Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Faq för multipla orgasmer etc.

Skapad av Entrero, 2010-04-07 16:31 i Sex & Sinne

44 434
21 inlägg
8 poäng
Sex och blandat
Entrero
Visningsbild
P 39 Hjälte 1 538 inlägg
7
Klistrar återigen denna lilla FAQn då många ansåg att den var bra att ha tillgänglig.

Till att börja med skriver jag nu en varning. Dessa övningar bör inte utföras av dem med högt blodtryck, hjärtsjukdomar eller allmänt dålig hälsa! Om ni vill göra det ändå, gör det med försiktighet då jag inte tar ansvar för vad ni gör med informationen!
Det ni också bör veta är att lära sig sexuella knep och hemligheter som funnits i tusentals år är en sak, att lära sig dem praktiskt är en helt annan sak. Man måste öva dagligen, det räcker inte med att läsa detta!


--------------

Fråga: Vad är en orgasm för killar?
Svar: Vanliga uppfattningen är att man ejakulerar, sprutar ut sperma. Detta är inte sant. Det är muskelsammandraningar, utsläpp av hormoner och enzymer, mentalt släppa spänningar. Att ejakulera är bara en reflex som kommer av orgasm. Alltså behöver inte sperma komma för att en kille ska känna en orgasm.

Fråga: Kan killar få flera orgasmer på rad?
Svar: Ja, det kan de.
Fråga: Hur då?
Svar: Genom följade övningar för andningen och pc-muskeln om de inte redan har den förmågan:

Andning:
Med djupandning menar jag att du andas in genom näsan med hjälp av magen. När magen spänns utåt fylls lungorna med luft, när du andas ut igen genom näsan så drar du in magen så pass mycket att det känns som om testiklarna "lyfts" lite. Blir som en kittlande känsla där nere så du märker om det blir rätt.

PC-muskeln:
Först, leta reda på vilken muskel det är du använder när du urinerar och slutar mitt i strålen. (Förslagsvis genom att gå på toan och kissa och sluta mitt i om det inte framgick). Den muskeln som du använder till det är pc-muskeln. Nu när du vet vilken muskel det är, gör du följande dagligen; du spänner den muskeln samtidigt som du andas ut genom att dra in magen och slappnar av i muskeln när du andas ut genom att spänna magen utåt. Överdriv inte men trettio åt gången om dagen och arbeta sig upp till flera 30 gångers pass om dagen över ett par månader gör att du når önskat resultat. Det är första steget påväg mot multiorgasmer.
Förresten kan jag nämna att detta också kallas för knipövning utav många.

Lägg märke till att man kan spänna muskeln närsom, när man sitter på bussen, cyklar till skolan, tittar på tv-serier eller vad man nu än känner för.

Genomför dessa övningar dagligen om ni är seriösa med vilja lära sig att kunna få flera orgasmer på rad!

Fråga: Kan orgasmerna bli skönare?
Svar: Ja, det kan de bli.
Fråga: Hur då?
Svar: Genom att mentalt kunna skicka energin ifrån en orgasm upp till huvudet. Tvivlar ni på detta genomför följande övning:

Finns faktiskt ett roligt test du kan göra själv för att flytta energi i din kropp, bara för att pröva på något enkelt. Titta på dina händer. Känn hur de är, var de befinner sig, hur de ser ut och vad de rör. Koncentera dig noga på dem. Tänk dig nu att de blir varmare. Föreställ dig att det nästan ryker om dem, de är varma. Försök inte flytta energi dit, bara tänk dig att händerna blir varmare.

Känner du att det blir varmare i händerna lyckades du med övningen. Du flyttade energi, chi, i din kropp till dina händer och fick dem att bli varmare.

Fråga:
Men övningen för att skicka energi till huvudet då?
Svar: Övningen heter "Det inre leendet" och den går till så här:

Ett leende gör en glad och framkallar lyckokänslor om du själv ler eller om någon ler åt dig så man ler och koncentrerar sig på toppen av hjässan när man får orgasm. Låter lite löjligt men det går för mig och flera andra tao utövare. Tänk inte på att tvinga chin dit, bara tänk på toppen av ditt huvud så kommer du känna sexuell chi som rör sig igenom din kropp uppåt utan att du tvingar den dit, precis som du gjorde med händerna. Men olikt händerna tar detta mycket mer övning.

Fråga: Men alltså, vad ska jag göra?
Svar: Så här:

Onanera dagligen och försök hålla tillbaka ejakuleringen genom andningsövningar och pc-muskeln. När det går bra, orgasm utan ejakulering alltså, gå på nästa steg. Sitt rak i ryggen och onanera tills orgasmen kommer och när den gör det, slut ögonen och tänk på hjässan, le med mungiporna bara lite uppåt och känn chin strömma som av sig självt genom ryggraden upp dit. Känner du det inte så testa att klämma åt med anusmuskeln och luta haken nedåt och innåt. Det får chin att pumpa upp till huvudet. Tro mig, du märker om den kommer upp dit då det kommer att vara ren extas du känner. När den väl är där uppe så "snurra" runt den nio varv åt höger och sen nio varv åt vänster mentalt.
Betrakta energin i huvudet som en gyroball.

Vill utfärda en varning här, gör detta in på kvällen om du inte vet hur du ska få ned energin igen. Man blir väldigt pigg av detta och det kan leda till sömnsvårigheter!


Fråga: Men kan jag inte ejakulera ändå?
Svar: Gör helst inte det om du vill flytta på sexuell energi i huvudet. När man sprutar ut sperma förlorar man energi så det finns inte tillräckligt kvar att cirkulera i kroppen och oftast blir man väldigt trött av det så man orkar inte göra det heller.

Fråga: Kan tjejer få flera orgasmer på rad?
Svar: Ja, det kan de absolut och det har kännts till länge. De kan också öva upp förmågan att få skönare orgasmer genom att göra knipövningar.

Fråga: Kan tjejer också flytta på energi?
Svar: Ja, absolut! Inga svårigheter med det.

Fråga: Varför tar tjejer så lång tid på sig att få orgasm så att de kan flytta på energin?
Svar: Här är ett ganska korrekt men mystsikt svar. Tjejer är som vatten medans killar är som eld. Killar är varma och kommer snabbt. Tjejer behövs värmas upp men däremot håller de sig varma längre.
Ett tips dock för tjejer är att de kan experimentera sig fram till att lära sig känna sin egna kropp som gör att de kommer snabbare. Smeka sig själv på Brösten, magen, insidan av låren. Experimentera sig fram med händerna eller en leksak, men viktigaste är att lära känna sig själv. Vet man var man vill bli smekt och hur går det lättare.

Fråga: Vad gör man med energin om man lyckats få den till huvudet?
Svar: Man sparar den i magen. Som ni vet känner man känslor i magen, t.ex. ilska, sorg och glädje. Tung mage, eller fjärilar i den. Man kan spara sexuell energi där i med. Men är du arg eller ledsen när så sker blir det dålig energi så var helst på bra humör.

Fråga: Men hur sparar man den där?
Svar: Man sluter ögonen, ler med munnen och ögonen så att energin blir lite mer positiv, sätter tungan mot gommen och rör vid naveln. Tänk dig att energin rinner ned till magen, som ett vattenfall eller som honung som rinner ned. Det underlättar i början om du sväljer och tänker dig att energin följer med ned till naveln. Tänk dig att naveln är som ett avlopp där energin rinner ned och stannar.


Nu har jag skrivit om grundbegreppen för sexuell energi. Vid fler frågor eller om ni vill ha fler detaljer, fråga!

Ja, jag vet, det är samma tråd som förut men återskapad för att fungera igen.

Inget gör mig så smickrad som att bli kallad för syndare.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Pankie
Visningsbild
P 32 Nödinge Hjälte 4 192 inlägg
1

Svar till Entrero [Gå till post]:

Det är ju nästan som att man måste fixa sig en KK eller förhållande och forska lite ju!

Din mamma behandlar fler förfrågningar än HTTP

Hamsterpizzan
Visningsbild
P 32 Tullinge Hjälte 2 711 inlägg
0

Svar till Entrero [Gå till post]:

najs guide :D

8================3 is th my internetpenis

ChristianG
Visningsbild
Hjälte 1 inlägg
0
jag trodde att alla kunde få orgasmer på rad jag läste i en bok i skolan att killar bara kan få högst var 30 minut men på 30 minuter kan jag få orgasm över 20 gånger. det tar ibland ungefär 1 minut att komma sen kan jag komma igen efter 1 minut är det ovanligt?
Lasergurka
Visningsbild
P 30 Hjälte 96 inlägg
0
något av de flummigaste jag hört x) men fortfarande blir man ju riktigt nyfiken (a)

- Det ska jag lägga på minnet. - Lägg det på pastan.

Brezjnev
Visningsbild
P 30 Hjälte 256 inlägg
0

Svar till Entrero [Gå till post]:
den gamla innehöll något mer, kommer inte ihåg vad det var, men det lät bra.

Jag hette tidigare Brezhnev

BingoBonus
Visningsbild
Hjälte 4 inlägg
0
Bra tips :) Var har du lärt dig allt det här. Kan du rekommendera någon bra bok i ämnet?
Entrero
Visningsbild
P 39 Hjälte 1 538 inlägg
Trådskapare
0

Svar till BingoBonus [Gå till post]:
Ett flertal bra böcker rentav.

Vägen till Orgasm av Mantak Chia
Kärlekens mystik av Margot Anand
Sexual Reflexology av Mantak Chia
Urban Tantra av Carrellas
Orgasmera mera av Ylva Franzén
The Orgasm Bible av Susan Crain Baley
Tantric sex av Suzie Hayman

De böckerna innehåller väldigt mycket om multipla orgasmer, att flytta på energi genom meridianer eller chakran eller helt enkelt knep och tekniker för att lättare få bättre orgasmer som kommer oftare.

Finns också ganska så många bra e-böcker om sex att ladda ned via TPB.
Har man en läsplatta så underlättar det men går att läsa vid datorn också.

Inget gör mig så smickrad som att bli kallad för syndare.

Panda
Visningsbild
P Rönninge Hjälte 3 815 inlägg
0
Nån som faktiskt klarat av detta eller äre bara humbug? TS svar duger inte c:

Hatar allt.

AjjeJ
Visningsbild
P 28 Hjälte 8 inlägg
0

Svar till ChristianG [Gå till post]:
LÄR MIG!!! :O

Man kan ha kul utan alkohol, Men varför chansa?

AjjeJ
Visningsbild
P 28 Hjälte 8 inlägg
0
Jag gillade dethär! :)

Jag är NO-kille dvs jag är ateist, så egentligen tror jag inte på sånt här men jag tänker ge det ett försök! :) I teorin fungerar det, tror dock inte att det kommer funka på mig eftersom att för mig skulle det vara "att lura sig själv"!

Jag rekommenderar även att ladda ner "sex god methods" från TPB med film material! Annan metod men samma slutproduct! :) Även en hel del annat godis! :D

Man kan ha kul utan alkohol, Men varför chansa?

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 981 inlägg
0

Svar till Panda [Gå till post]:
Jag vet att den här tråden är väldigt, väldigt gammal, men som före detta kampsportare säger jag att det kan ligga någonting i det. Jag är naturvetare och tror inte riktigt på övernaturliga krafter osv. En stor del inom kampsport handlar om filosofi och meditation, i alla fall de lite mer östasiatiska kampsporterna. Mycket tid gick åt till att meditera, komma i rätt "state" och fokusera "Qi". Jag vet inte riktigt om jag tror att denna Qi är "livskraft", energi eller någonting liknande, jag tror snarare att det är så att man hittar fokus på något man annars inte lägger märke till. Om man som TS säger, kollar på sin hand, studerar den, känner efter vart varje millimeter av din hand befinner sig, hur varje millimeter av din hand känner så kommer du ta in betydligt mer information från denne än om du fokuserar någon annan stans. Desto mer fokus du riktar till din hand, desto mer signaler från den kommer du att ta upp. Det är ganska vanligt att man inom kampsport försöker rikta om sin motståndares fokus för att komma loss ur en låsning/strypgrepp eller liknande. Tar någon stryptag på en så stampar man ofta personen på foten, riktar personens fokus så långt bort från dess armar som möjligt. När personen sedan insett att du stampat denne på foten så har du redan tryckt dig loss och inlett en motattack.

Kroppen tar konstant upp signaler från hela sin omgivning. Alla dessa signaler går direkt genom nervcellerna upp till hjärnan. Hjärnan filtrerar ut det som för närvarande är viktigt och ger dig denna info, medan den sorterar bort sådant som inte spelar så stor roll. Genom att fokusera extra noggrant på någonting så kan du redigera detta filter lite, vara mer öppen för vissa signaler.

Testa det där med handen, föreställ dig att handen blir varmare. Det går olika fort beroende på hur fokuserad man är och är man ovan så kan det kräva någon minut.

Angående multipla orgasmer, absolut. träning av PC-muskeln är ingen direkt nyhet :)

Eftersom jag vet att jag kan fokusera mitt fokus på vissa kroppsdelar (lättare om man mediterar, rensar tankarna från allt annat och andas djupt och långsamt, gärna sittandes på knä, rak rygg, med rumpan vilandes på lätt på fötterna och händerna avslappnade i knät) så tror jag absolut att man genom lite träning och fokus kan lära sig att uppleva bättre, mer intensiva orgasmer.

Even boys have something to say if you listen long enough

Nikkenyfiken
Visningsbild
P 32 Stockholm Kändis 15 inlägg
0

Svar till Entrero [Gå till post]:
Tycker inte du kan påstå att man flyttar "chin" då den inte finns eller är "accepterad" utav forskare. annars så bra skrivet, men sluta predika...

Prata med mig.

Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 518 inlägg Online
0
Urgammal tråd som om och om igen skräpas ned!
Rensar (för sista gången) och låser.

Vill du diskutera multipla orgasmer uppmuntrar vi dig till att skapa en ny egen tråd i ämnet.

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow


Forum » Livet » Sex & Sinne » Faq för multipla orgasmer etc.

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons