Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Frågor och svar om sex och kroppen

Skapad av Entrero, 2008-04-06 19:37 i Sex & Sinne

62 095
68 inlägg
94 poäng
Sex och blandat
Entrero
Visningsbild
P 39 Hjälte 1 538 inlägg
94
För en tid sedan blev jag tillfrågad av Johan att skriva en artikel med vanliga frågor och svar om sex och kroppen som skulle komma att bli en artikel på Hamsterpaj. Dock kommer den inte att publiceras officiellt pga. diverse anledningar som jag inte tänker att gå in på, varav jag postar den på forumet istället.
Jag och Knowhow lade ned ganska så många timmar på att skriva allt detta så vi ansåg att det vore synd om ingen fick nytta utav informationen.

Dessvärre har jag inte haft tid att editera den särskilt mycket så jag ber om ursäkt för mindre felstavningar och grammatiska snedsteg.

___________________________________

Innehållsförteckning

1. Preventivmedel
2. Förspel
3. Hålla ut längre
4. Oralsex
5. Analsex
6. Hur länge man har sex
7. Kondomer
8. Är killar/tjejer kåtare
9. Men killar glor väl mer på porr?
10. Onani
11. Sexleksaker
12. Rakat underliv
13. Penisstorlek
14. Förhuden


1. Preventivmedel

Det finns flera olika sorters preventiv medel. De flesta har nog hört talas om:

* P-piller - Piller tjejer ska äta varje dag. Det finns inte än för killar.
* Mini-piller - Piller tjejer också kan äta varje dag. Precis som vanliga p-piller finns det inte för killar än.
* P-stav - En stav tjejer sätter innanför huden. Den håller ungefär i 2-5 år beroende på vilken sort man får, dock finns den inte för killar.
* Spiral - En spiral kvinnan har i underlivet som förhindrar gradivitet genom att utsöndra gulhormoner.

Det finns flera olika sorter till men det de allihopa gör är att sätta ens hormoner i en viss balans som gör att man inte blir gravid. De är bara säkra till 95% eller mer med det är betydligt bättre än att chansa. Dock är det kondom som är det säkraste då p-piller och de andra inte skyddar mot könssjukdomar samtidigt!

Det säkraste är dock kondomer som man trär på penisen. Finns ett eget avsnitt om detta längre ned.

2. Förspel

Förspel kan gå till på många vis men meningen med det är att man innan samlag hetsar upp sin partner och gör denne redo för sex. Det kan vara att man tänder ljus, byter lakanen, tar på sig sexiga underkläder. Efter detta ligger man och smekar och kysser varandra.
Man kan smeka, onanera, ge oralsex eller bara ligga och omfamna varandra, det är upp till varje par att göra det som passar dem bäst.


3. Hålla ut längre

Något som ofta kommer upp är att killar bara kan hålla på i ett par minuter och undrar hur man gör för att kunna hålla på längre. Att tänka på något annat, t.ex. mormors katt, fungerar inte så bra.
Det man träna på är start och stopp metoden. Man övar upp sin uthållighet genom att onanera tills man är nära att komma. Då tar man en paus tills det att man har lugnat ned sig, och sen börjar man om ifrån början. Gör detta 5-6 gånger innan du kommer. Övar man på detta ett tag får man väldigt bra kontroll över sin känslighet. Tekniken går också att använda under samlag för att hålla ut längre.
En bra sak med denna tekniken är att man bygger upp orgasmen och när man väl kommer blir den betydligt mycket bättre än en vanlig orgasm.

Man kan också öva upp sin PC-muskel. PC-muskeln är den muskel man använder för att sluta kissa mitt i strålen. Gå på toaletten och prova att sluta mitt i strålen.
Muskeln du använder för att sluta kissa mitt i strålen är pc-muskeln!
Killen tränar upp den muskeln genom att knipa den hårt i 5 sekunder, slappna av, knipa 5 sekunder, slappna av osv osv. 30 gånger á 5 pass om dagen i ett par månadar så blir killen multiorgastisk. Han kan hålla tillbaka utlösningen, sperman, men får ändå orgasm och kan fortsätta samlaget genom att knipa med PC-muskeln när orgasmen kommer.

Om tjejer tränar upp PC-muskeln får de starkare och ibland längre orgasmer så det är inte bara till killarnas fördel att träna upp just den muskeln. Många barnmorskor och diverse andra sexualrådsgivare brukar rekommendera denna övningen då den också motverkar inkontinens dessutom.

4. Oralsex

Oralsex är då man använder munnen mot sin partners könsorgan för att ge njutning. Killen slickar på, runt och i vissa fall även i tjejens könsorgan för att skänka njutning. Likaså kan tjejen slicka eller suga på killens snopp för att han ska få det skönt.
Värt att tänka på är att även oralsex kan ge en könssjukdomar så är du osäker använd kondom eller slicklapp om det är ett onenightstand och du verkligen vill ge oralsex. Gör det inte om du inte själv vill!
Det finns ett flertal tekniker för hur oralsex ska gå till, men det vanligaste är att använda tungan och se upp med tänderna. Om du är osäker på hur du ska göra så testa dig fram eller allra helst: fråga partnern! Öppen kommunikation, att våga fråga, gör det flera gånger bättre!


5. Analsex

Analen, endast uthål eller njutningscentrum?
Fler och fler blir sugna på analsex, främst killar men en del tjejer sållar sig till mängden och en hel del frågor dyker upp. Här kommer några frågor med svar och lite tips för allt och alla.

- Är det verkligen skönt/skönare för killen att tränga in där bak?
Detta är något som varje person själv får avgöra det finns de killar som verkligen tycker det är enormt skönt och njuter mer av det än vaginalt sex och det finns de killar som ogillar det starkt. Det är upp till var och en att avgöra det enda man kan konstatera är att analen är en trängre ingång och att man stöter på mer motstånd (både innan man kommer åt och när det ska till).

- Är det verkligen bara en plåga för tjejen eller kan det vara skönt?
Det finns lika många åsikter i denna fråga som det finns ifall det är skönare för killar. Vissa tycker att det är skönt andra att det är en ren plåga. Många kanske ogillar analsex just för att det är något anses äckligt. Andra ogillar det för att de tycker att det verkar göra ont. Sedan finns det de som faktiskt testat det och ogillar det också av diverse anledningar. Det är helt enkelt så att man får bilda sin egen uppfattning.

- Vad är det som är skönt respektive obekvämt?
Man ska inte underskatta det mänskliga psyket. Vissa känner en obehagskänsla av analsex just för att de är mentalt låsta och inställda på att det är äckligt, obekvämt eller onaturligt.
Andra tycker tvärt om att det är så bra och häftigt så att de njuter mer tackvare att de är så positiva till det.

När det gäller tjejer kan det vara ouppskattat med analsex för att det är så pass trångt att det gör ont. Dock kan en del tjejer även uppskatta lite smärta och i fåtal fall även större smärta vilket gör att de tycker om analsex. För de som säger att det inte finns någonting i analen som kan stimuleras för en tjej så att det blir skönt finns svar på tal. Det finns känselreceptorer i analen precis som över resten av kroppen.

Man kan ta massage som ett exempel, då stimuleras hudens känsel och man får en skön känsla, vissa kan även få orgasm av massage trots att det inte finns en klitoris eller g-punkt på varje millimeter av kroppen. Likadant är det med analsex, klitoris och g-punkt stimuleras inte (för tjejer men prostatan vilket är männens motsvarighet till g-punkt stimuleras av analsex) men det kan vara skönt ändå.

När det gäller analsex för en mottagande kille stimuleras dels känselreceptorer och dels prostatan vilket är killars motsvarighet till kvinnans g-punkt. Därför ger detta ofta en bra stimulans för mottagande killar. Mottagande killar kan dock uppleva en hel del obehag med att det är för trångt eller att det känns äckligt och onaturligt. Det finns även psykiska aspekter för mottagande killar att tänka på, t.ex. är många heterosexuella killar alldeles emot att röra runt analen trots att det inte är något gay med det.

- Men det är ju skitigt där bak, kan är det verkligen bra att ha sex där?
Det är viktigt att man håller på renligheten. Ska man ha analsex ska mottagaren tvätta sig ordentligt och vara riktigt ren. Det kan vara en bra idé att använda kondom vid analsex då det dels skyddar mot farliga tarmbakterier och dels bjuder på ett lättare glid vilket gör det mindre smärtsamt ifall mottagaren ogillar smärta.

Om man använder kondom ska man byta kondom innan man går från analsex till vaginalt då man inte vill att tjejen ska få tarmbakterier i slidan. Använder man inte kondom ska penisen tvättas innan man växlar till vaginalsex samt oralsex. Det senare gäller ju då såklart både med tjejer och killar som mottagare.

- Finns det några tips om hur det blir bra?
Om det blir bra eller inte är en smaksak men ska man ha analsex rekommenderas kondom för ett lättare glid och för skydd mot bakterier. Dock ska man inte slarva med att tvätta sig bara för att kondom används då förspel med smek och fingrar i analen är att rekommendera och man vill inte ha bakterier på fingrarna men detta återkommer jag till. Förutom kondom rekommenderas att man trots kondomens ytbehandling av glidmedel ändå använder extra glidmedel.

6. Hur länge man har sex

Här tvistar de lärda. Allt som allt brukar ett samlag vara runt 5 minuter men ska man räkna in förspel, själva akten och efterspel så kan det vara mellan 5 minuter till flera timmar.
Dock kan man säga att tjugo minuters förspel för att hetsa upp partnern ordernligt, tio minuter eller längre för själva akten så är det rätt så hysfat. Det är upp till var och en hur mycket man orkar, men det är sällan man orkar ha sex tills man inte har något frammåt och bakåt kvar i höfterna på en vecka. Gör det så länge ni själva vill istället!


7. Kondom

Frågor och svar kring kondomen, en livförsäkring i gummi eller en plåga? Avgör själv.

- Är det lika skönt att ha sex med en kondom?
Kondomer är väldigt tunna och är gjorda för att inte påverka för mycket. Självklart gör de en viss påverkan och det är alltid individuellt för varje användare ifall de tycker att kondomen stör eller inte. En bra effekt förutom skyddet med en kondom kan vara att det faktiskt tar en aningen längre stund för killen att nå orgasm och då främst ejakulation (sprut) vilket tjejer förhoppningsvis borde uppskatta lite mer.

- Är det verkligen säkert att använda kondom?
Ungefär 3 kvinnor av 100 i Sverige blir gravida under ett års korrekt användning av kondom vilket visar att det faktiskt är en bra metod för att undvika graviditet. Rullas kondomen korrekt på och undviker man att rispa den med naglarna är den ett mycket säkert skydd både mot oönskade graviditeter och mot könssjukdomar. Man måste dock vara noggrann med att inte rispa den, att den sitter ordentligt på och att man använder rätt kondom för rätt penis.

- Jag är rätt stor/liten finns det kondomer för mig?
Det finns kondomer i alla möjliga storlekar och utseenden, med smak och utan smak, med glidmedel eller utan, tjockare eller lite tunnare. Utbudet är väldigt stort och känner du dig osäker kanske du borde ta dig en sväng om till Apoteket eller närmsta Ungdomsmottagning (UM). Där kan du få hjälp med att hitta en kondom som kan passa just dig.

Är du för blyg för att fråga så kan du alltid ta en del olika sorter på UM eller köpa olika på Apoteket eller närmsta välsorterade livsmedelsbutik. Kondomer finns även ibland i automater på olika ställen som t.ex. tunnelbanestationer.

- Äh jag ska ändå bara ha oralsex och då behöver man väl inte kondom?
Visserligen är det ingen risk för graviditet vid oralsex men det finns en risk för sexuellt överförbara sjukdomar och det är inget man vill ha därför bör man använda skydd vid oralsex också.

Då en kille/tjej ska slicka en tjej så finns det slicklappar att köpa på Apoteket men man kan lika gärna använda en uppklippt kondom som man lagt över som ett litet täcke.
Vid en avsugning finns det flera olika smaksatta kondomer och det finns kondomer utan glidmedel speciellt avsedda för oralsex. Har man en fast partner kanske detta är överdrivet men om du har sex med din nyfunna flick/pojkvän för första gången eller om du har ett engångsligg så var noga, det är alltid bättre att vara för säker än inte säker alls.

- Min kille/tjej tycker inte att kondom är skönt men jag är rädd för att bli gravid vad ska jag göra?
Du borde stå på dig, bara för att en partner tycker mindre bra om att använda kondom så betyder det inte att sex är plåga för honom/henne utan att en marginell del av njutningen försvinner. Det är bättre att kanske njuta lite mindre än en oönskad graviditet uppstår.

- Jag har träffat en underbar kille/tjej och vi vill ha sex men jag är lite osäker på om han/hon har några sjukdomar och är kanske lite orolig själv om jag kan tänkas ha något men jag vill ändå ha sex!
Det finns bara en sak att säga, på med gummit. Använder ni skydd och om ni är ansvarsfulla är risken att ett missöde sker inte direkt stor. Gå tillsammans till UM och testa er för sjukdomar och medan ni inväntar alla provsvar eller eventuella omtester så bör ni använda kondom.

- Är det viktigt med skydd vid analsex?
Det är alltid viktigt med skydd vid alla former av sex om man inte känner den andre väl eller om man är osäker på en partner. Analsex tillhör en av de former av sex där kondomen är positiv på flera olika sätt. Dels erbjuder kondomen ett bra skydd mot sexuellt överförbara sjukdomar och dessutom finns det en hel del otrevliga tarmbakterier som man kanske inte vill ha på sitt kön som kille.

- Kondomen sprack vad gör jag?
Om du som tjej var med en fast partner och är säker på att personen inte har några könssjukdomar så är det bara att testa dig så att du inte råkar ut för en oönskad graviditet, detta gäller såklart då vaginalt sex. Är du inte helt säker på ditt sjukdomstillstånd eller din partners bör ni båda testa er för sjukdomar och detta gäller alla former av sex inte bara vaginalt.
Var det ett engångsligg så bör du testa dig för graviditet och könssjukdomar. Om du får en könssjukdom kan det vara läge att ta kontakt med den du hade sex med för att se till att den personen testas och behandlas för eventuella sjukdomar. Det är mycket viktigt att du inte är självisk i det läget för att undvika att det sprids vidare.

- Det är bara avtändande att trä på skiten, och vad gör man då?
Det finns en hel del man kan göra för att undvika momentet med att killen smiter in på toaletten och rullar på kondomen i en evighet tills både han och tjejen är helt avtända. Man kan som kille försöka att öva upp en skicklighet på att trä på kondomen snabbt, säkert och snyggt utan att det förstör känslan.
Är man riktigt finurlig så kan kondomen bli en del av förspelet tex. så kan tjejen smeka och ”runka” killen riktigt hård innan hon trär på kondomen samtidigt som hon smeker killen lite.

Det finns flera olika spännande sätt som garanterat inte förstör något utan kanske snarare kryddar till det lite extra. Var inte fega, våga prova er fram.


8. Är killar/tjejer kåtare

Kåtbockar vs hyndor vilka är kåtast?
Ja frågan om vilka som är kåtast av tjejer och killar dyker jämt och ständigt upp. Frågan är om det egentligen finns något bra svar.
Av ren tradition ses killar oftast som kåtare men det kan bero på en del saker. Killar är oftast mer högljudda och kräver mer uppmärksamhet då de pratar, även då de pratar om sex.

Samtidigt är tjejer betydligt mindre detaljerade i sitt snackande. Sedan finns det den klassiska machokulturen att en kille ska överdriva allt och skryta för att anses manlig vilket gör att killar återigen framstår som mer kåta. I själva verket råder det inga tvivel om att tjejer också de är kåta.

9. Men killar glor väl mer på porr?
Visserligen men sedan när har porr varit ett vetenskapligt instrument för att fastslå något inom sexualkunskap? Då det mesta i pornografisk väg är gjort för att just killar ska fastna för det är det självklart att porren är störst bland killar. Dessutom anses väl inte porren vara så rumsren och vi killar har väl aldrig varit rumsrena så man kan förstå varför det är som det är.

10. Onani

Onani, masturbering eller vad man nu än vill kalla det är när man smeker sig själv. Poängen brukar oftast vara att ge sig själv en orgasm. Bara för att man är ihop med någon betyder det inte att man inte kan onanera. Man vet bäst själv hur man vill bli smekt så ibland blir det bättre om man gör det själv. Man kan också göra det för att komma på var man tycker om att bli smekt så att man kan visa sin partner hur man tycker om det.

- Men tjejer, hur gör dem för att onanera?
Oftast brukar de smeka sitt könsorgan, mycket runt klitoris och ibland stoppar de in ett finger, eller flera, i vaginan.

- Hur onanerar killar då?
Finns väl inte så mycket att säga utöver att de vanligtvis drar handen fram och tillbaka längs penis. De kan förstås variera det, eller massera prostatan samtidigt för att göra det skönare men det är inte mycket mer till det.

- Men killar onanerar väl betydligt mer än tjejer?
Kanske, kanske inte. Förmodligen är det nog rätt så lika men killar kanske har ett litet övertag men då skulle jag väl tro att det främst har med biologin att göra. Det är antagligen lättare att bara dra i en sak som hänger och sen kladdar lite än att smeka och försöka hitta rätt ställe.


11. Sexleksaker

Det finns en hel hög med sexleksaker som är till för olika saker. Till exempel dildos, analpluggar, kulor, fingervibratorer, handbojor med mera. De finns att köpa via internet eller i butiker men butikerna brukar sätta åldersgränser på att få besöka affärerna och många är också rädda för att skaffa dem. Var inte det, vill ni ha en och prova så skaffa en.
De kostar inte mycket, de är lätta att rengöra och de håller länge.
Det finns de par som leker med dem ihop, och vissa andra har dem för att leka själva. Allt efter eget tycke!


12. Rakat underliv

Att raka underlivet brukar vara lite av ett bekymmer. Vanligen är det väldigt populärt att göra det då många uppskattar det. Det är inget tvång på att göra det men värt att tänka på är att det är ens egna val. Ingen kan och borde försöka tvinga en till att raka sig där nere.
Om man väljer att göra det är det väl värt att tänka på att använda varmt vatten först, sen rakgel. Löddra på ordentligt, men för den sakens skull behöver man inte göra ett tomteskägg.
Efter det rakar man medhårs och ytterst försiktigt. Efteråt sköljer man av med varmvatten och sen tar man på en lotion av något slag för att undvika att få små röda prickar.
För dem som inte vill raka men ändå ha mindre hår där nere så går det att trimma eller klippa med sax.

13. Penisstorlek

En penis är i genomsnitt 15.4 cm lång. Storleken har ytterst lite betydelse, och har man över 6 cm kan man genomföra ett bra och lyckat samlag. Värt att tänka på är att tjejernas vagina faktiskt bara kan ta in en viss storlek, resten kommer inte in så man behöver inte ha en elefantsnabel mellan benen.


14. Förhuden

Förhuden är det som sitter över ollonet. Allt som oftast kan vissa killar uppleva att den är för trång. Dock så växer den med åldern, den trillar inte av utan blir bara större. Men om den inte passar bekvämt efter femton års åldern så rekommenderas det att man går till Ungdomsmottagning och får det tillsett.
Anledningen till att man har den är för att skydda ollonet mot att stimuleras för mycket och för att det inte ska skavas därpå. Den finns även där för att talgen som produceras ifrån penisens talgkörtlar ska finnas kvar där och smörja ollonet. Dock är det hygieniskt att tvätta bort detta då det kan lukta illa.


________________________________

Om det är något som är otydligt eller verkar inkorrekt så fråga, vi är glada att svara på seriösa frågor.

Och ja, det är meningen att det ska vara så här långt.

Inget gör mig så smickrad som att bli kallad för syndare.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Kalalokki
Visningsbild
P 31 Karlstad Hjälte 1 265 inlägg
0
Finns inte den här som artikel?

Annars finfin även fast jag inte har läst den än men ska
SKX3
Visningsbild
P 33 Huddinge Hjälte 3 815 inlägg
0
Wow... detta var rätt så bra faktiskt. Förhoppningsvist minskar det p12-frågor :P (om klister finns tillgängligt)

Ingen status?

Entrero
Visningsbild
P 39 Hjälte 1 538 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Sonic_Kong_X [Gå till post]:
Det var det som var tanken med att jag skulle skriva den. Slippa alla frågor som inte har särskilt mycket diskussionvärde, och som man egentligen kunde leta upp på två minuter via google.Svar till Kalalokki [Gå till post]:
Nej, det blev aldrig en artikel.


Inget gör mig så smickrad som att bli kallad för syndare.

wally
Visningsbild
P 33 Stockholm Hjälte 1 980 inlägg
0
Ännu en av dessa trådar? Jag tycker dessa dyker upp hela tiden...

Google <3 | Vinnare av parlinotomte här på hamsterpaj!

SKX3
Visningsbild
P 33 Huddinge Hjälte 3 815 inlägg
-1

Svar till Entrero [Gå till post]:
Jag vet detta, men vi får väl se vad effekterna blir av detta.


Ingen status?

Entrero
Visningsbild
P 39 Hjälte 1 538 inlägg
Trådskapare
0

Svar till wally_91 [Gå till post]:
Njae, lite skillnad. Dock är det jag och NoGood som brukar vara skyldiga till just den här sortens trådar.
Eller syftar du på de trådar som skapas automatiskt när nya frågor och svar till Sex och sinne läggs in?
Svar till Sonic_Kong_X [Gå till post]:
Time will tell.Inget gör mig så smickrad som att bli kallad för syndare.

Kalalokki
Visningsbild
P 31 Karlstad Hjälte 1 265 inlägg
0

Svar till Entrero [Gå till post]:
Jaha okej


Nathanael
Visningsbild
P 32 Hjälte 4 322 inlägg
0

Svar till Entrero [Gå till post]:

Tack för den informationen, jag tycker det är bra att HP går ut med sånahär artiklar eftersom sidan riktar sig mot ungdomar.
ett tips kan vara att informera om olika sajter med mer infromation, såsom RFSU eller någon internetbutik för köp av sexleksaker.
Ni kanske tipsade om vart man får tag på kondomer(orkade inte läsa hela) och de finns hos läkare, ungdomsmottagningar och i många affärer.

tack för denna artikeln, det kan vara värt att veta!

Emmos snis riyi emmos snis

wally
Visningsbild
P 33 Stockholm Hjälte 1 980 inlägg
0

Svar till Entrero [Gå till post]:

Typ båda två.

Google <3 | Vinnare av parlinotomte här på hamsterpaj!

Nathanael
Visningsbild
P 32 Hjälte 4 322 inlägg
0

Svar till wally_91 [Gå till post]:

Läste du förklaringen till varför den gjordes?

Emmos snis riyi emmos snis

Kae
Visningsbild
P 32 Västra Frölunda Hjälte 6 659 inlägg
0
Detta lär onekligen svara på folks frågor xD

Bra skrivet, men ett tips är att göra typ en innehållsförteckning av rubriker, så kan man Ctrl + F och söka efter ett speciellt stycke.

Annars var det mycket bra. *tumme upp*
wally
Visningsbild
P 33 Stockholm Hjälte 1 980 inlägg
0

Svar till Nathanael [Gå till post]:

Ja...

Google <3 | Vinnare av parlinotomte här på hamsterpaj!

Nathanael
Visningsbild
P 32 Hjälte 4 322 inlägg
0

Svar till wally_91 [Gå till post]:

Och då får du också reda på att det inte är en anonym användare som gjorde den; den är till för att ungdomar ska lära sig mer om sex.
Det var Johans order så att man hade en tråd att diskutera sex i, inte flera, eftersom det blir för många då.

Bra:D

Emmos snis riyi emmos snis

wally
Visningsbild
P 33 Stockholm Hjälte 1 980 inlägg
0

Svar till Nathanael [Gå till post]:

Jaha... Vart vill du komma...?

Google <3 | Vinnare av parlinotomte här på hamsterpaj!

Daisy
Visningsbild
Hjälte 696 inlägg
0

Svar till Nathanael [Gå till post]:


Sa inte Johan artikel?

Nallen
Visningsbild
Hjälte 2 513 inlägg
0

Svar till Entrero [Gå till post]:Väldigt bra :)

Ingen status

ProCore
Visningsbild
P 31 Luleå Hjälte 70 inlägg
0
3. Håll ut längre
Det var ett jätte bra tips tyckte jag :D bra att ni lägger in information
och liknande :P * tummarna upp*
Nathanael
Visningsbild
P 32 Hjälte 4 322 inlägg
0

Svar till Daisy [Gå till post]:

Sak samma:D

Emmos snis riyi emmos snis

Daisy
Visningsbild
Hjälte 696 inlägg
0

Svar till Nathanael [Gå till post]:


Well, well. Allright.

Entrero
Visningsbild
P 39 Hjälte 1 538 inlägg
Trådskapare
0

Svar till ProCore [Gå till post]:
Skrev en mer detaljerad FAQ om just uthållighet i en annan tråd. Det som stod här var så pass nedskalat att det var mest till för att väcka intresset. ^^


Inget gör mig så smickrad som att bli kallad för syndare.

ProCore
Visningsbild
P 31 Luleå Hjälte 70 inlägg
0

Svar till Entrero [Gå till post]:ja men den här var ändå väldigt bra/intressant
jag har läst i stort sett alla dina FAQ ( vad jag nu ska kalla det )
men de är bra att du skriver många så folk ser att dom Finns :D
Entrero
Visningsbild
P 39 Hjälte 1 538 inlägg
Trådskapare
0

Svar till ProCore [Gå till post]:
Jo, men mest skriver jag därför att det är intressant. Sen finns det många som inte känner så mycket om ämnet och det är alltid roligt att inspirera folk när det kommer till det sista naturliga nöjet människor har kvar. ^^


Inget gör mig så smickrad som att bli kallad för syndare.

Jawaaa
Visningsbild
P Hjälte 2 732 inlägg
0

Svar till Entrero [Gå till post]:
Glömde du inte kondomen på preventivmedel?:P

Ingen status

Gravekeeper
Visningsbild
P 31 Hjälte 165 inlägg
0

Svar till Entrero [Gå till post]:Du är fan som en egen wikipedia om sex och samlevnad, har kollat på lite av vad du skriver och vill både tacka och gratulera för jag tror dina små skrifter har gett mer svar en frågor och är åtminstånde av mig högt uppskattade.

Tillägg av tette1 2008-05-06 16:10

tänkte bara nämna det för jag vet själv hur glad man blir när folk kommenterar att man gjort ett bra jobb

Entrero
Visningsbild
P 39 Hjälte 1 538 inlägg
Trådskapare
0

Svar till LyckligaLEo [Gå till post]:
Det finns ju ett helt eget avsnitt om kondomen ^^

Inget gör mig så smickrad som att bli kallad för syndare.

Jawaaa
Visningsbild
P Hjälte 2 732 inlägg
0

Svar till Entrero [Gå till post]:
Meh den är inte med på preventivmedelslistan ^^

Ingen status

Entrero
Visningsbild
P 39 Hjälte 1 538 inlägg
Trådskapare
0

Svar till LyckligaLEo [Gå till post]:
Ordnat! :P


Inget gör mig så smickrad som att bli kallad för syndare.

Novacaine
Visningsbild
F 30 Hjälte 93 inlägg
0
"tarmbakterier", a.k.a. bajs. (:
broridi
Visningsbild
P 28 Hjälte 48 inlägg
1
jag har lite problem med förhuden. när jag har drat bak förhuden och får stånd kan det bli små sprickor på förhuden men den kommer alltså att växa 3 år till??

P12 sida!


Forum » Livet » Sex & Sinne » Frågor och svar om sex och kroppen

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons