Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Friendzone

Skapad av Anonym, 2014-04-04 19:20 i Sex & Sinne

2 299
11 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Hejsan kära Hamsterpaj! Eller vad ni nu vill bli kallad :P

Jag har en fråga angående relationer. Ja, jag kan säga att det har med det att göra.

Min situation är, att dom tjejer jag har fattat tycke för och sagt att jag vill något mer än bara vänner. Att jag vill ha ett förhållande med dem. Men varenda en jag har sagt det till har ofta velat tänka över för att sedan komma tillbaka till mig då dom tänkt över det. Det svaret jag fått varje gång är att dom bara vill vara kompisar med mig.

Så nu till mig fråga. Är det möjligt att en kille, ta jag i detta fall, är gjord av kompis material? Att jag inte är pojkvän material. Kan vara lite luddigt förstår jag. Men jag vet som inte på vilket sätt jag ska förklara det hela. Detta är det bästa sättet jag kommer på.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Cartman
Visningsbild
P 33 Västervik Hjälte 2 301 inlägg 226 svar i S&S
1
Tjenatjena!

Du har bara inte hittat rätt än! Fortsätt bara vara dig själv och till slut kommer du hitta någon som inser att en underbar vän är den bästa typen av pojkvän. De som inte vill ha dig vill du inte ha heller.

Egna upplevelser hamstrar?

Lycka till!
Cartman

Inaktiv

envelope91
Visningsbild
P 32 Lilla Edet Hjälte 4 429 inlägg
1
Det verkar vara en hel vetenskap runt just varför man blir friendzonad, först så blev begreppet jättepoppis och användes över allt, och brudar blev nästan klassade som elaka när dom friendzonade folk.

Efter några år så kom vågen med folk som motsatte sig friendzones totalt och istället påstår att det endast är männens fel.

Vissa tycker att man måste manna upp sig och visa självförtroende, inte behandla bruden som en "bästa vän" utan snarare som en eventuell partner, fastän skillnaderna i beteendet kanske är små så finns dom. Att väldigt tidigt skicka dom signalerna, för när man väl hamnar i "bästa vän" sitsen så brukar det vara kört(?).

Lard is the poor man's butter.

Baal
Visningsbild
P Hjälte 634 inlägg
-2

Svar till Anonym [Gå till post]:


Hamnar i princip alltid i någon form av sexuell relation med alla tjejer jag lär känna iaf om det är utanför skola eller jobb etc. Har aldrig frågat om de vill ha något mer än bara vänskap de har bara blivit så. Du måste ta för dig va lite ''bad boy'' och charma dom.
Tvillingen
Visningsbild
P 31 Hjälte 3 117 inlägg
0
Nej då, du kommer att hitta någon tillslut är jag säker på. Du verkar vara framåt dessutom, eftersom du vågar ta steget till att säga att du vill ha mer än vänskap. Mitt tips är att försöka få fram det utan att säga det rakt ut och kanske lägga in stöten tidigare än vad du annars skulle gjort. Mina erfarenheter är att när det känns passande att närma sig så fungerar det också, magkänslan ska man följa ibland.

De flesta blir nog nobbade någon gång och gör det troligtvis själva också. Det är inte hela världen även om det kanske känns så just då, men man träffar nya människor och fattar tycke för andra. Gräv inte ner dig för mycket :)

Jag är ond!

Larwa
Visningsbild
Hjälte 69 inlägg
0
"Makt får man inte den tar man. "

..........

Wille1504
Visningsbild
P 25 Hjälte 45 inlägg
0

Svar till Anonym [Gå till post]:
Samma sak med mig, fördelen är att jag har en massa tjejer att smsa/chatta/skypa/snacka med hela tiden. Aldrig mer forever alone

Är väl som någon säger att man blir för mycket kompis och stöter för sent

Sandflash
Visningsbild
F 27 Hjälte 9 inlägg
1
Sen kan det ju hända att hon helt enkelt inte finner dig sexuellt attraktiv/romantiskt attraktiv av diverse anledningar!
sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0
Du har nog inte hittat rätt än bara :) Sen får du försöka stöta på dem mer före du blir för bra kompisar med dem, kan va svårare då ;)
Sen så ska ju ens partner vara ens bästa vän med :) Tycker jag. Men det brukar komma först efter man blivit tillsammans, inte före.
Sen kan man ju också bli kär i en kompis man känt länge med, har hänt mig, först var vi bästisar och sen var vi tillsammans i 9 månader som ett par.

20.12.2007 <3

ErikSoderstrom
Visningsbild
P Norrtälje Hjälte 173 inlägg
0
Jag har aldrig själv haft det här problemet, utan snarare haft problemet att jag haft för många att välja på, och ofta förstört deras vänskaper, genom att nuvarande "ragget"s vän blir kär i mig osv.
Jag tror det handlar mycket om att skicka rätt sorts signaler.

T.ex. om du börjar skriva med någon ny du har fått sikte på.
Så börja redan från början visa tydliga tecken på att du är intresserad, var ganska på, till en viss gräns.
Ge komplimanger och kör med lite sköna raggningsrepliker, även om det är på skoj, lite som "tjena kexet" så tror jag det sänder rätt sorts signaler och du framstår som relativt charmig.

Sedan är det klart att du kanske är gjord av "kompismaterial" som du väljer att kalla det, men vafan, låt inte det stoppa dig.
Fortsätt kriga, till slut får du napp.
superawesome
Visningsbild
Hjälte 29 inlägg
-1
Du är vek, feg och löjlig, vem vill ha en sådan pojkvän?

Ingen status


Forum » Livet » Sex & Sinne » Friendzone

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons