom på, en banan, skaftet på en hårborste om det är ett rundat skaft. Som kille kan du t.ex. gröpa ur en melon och värma den lite.
Var noga med hygienen efteråt.

/myh

Sur men vill ha trekant

hur ska man göra om man känner sig sur med endå vill ha trekant med sin kille o hans ex?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Frågan är lite otydlig. Är du sur på din kille och/eller hans ex? Prata isåfall med dom om vad det är som gör dig sur.
Är det någt annat så vänta tills humöret blir bättre och kör.

/myh

Få hjälp

hej ja undrar hur man får anorexia typ fort utan att nån märker typ snälla kan jag få tips

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det här är inte frågor som vi besvarar på detta forum. Anorexia är en skadlig sjukdom som vi ej förespråkar.
Kontakta närmaste vårdcentral så kan de ge dig den hjälp du behöver.

/myh

Gå ner i vikt

hej jag har försök att gå ner i vikt och bli smal, jag går upp i vikt fort om jag äter vanliga portioner varje dag jag ha försökt att sluta äta så men de ä svårt hur ska jag göra om jag vill få anorexia fort och på ett enkelt sätt snälla hjälp mig

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag tänker inte säga någonting om hur man får anorexia. Det rör sig snarare om att du borde börja träna om du vill gå ner i vikt. Förbränn mer än du äter.

/myh

Vart finns dom?

Hur fan hittar man lesbiska tjejer i 15 års åldern? Dom existerar ju inte!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Dom existerar garanterat, prova hansterpaj!

/myh

Trång förhud

Hej! Jag är 14 år och har nästan en full utvecklat kropp men jag kan inte få bak förhuden hela vägen :/ borde jag söka upp det eller ska jag vänta?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!
Väldigt många killar har en trång förhud och så länge det inte innebär en direkt smärtsam känsla när du har stånd behöver man inte göra något akut åt det.

Det du kan göra i första hand är att på egen hand fortsätta att dra tillbaka förhuden lite mer åt gången när du runkar, använd glidmedel eller någon form av hudlotion för att mjuka upp huden så gör det inte lika ont. Eventuellt så kommer förhuden att tänja ut sig mer och mer, så att du till sist kan dra tillbaka den helt.

Om det inte hjälper kan du vända dig till skolsköterskan eller ungdomsmottagningen så kan de ge dig en salva som innehåller kortison och visa dig hur du ska använda den för att tänja ut förhuden på bästa sätt. Om inte det heller fungerar kan det bli så att du får träffa en läkare som gör att litet snitt i förhuden (under bedövning). Eventuellt tar man bort förhuden helt.

En sak är viktig att tänka på och det är att om förhuden skulle "fastna" halvvägs ner på ollonet och inte gå att få upp igen så måste man åka till en läkare direkt, till exemepel till en akutmottagning. Det finns annars risk att blodflödet stannar av i ollonet. Det är alltså väldigt liten risk att det skulle hända, men bara så du vet.

Och om du är blyg så ska du veta att skolsköterksan och de som jobbar på ungdomsmottagningen inte tycker detta med förhud och snoppar är något konstigt alls. Killar med trång förhud är en av deras vanligaste patienter. Och dina föräldrar eller klasskompisar behöver inte veta någonting om att du varit där eller varför.

Ha det gött!

MvH /RoadGunner

"Sexoman"?

är man en "sexoman" om man har sex med kanske 5 tjejer i veckan som man känner/är kk med?
är detta beteende normalt för en singel kille i 20 års åldern som tröttnat på förhållande PGA att alla tjejer jag varit med antigen är ute efter mina pengar eller hugger mig i ryggen/ är otrogen eller ngt annat bullshit som jag senare får reda på?
tack på förhand för hjälpen.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Vet inte riktigt vad du menar med "sexoman", syftar du på sexmissbrukare så är du inte riktigt det.
Och vad det gäller definitionen på normalt så är den lite diffus, det är snarare inget konstigt. Trivs du så kör ditt race.

/myh

Normalt?

Hej! är en snubbe på 18 år. och jag gillar att strypa bruden i sängen och köra ner kuken i halsen på henne. är det normalt? (hon älskare det självklart, oftast ;)

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Definitionen på normal är lite diffus, det är snarare inte direkt konstigt. Se bara till att det sker i samförstånd.

/myh

Klåda efter intimrakning

Yo, jag rakade pungen för första gången idag och som klantig jag är läste jag inte om det på nätet så nu sitter jag har och kliar. Jag märkte för en liten stund sen att rakhyveln jag använde kanske inte var så fräsch, jag tror nu att det är min mammas ben rakhyvel. Nu är jag min hud fett irriterad finns det nåt sett som man kan minska det, testade lägga på alovera men det hjälpte bara en stund och kan ju inte bara springa in på toan då och då under skoltid. Sen är så är det också typ stubb kvar som också kan vara en anledning till att det kliar, är det vanligt att det blir kvar när man rakar?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Det är viktigt med en bra rakhyvel. Använde du den som din mamma använder för sina ben så är det ganska stor chans att den blivit lite slö då det rör sig om lite större ytor än intimrakning. Skaffa dig gärna en egen rakhyvel som du använder enbart för intimrakning.

Stubb beror lite på hur van man är och vilken teknik man använder sig av. Har man en vass hyvel och "drar ut" huden så mycket det går så blir det sällan mycket stubb kvar. Men ja, stubb kan vara anledningen till en del av klådan då de "fastnar" i kläderna osv.
När det kommer till klådan i efterhand så har RFSU x-antal produkter som är anpassade för intimrakning, både före och efter. Dessa finns på bl.a. Apoteket.

/myh

18 år & 14 år

Hej jag är 18 år och har träffat en fett trevlig tjej. Vi har träffats 4 gånger på 3 månader, ända e att hon bor 40 min från mig med pendeltåg, men det har inte vi någon större bekymmer över. men det största problemet jag ser men inte hon e att jag är ju 18 och hon 14... hon fyller 15 i september jag fyllde 18 för 5 dagar sen så är 3 år äldre om man räknar med slutet på året. Vet dock inte vad jag ska tycka har verkligen känslor för henne.. men har hört så många som säger så mycket olika så vet inte om jag ska fortsätta eller om jag ska ge upp.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Jag förstår inte varför du skulle ge upp. Tycker ni om varandra och klickar så är det bara att köra.

/myh

Vet inte om hon gillar mig

Jag gillar en tjej men vet inte om hon gillar mig vad ska jag göra

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Nu har jag väldigt lite information att gå på. Känner ni varandra? Går ni i skolan? Jobbar ihop?
Så det bästa och lättaste svaret är: fråga henne.

/myh

Byxmyndig

Om man är 24 år , vad är den yngsta tjej han får ha sex med då lagligt ?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Man blir byxmyndig vid 15 års ålder.

/myh

Är det okej?

Hej alla som läser detta nu!
Har en fråga här,
Jag tror att n av mina bästa vänner försöker ha mig som typ en sexleksak, hon nyper mig i rumpan och klämmer på mina bröst när vi kastar oss i högar. Är det ok? För mig spelar det ingen roll, jag kan ibland tycka att det är lite kul, men är inte säker.
Vore tacksam för svar.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det är du som bestämmer vad du finner är okej. Är du okej med att hon rör vid dig som hon gör så är det okej. Känner du minsta obehag så bör du säga ifrån. Låt henne inte göra saker du inte är bekväm med eller som du är osäker med.

/myh

Vill ha privatliv

Hej! Jag vill ha ett privatliv. Jag är själv nästan 13 år och lever ensam med mina mamma och två katter. Vi lever i en etta som är 48 kvm och jag klarar inte av det. Mitt sovrum är i klädkammaren och min mamma låter mig inte ha en dörr och jag behöver en för hon kan inte lämna mig ensam. Jag har alltid levt ensam för min mamma har alltid jobbat sent på kvällarna på vardagar och jobbat extra på helgen, men nu när hon jobbar hemifrån får jag aldrig vara hemma ensam och strosa omkring som jag brukade göra. När jag säger till min mamma att gå blir hon sur och bara skäller ut mig och jag får dåligt samvete. Jag behöver plats för att bara dansa runt, äta, leka med mina katter och bara vara ensam för jag gillar att vara ensam hemma.

ack på förhand// Semlis

Visningsbild

myh svarar:

Hej!

Förklara detta för din mamma. Berätta att en dörr eller kanske ett skynke kan göra stor skillnad för dig. Du är ju fortfarande nära och hon kan ha koll även om du har en dörr bara för att få lite andrum.

/myh

Slaknar

Hej. Jag är 16 år och "hade samlag" första gången igår, men jag fick aldrig stånd och kom aldrig trots att tjejen runkade och sög av mig länge. Kuken blev slak på bara några sekunder efter att vi slutade runka den. Vad är det för fel på mig? Har försökt få stånd idag på 4 olika tillfällen och jag blir inte hård längre som jag brukar. Den är bara slak. :(

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Min spontana gissning är att det är nervositet som spökar. Även om man inte direkt känner av den så kan den ställa till problem. Alternativt stress.
Se till att du känner dig bekväm och avslappnad. Prova andra metoder, t.ex. onanera själv eller om du går igång på att se tjejen göra det på sig själv. Prova dig fram!

/myh

Öronsex

Kan man ha öronsex?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Njae, det skulle jag inte hävda. Det vore nog trångt och obekvämt och saker kan gå sönder.
Det rekommenderas ej.

/myh

Kär - hur ska jag börja?

HJÄÄÄLP! Jag är kär i en tjej, men vet inte hur jag ska börja...

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Det är svårt för oss att ge något bra svar här då vi inte har så mycket information att gå på.
T.ex. om du känner tjejen väl och hur er situation ser ut nu.
Prata med tjejen, är mitt bästa råd. Berätta hur du känner.

/myh

Gillar smärta - sport

Hej!

Jag har nyligen börjat på Ju-jutsu, vilket jag går på 2 ggr i veckan. Min kropp hinner nästan aldrig vila upp sig eftersom när värken väl har försvunnit är det dags för nästa pass. Efter första gången hade jag gjort illa mig på 3 olika ställen, och bara några timmar tidigare hade jag lyckats falla nerför en trappa, vilket gjorde träningen lite svårare (blåmärkena är fortfarande inte borta, vilket är något irriterande), tidigare har jag även gått på boxning och jag har mer och mer märkt av att jag tycker om den där smärtan.

Det är kanske inte konstigt, men jag är orolig för att jag på något sätt ska bli beroende av det. Jag vill liksom inte bli någon som bara känner sig levande när det gör fysiskt ont, eller när man gör något korkat och livsfarligt. Antalet gånger jag nästan blivit överkörd (för att jag tydligen är den enda som följer trafikregeln att fotgängare har förkörsrätt vid övergångsställen) är löjligt högt.

Vad ska jag göra för att sluta upp med sådana dumheter, fast jag egentligen inte vill?

/17, tjej, och inte helt klok

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Det låter lite som att du söker adrenalinkickar. Många människor "kräver" detta och riktigt njuter av det, i ditt fall rör det sig främst om att du måste vara försiktig så att du inte skadar dig såpass att det ger bestående men.

Mitt råd är att hitta en syssla som du trivs med som du inte skadas såpass av. Vissa människor sysslar ju bevisligen med ju-jutsu och boxning, men ta det bara försiktigt.

/myh

Klamydia - vad gör jag nu?

Hej.. Jag har ett jävligt stort problem. Jag har förmodligen fått klamydia. Den enda som det kan ha varit är en man jag träffat och fått betalt av. Får man klamydia måste man uppge alla man haft sex med, och det kan jag inte. Hur löser jag detta? Kan jag ljuga och säga att jag är oskuld? Hur funkar det?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Det finns en lag i Sverige, smittskyddslagen, som säger att du måste uppsöka läkare och ange tidigare sexpartners för att förhindra att smittan sprids vidare och för att kunna spåra den.
Så nej, jag skulle inte rekommendera dig att ljuga.

Uppge tidigare partners, behandlas och använd kondom i fortsättningen.

/myh

Hur trär man på en kondom?

Hur trär man på en kondom

Visningsbild

myh svarar:

Hej!

Såhär sätter du på en kondom.

- Bryt kondomförpackningen, det finns många små hack längs hela kondomförpackningens långsidor. och du kan öppna kondomen i vilket hack som helst.
- Rulla sedan upp kondomen en bit, så att du vet åt vilket håll den ska rullas på.
- Personen som ska ha på kondomen ska ha stånd när den rullas på. Om penisen har förhud, dra tillbaka den.
- När du rullat på kondomen en liten bit (om penisen har förhud drar du upp den igen) trycker du försiktigt ut luften längst upp i kondomen. Sen fortsätter du att rulla på kondomen ner över hela penisen ända ner till penisroten. Hela kondomen ska rullas ut, även om det blir lite ”korvigt” längst ner.

http://www.rfsu.se/sv/Sex--relationer/Preventivmedel/Kondom/Satta-pa-en-kondom/
På länken ovan finns även tydliga bilder där de trär på en kondom på ett träskaft.

Lycka till!

/myh

Under 15

Jag och en tjej vill så gärna ha samlag, fast problemet är att hon är under 15 år och jag är över kan jag bli anmäld för det då även om båda vill?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Lagen om att man inte får ha sex med någon under 15 år finns till för att skydda barn från sexuellt utnyttjande, vilket innebär att man kan bli dömd. Lagen säger dock också att man inte ska dömas om det är uppenbart att det inte handlar om något övergrepp.
I många av dessa fall, där sexet varit frivilligt, så sker sällan en polisanmälan.

/myh

Kommer mer i porrfilm

Hej, kille på 18 år här!

Jo det är så här att baserat på vad jag sett i porr och liknande så har jag under en längre tid varit orolig över min sperma, mer specifikt hur mycket det kommer vid utlösning. När jag får utlösning kommer det bara några små "skvättar" som definitivt inte kan vara mycket mer än en tesked. Men sedan när man kollar på porr så finns det bokstavligen personer som sprutar minst 20 gånger mer, och jag tror aldrig jag sett någon bara få fram så lite som jag.
Så basically så undrar jag om det kan vara risk att jag har mindre chans att skaffa barn? (hade ju varit djupt deprimerande)

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Den mesta porr speglar inte riktigt verkligheten. Att de kommer mycket i porrfilmer har många bakomliggande orsaker, långt förarbete och i vissa fall är det rent av fejkat.
Du har inget att oroa dig för gällande mängden och din förmåga att skaffa barn i framtiden.

/myh

Vem kontaktar jag?

Hej jag är osäker på om dett är ett lämpligt ställe att fråga eftersom min fråga är lite mer åt det tekniska hållet.

Jag har länge tänkt att jag måste gå till ungdomsmottagningen och se till att omskära mig då jag har förhudsproblem. Men jag skjuter upp det och skjuter upp det och skjuter upp det. Jag inser att en anlednig är för att jag inte vet hur man gör.
Ska jag ringa? ska jag bara gå dit?
ska jag boka just omskärning direkt eftersom jag vet att det är det som behövs eller behöver jag undersökas först?
Vill helt enkelt vet hur man brukar/ska göra i min situation.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

En omskärelse är något som utförs på sjukhus av en läkare, man går alltså inte riktigt till UMO.
Så du kan kontakta närmaste vårdcentral så hjälper de dig.

/myh

Pungkulorna sitter högt

Hej!

För drygt en vecka sen förlorade jag oskulden, och sen dess har mina pungkular varit lite udda. Enda sen jag hade sex så har dom suttit väldigt högt upp, ända uppe vid basen av penisen, typ som de gör när det är riktigt kallt, fast dom är så 24/7. Vad kan detta bero på?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Det ska inte ske några ihållande kroppsliga förändringar när man haft sex. De kan dra upp sig precis innan orgasm och som du säger, när det är kallt.
Är detta något som oroar dig kan du kontakta närmaste UMO.

/myh

P-piller till P-stav

Hej! Jo jag ska nu byta från p-piller till p-stav och undrar om brösten lär förändras, minska eller annat? Jag har gått upp från storlek B till D nu sen jag började med mina p-piller 2013 då jag var 13/14 år men kommer dem minska nu när jag slutat med p-piller? Vad har ni haft för erfarenheter med att sluta med p-piller eller börja p-stav?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Det fungerar olika för alla, så jag lägger upp frågan i forumet så får hamstrarna komma med sina erfarenheter.

/myh

Dålig sexlust

Jag är otroligt osexuell hela tiden när jag är nykter. Jag känner mig aldrig sugen förutom när jag är påverkad, och knappt då heller. Tycker det är tråkigt för min pojkvän blir drabbad och jag får dåligt samvete. Vi har bara vart tsm i 9 månader och har sex max 1 gång i veckan. Finns det nåt jag kan göra för att få mer sug?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

För vissa kan p-piller öka sexlusten, sedan finns det en del tabletter på apoteket som ska hjälpa till med detta.
Jag tror dock du kan behöva fundera på varför du inte har någon sexlust. Är du stressad, är du inte nöjd med sexet, är du bekväm med din pojkvän? Dessa faktorer och flera kan minska sexlusten då det får sexet att bara kännas jobbigt.

/myh

Depression - skriva av sig

Hej!

Jag är en kille på 16 år som verkligen har tappat lusten för allt. Jag känner att jag kommit in i en lätt depression som har gått från och till nu sedan början av 2016. Har tappat lusten för att göra sånna saker som jag innan tyckte var kul att göra och sitter för det mesta hemma i mitt rum. Det känns jävligt trist nu på ett sommarlov men har ingen som är speciellt intresserad av att vara med mig. Tror inte på att mina vänner inte vill ha något med mig att göra utan mer att de klarar sig utan.

Har tidigare haft väldigt dåligt självförtroende men som nu känns ha blivit lite bättre. Förr var jag inte rädd för att dö och undrade vad alla skulle tänka ifall jag var det. Idag vill jag inte dö, jag vill däremot få uppmärksamheten tror jag. Jag är inte en person som tar mycket plats utan väntar hellre på min tur att prata. Det kan hända att någon annan hinner före och avbryter mig men då börjar alla lyssna på denne personen istället för mig.

Jag brukar gilla att socialisera mig men hatar dock att hamna i obekväma och pinsamma situationer och därför undviker jag gärna att t.ex. träffa nya personer. Vågar helt enkelt inte visa mig känns det som.

Har verkligen inget att göra om dagarna. Är uppe sent på nätterna och vaknar sent. Käkar sedan frukost och duschar för att sedan se var dagen leder mig. Oftast händer inget mer än att jag sätter mig vid datorn och kollar youtube.

Jag tror att en flickvän hade boostat mitt självförtroende och gett mig motivation. Skulle orka göra saker med henne som jag inte har någon motivation till att göra själv. Däremot så är jag ingen person som tar stor plats och det känns som om att jag inte är den som man väljer först i något fall. Då blir det också svårt att kunna integrera.

Ledsen för en lång text, känns skönt att ha skrivit av sig lite däremot. Känner dock inte för att jag vill ta telefon kontakt med BRIS eller liknande.

Tack!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Skönt att det blev bättre av att skriva av sig lite!
Den där telefonkontakten eller kanske en psykolog tror jag dock skulle kunna vara något för dig att prova. Sen om du inte känner dig bekväm behöver du inte fortsätta. Men det skadar inte att prova.

/myh

Svårt att komma i henne

Hej!
När jag och min tjej har sex så har jag jättesvårt att komma i henne, jag har bara gjort det en enda gång. Jag måste sluta och börja runka för att sedan precis innan utlösningen stoppa in den och komma i henne. Vi håller på länge, men jag kommer ändå inte. Det är skönt och hon är lagom tajt så det ska inte vara något problem. Speciellt jobbigt är det när vi också försöker få barn.
Finns det något jag/vi kan göra för att lättare komma i henne!

Tack på förhand!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Vissa har svårt att komma vid penetrering och så är det bara. Ni kan prova med diverse sexleksaker, olika ställningar, runka tills innan utlösning och sedan ha sex. Vad hände den gången du kunde komma i henne? Det kan vara ett vinnande koncept.

/myh

Grips av panik av orgasm

Hej
Är en tjej på 20 år har ett problem när jag ska ha sex med min kille.
Det går jätte bra hela tiden ända till just innan jag ska få en orgasm och grips av panik
Tror det kan vara så att jag är rädd att förlora kontrollen, har försökt många gånger att låta honom göra det men får alltid panik just innan och stoppar honom.
Har haft sex med honom under ett par månaders tid före det var jag oskuld och har aldrig fått en orgasm.
Jag litar på honom och har inga problem med att ha honom som partner men jag är väldigt orolig vad som kommer hända eller vad han kan se om jag får orgasm och vad han kommer tycka om det.
Är lite överviktig så har ingen självsäkerhet alls.
Han berättade för mej för ett par dagar sedan att det stör honom att han inte får ge mej en då han känner att han utnytjar mej

Vad kan jag göra?
jag vill låta honom ge mej en men kommer inte förbi paniken. :(
Hur kan jag undvika paniken ock slappna av?
Kan det hjälpa med bättre ''förberedelser* ?

Tack för svar

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Jag postar denna fråga i forumet, kanske kan någon hamster vara till hjälp?

/myh

Mår dåligt av p-piller

hej
jag och min tjej har ett problem när vi ska ha sex
hon vil inte bli gravid så vi äter hennes p-piller
jag har börjat må fysisk dålig, är det fel på tableterna

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

P-pillrena är till för kvinnor, enbart hon ska äta dom.

/myh

Gör ont

Hej! Jag är en tjej på 18 år som varje gång jag har sex får ont.. Ibland gör det mer ont än andra gånger. Jag har frågat mina närmaste vänner för att se ifall dom också känner att det gör ont (känns lite som att det "spricker" och är liksom för tajt), men dom har sagt att det inte gör ont alls för dom.
Folk har sagt att både förspel och glidmedel är viktigt vilket jag använder varje gång. Glidmedel behövs inte alltid då jag ändå blir så våt att det rinner ut.. Senaste gången jag hade sex gjorde det ont och efteråt så gick jag och duscha av mig och tog på mig nya underkläder. När jag senare skulle gå på toa så märkte jag att jag hade blod i trosorna. Jag har inte mens nu och det såg inte ut som mens utan som "vanligt" blod. Jag tror att det kan bero på att det gjorde ont när jag hade sex.. (Jag har märkt detta någon gång innan också, men inte lika mycket)
Vad tror ni detta beror på, att jag alltid kan få så ont? Förutom att det gör ont i början av sexet (slutar sen när man kommit igång) så känner jag inget speciellt.. ibland kan jag känna mig kissnödig :/ men de är det enda.
Är detta något som jag borde kolla upp? Varför det gör ont eller gör jag något fel? Och hur ska man göra för att jag ska känna något under själva sexet? Det känns så tråkigt när man själv inte njuter, utan först ska genomgå smärta och sen "städa undan" och själv inte njuta av det.. Tack för svar!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Jag skulle rekommendera dig att kontakta en barnmorska eller vårdcentral kring detta. Du är i en sits som givetvis inte ska behöva förekomma.

Då du använder glidmedel och har förspel så ska det inte behöva göra ont vid penetrering. Jag skulle kunna tänka mig att du inte känner av sexet något vidare i efterhand just p.g.a. smärtan som först uppstod.

/myh

Sexlust utan livmoder

Hur påverkas sexlusten om livmodern är borta? Bli man lika kåt som innan?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Vanligtvis så påverkas inte sexlusten av att man tar bort livmodern.

/myh

Uttöjd

hej, jag är en 13-årig tjej och jag och min pojkvän har regelbundet sex med barandra.
Ungefär ett halvår sen första ligget typ.
Nu säger min kille att tycker att min slida känns slapp.
kan man bli utänjd genom att ha sex så här tidigt?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Slidan har en fantastisk anpassningsförmåga och töjs inte riktigt ut av sex. Vid sådan ung ålder utvecklas kroppen även fortfarande och går med största sannolikhet tillbaka tills sitt "normala" tillstånd.

/myh

Båda under 15

Jag är en tjej på 13 år.

Jag och en kille(14 år) har planerat att ha sex och båda vill det.
Är det olagligt att vi har sex? Ingen av oss är ju byxmyndig men båda är ju med på att ha sex.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Är båda under 15 och samlaget sker i samförstånd så är det fritt fram.

/myh

Suga av sig själv - std

Jag är en kille som gillar att experimentera.
Jag hade tråkigt för ett par dar sen, ville försöka att suga min egna kuk.
Jag är rädd för att jag har fått någon sorts könssjukdom, jag har en
relativt bra hygien, tvättar alltid penisen före och efter jag har runkat.
Efter ett par dar började det att klia, har även märkt att jag har fått
ngn sorts vit-aktig och dimmig gegga runt ollonet. Är detta farligt och borde jag ta kontakt med vårdcentralen?

Visningsbild

myh svarar:

Hej!

Har du ingen könssjukdom sedan tidigare så kan du inte riktigt få det av att försöka suga av dig själv.
Det du beskriver låter som smegma, är du dock orolig så kan du kontakta närmaste vårdcentral.

/myh

Knöl i vänster testikel

Hej, jag är en kille på 14 år som har blivit orolig över en knöl i vänsta testikeln, har läst och hört att medelåldern är 20-45 år och att sjukdommen är relativt ovanlig, har inte heller några symptiom heller, förutom knölen i den övre delen av testikeln, jag tror det är bitestikeln men den känns hårdare och har som små hårda partier i sig, det har inte den högra.
Tror ni det skulle vara cancer, eller är det kanske något annat som jag inte hittat på nätet om, svara gärna snart!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Jag skulle rekommendera dig att ta kontakt med närmaste vårdcentral just för att få reda på vad det kan tänkas vara. Det är nästan aldrig en bra idé att googla sina "symptom" då det bara skapar mer oro.

/myh

Bula i underlivet

Hej, är en tjej på 16 år. För ungefär en vecka sen var det första gången jag rakade mig själv i underlivet. Då både såg och kände jag att det fanns typ som en liten bula vid ena blygläppen. Nu kliar det även att jag rakat mig. Vet inte vad jag ska göra och jag vill inte söka till någon barnmorska för vill inte att mina föräldrar ska veta detta. Vad ska jag göra? Är det farligt, hur får man bort den här "bulan" och vad fan är det?!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Det är svårt att veta för oss exakt vad det kan tänkas vara så jag rekommenderar dig att kontakta en barnmorska. Dina föräldrar behöver inte veta något om detta för att du går dit.

/myh

plikt

Hej! jag är en kille på 16 år som har stött på ett litet problem. Jag är smal och har en välformad rumpa. Alltså den perfekta kroppen för en homosexuell. Och i o med detta så känns det som att det är som en plikt för mig att vara homosexuell och som att jag är född för att vara det. Jag testade igår att göra ett konto på någon hemsida för homosexuella och och tog en bild på min kropp och på bara några minuter komm en massa gubbar och andra män och började skriva och hålla på. Jag blev sjukt äcklad och tog bort kontot. Men det kändes bara som att det bevisade min poäng mer. Jag vet inte vad jag ska göra, lite tips?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Känner du dig inte attraherad av män eller har romantiska känslor för män så är du inte homosexuell.
Ditt utseende ger inte dig någon form utav "plikt" som du måste utföra i samhället. Var den du är och kör ditt race.

/myh

Hur ska jag göra?

Tja!

Jag dejtar en tjej just nu och vi klickar sjukt bra och har roligt tsm. Saken är den att i sängen så vill hon att jag behandlar henne typ rått och aggressivt. Hon vill typ jag tar stryptag och att jag ska vara allmänt aggressiv.
Jag själv är fett obekväm med det, jag gillar liksom närheten och att även när jag kör "hårt" så bryr jag ju mig om hon skulle få ont eller om hennes njutning.

Just nu när vi har sex kör vi i princip bara på hennes villkor, o hela grejen med att behandla henne dåligt i sängen blir avtändande, så undrar väl mest vad jag ska göra? Ska jag bara köpa det o köra på? Är rädd för att om vi gör på "mitt sätt" så kommer hon inte bli tänd eller att hon ska tycka jag är tråkig.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Det är viktigt att du pratar med denna tjej om detta. Förklara för henne att du blir obekväm av att göra dessa saker mot henne och gärna tonar ner det. Tycker hon om dig så kommer hon förstå och ni kanske kan kompensera lite.

/myh

Läggning

Hej!
Jag är en kille i 16 års åldern som är lite smått osäker i min sexuella läggning, jag tror att jag är bisexuell men är inte helt säker.
Jag skulle kunna tänka mig att ha sex med en man (bara tanken av det gör mig extremt kåt), men jag har inga andra känslor för män.
Jag känner bara av den sexuella attraktionen, inte någon form av romantisk dragning mot män.
Med tanke på detta, skulle jag klassas som bisexuell eller klassas det mer som någon form av fetish?

- Tack för svar, hälsningar Osäker kille

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Definitionen av bisexualitet är att man blir kär eller attraheras av en person oavsett kön.

/myh

3 frågor om sex

Hej jag är en tjej på 14 år och jag och min kille vet inte riktigt hur vi ska göra med sexdelen, låt mig förklara först så kommer frågorna sen.

Vi brukar vara antingen hos han men mest hos mig, då brukar han ligga på rygg i sängen och jag brukar sitta på han som när man rider en kille fast med kläder på då, han brukar få stånd och genom att jag har min fitta på hans kuk kan jag känna det och blir såklart jättekåt av det, vi pratar ju såklart om det och vi vet ju vad vi vill men vet inte riktigt hur vi ska börja. Jag brukar retas med han genom att jucka på han och han brukar ta sina fingrar och smeka utanpå mina byxor. Jag vill att vi ska göra mer men är för feg för att börja.

Så frågorna är:
1. Hur kan jag liksom börja, för jag är rädd att han ska tycka något konstigt om mig eller att det är äckligt, luktar konstigt, hur kan jag gö?
2. Vad kan jag göra på han? Liksom hur ska jag börja?
3. Vad ska man gö medans han slickar/pullar mig eller jag runkar/suger honom?

Tack på förhand

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
1. Han kommer antagligen inte finna det äckligt då han blir upphetsad av att bli gränslad.
2. Smek inannför byxorna, kyss honom. Det brukar komma ganska naturligt när man känner att båda vill.
3. Njut.

/myh

Sjuk av smegma?

Kan man bli sjuk av smegma?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det skulle jag inte säga att man kan bli, det är snarare en hygienfråga. Duschar du regelbundet och tvättar underlivet så hålls detta under kontroll.

/myh

Kommer han gilla mig?

Hej vet inte riktigt hur ni kommer svara på denna fråga men kör svaret lång och beskrivande och hoppas ni fattar.

Jag har börjat pratat med en kille på snapchat som går i min parallellklass så vet inte riktigt om han vet vem jag är, men iallafall så har jag pratat med många andra killar innan han som först verkat trevliga som jag känner men som har blivit taskiga och konstiga efter ett tag, och denna kille jag pratar med nu är så snäll så jag vågar knappt tro det och är rädd att han lurar mig på något sätt.

Och är rädd för att om han ser mig hur jag ser ut att han inte kommer gilla mig längre om han gillar mig nu. För jag är lite kurvig och "ganska" lång och många andra killar tycker jag är ful☹️.

PS.är 14 år tack på förhand

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag förstår inte riktigt vad din fråga är då du inte ställt något.
Tycker denna pojke inte om dig för hur du ser ut så är han inget att hänga i granen. Det finns garanterat killar där ute som kommer tycka om dig precis som du är!

/myh

Gör ont vid en speciell punkt

Hej! Jag får väldigt ont ibland under samlag när penis kommer åt en speciell punkt. Jag har ingen aning om vad det beror på och det är otroligt jobbigt.. Varför blir det så?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Ett tips att byta ställning så att den punkten inte vidrörs. Det är även något som är viktigt att ta upp med din partner, att den ställningen/punkten gör ont.

/myh

Trång förhud

Hej, jag har trång förhud och fått en kortisonsalva utskriven. Men jag är inte säker på vart jag ska smörja. Jag vet att jag ska dra tillbaka förhuden så långt det går och sen smörja. Ska jag göra det på själva "kanten" bara eller från själva kanten och typ nå'n centimeter ner (där det känns trångt). Och när jag menar kanten så är den mellan utsidan och insidan av förhuden om du fattar. Och är det ovanligt att det inte funkar? När ska jag ge upp och bli omskuren?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Salvan ska smörjas där huden känns stram. Det låter märkligt att du inte fått instruktioner från din läkare kring detta, kontakta hen vid oklarheter.

/myh

Vad ska jag göra?

Hej!
Är 15 bast och min kille o ja skulle ha sex.
Vad ska jag göö :c
1. Jag var inte våt.
2. Jag var för trång.
3. Han hitta inte in.
4. Vad ska ja göra...

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Glidmedel, förspel och en karta.
Långt förspel med glidmedel brukar kunna lösa sådana problem. Att din pojkvän inte hittar in kan lösas med en googling.

Lycka till och God jul!

Distanssex

Jag har snapat med en tjej i en vecka nu, vi brukar skicka nakenbilder till varandra då och då. Hon bor skitlångt bort, men vi har diskuterat att jag ska ta tåget till henne så att vi kan ha sex.
Grejen är det att biljetten skulle kosta 400kr tur o retur... tips?

Visningsbild

Hotdoggie svarar:

Långdistans relationer brukar ofta sluta ganska dåligt. Att betala 400kr (plus minus mer avgifter) känns som ett väldigt jobb för ett ligg. Har varit i liknande situationer och ångrat de gånger jag gjort sånt då det inte blev som väntat. Men om du ändå bestämmer dig att åka så rekommenderar jag att du tar med kondom och glidmedel (man vet aldrig) och stanna där en längre tid då stresssex kanske inte är något du är ute efter? Mycket bättre om ni blir bekväma med varandra före synden #staysafekids.
Skulle rekommendera att ni också tog upp olika intressen så att ni gör något mer än att bara ha sex och för att slippa eventuell jobbig stämning där emellan.


/Mvh Doggie

Är vätska vid orgasm normalt?

HJÄLP jag är en 13 årig tjej och jag ska fylla 14 i år! Och jag har börjat onanera och känna lite på mig själv på sistone och idag så stoppade jag in ett finger i mig själv och så gjorde jag typ "kom hit" rörelsen med fingret och jag vet inte vad som hände men jag började typ känna mig kissenödig och sen så typ sprutade det ut kiss eller någon vätska ur mig? Är det något fel på mig då? ( det har hänt 2 ggr)

Visningsbild

Hotdoggie svarar:

Hej

Oftast när en kör "kom hit" rörelsen på en tjej så kommer en åt g-punkten som är en speciell plats i vaginan som är skön att få stimulerad. Det du beskriver som kiss är troligtvis en fontänorgasm, vilket betyder att det körtlar vid och i urinröret som släpper ut naturliga och ofarliga vätskor. Trots att inte alla kan uppnå det så är fullkomligt normalt att få det!

/Mvh Doggie

Kvinnlig "sperma"

Hej, jag undrar om tjejer får utlösning vid onani som vi killar? Vad är det för vätska isåfall?

Visningsbild

Hotdoggie svarar:

Kvinnor kan spruta ur en stor mängd vätska vid sexuella situationer och kvinnlig utlösning kallas oftast för fontänorgasm eller sprutorgasm.

Enligt den senaste forskningen är det två olika vätskor som kommer ut.
Runt urinröret i vaginan så finns en viss prostatavävnad (Inte analprostata) med flera körtlar näst till varandra. Vid tillräcklig sexuell stimulans så kan körtlarna tömma sig själv på vätska.

Det kan komma små mängder av vätska under hela sexuella akten ,eller så sprutar det ut en vätskestråle (fontän) ur urinröret. Vätskan påminner om tunn skummjölk och smakar sött. Mängden varierar alltifrån några droppar till cirka en tesked. Detta är en typ av sprutorgasm. Men det finns också en annan, betydligt blötare.

I en studie ombads kvinnor att kissa så att urinblåsan var tom innan de tillfredsställde sig själva sexuellt. Under den processen så fylldes urinblåsan och de "sprutade". Vätskan bildades snabbt i urinblåsan och kom ut genom urinröret. Forskarna undersökte vätskan och fann att den innehöll "prostatasekret" och utspädd urin. Vätskemängden var i dessa fall större och överskred ofta en och en halv deciliter!

Utlösningen händer dock inte nödvändigtvis samtidigt som orgasmer.

/Mvh Doggie

Blåsa på penis

Hej

Jag är en kille på 15 år och har upptäckt en sak på min penis. Det har bildats en blåsa/rund klump. Klumpen är 5mm i diameter och det gör ont när jag rör på den. Jag upptäckte det för ungefär en vecka sedan men då var den ganska liten. Men den verkar ha blivit större och större. klumpen sitter ej på ollonet utan på sidan av penisen.

Skulle vara väldigt tacksam för svar!

Visningsbild

Hotdoggie svarar:

Hejsan!

Brukar du raka dig "där nere"? Eftersom av det du skriver, så låter det låter lite som inväxt hår, vilket brukar orsaka sådana bulor och bli större efter tid. Det skulle även kunna vara en finne, en sådan jobbig en, som inte går att klämma ut. Det är ovanligt, men det händer att man kan få finnar på penisen då och då.

Rekommenderar dock att du får det undersökt av en läkare/ungdomsmottagningen då det ger besvär.

/Mvh Doggie

Testa sig

Hej

Jag ska börja att testa hur det fungerar med kondom m.m. Viktigt att skydda dig :)

Jag har aldrig haft sex men kan man testa sig och bör man vara orolig för om man har någon sjukdom utan att ha något symtom på det?

Givetvis ska jag ha kondom men ändå man vill ju vara säker?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Ja, man kan testa sig. Risken att du har någon sexuellt överförbar sjukdom är dock liten.

/myh

6 år yngre

Jag är 21 år gammal och undrar om det är okej för mig att ligga med 15 åringar? (folk säger så olika) jag är medveten om de ska vara om de vill.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Rent åldermässigt är det lagligt. Så, om detta sker under samförstånd, så är det upp till dig om du anser att en person som är 6 år yngre är okej.

/myh

Flickvän blöder vid sex

Hej, jag och min flickvän har haft sex med varandra ett par gånger nu. Och de senaste tre gångerna har det alltid hänt att hon börjar blöda. Vi har båda aldrig haft sex med någon annan förut så jag tror könssjukdomar är väldigt otroligt och vi har alltid använt kondom. tacksam för hjälp!

Visningsbild

Peppar svarar:

Hejsan!
Att din flickvän blöder kan ha många olika anledningar.
Det första jag rekommenderar är att fråga din flickvän om det gör ont när ni har sex. Det kan även vara så att hon inte är tillräckligt våt alt. blir uttorkad under akten. Händer detta finns det risk för sprickor på insidan.
Dessa är oftast ofarliga, men kan orsaka blödningar. Även med kondom kan det hända p.g.a friktionen vid rörelserna. Då rekommenderar jag att använda mer glidmedel!
Skulle det vara så att ni själva inte kan komma på vad det kan vara så rekommenderar jag att ni tar kontakt med UMO (om ni är under 23) och/eller vårdcentral för att få tid med en professionell!

frågor

jag är kåt hela tin borde jag sätta på nått av våra djur tvekar på hunden hon är lite äcklig men hästarna e fina katterna gsk små å dom fpr nog hjärt attack å dötör så, men borde man vara rädd att hästen blir gravid ja har ganska kraftig ladning

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Nej är svaret på alla din frågor.