Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hur får man större bröst?

Skapad av Anonym, 2008-08-12 15:52 i Sex & Sinne

69 639
46 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
1
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Hejsan, kan på nåt sånt hjälpa sej själv för att få större bröst?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Entrero
Visningsbild
P 33 Hjälte 1 538 inlägg 238 svar i S&S
1
Hejsan!

Vad jag vet så finns det ett flertal sätt att få större bröst.

Ibland, och då är det inte alltid, så kan man få större bröst av att äta p-piller men det är en biverkning som bara vissa får, alltså är p-piller inte ett magiskt piller som ger en större bröst!
Ett annat sätt är att gå upp i vikt men fettet sätter sig överallt i kroppen, inte enbart vid brösten.
Sen finns det också bröstimplantat men man behöver vara över arton (18) år för att få göra det i Sverige.

På senare tid har jag läst om att man kan äta bröstförstoringspiller men det är viktigt att man använder rätt sort om man använda sig utav dem. Vad jag vet består de flesta av de preparaten utav helt naturliga produkter så de är inte farligt att använda, men jag vet inte vilken ålder eller vilken gräns som gäller för att få använda dem.

En annan metod som har utvecklats är bravasystemet som går ut på att man använder en slags form över brösten medan man sover och den utsätter dem för ett svagt vakuum. Man har på formen 8-10 timmar om dygnet i cirka tio veckor så växer brösten en kupstorlek ungefär. Det är nämligen så att att den sugande effekten gör att brösten dras utåt och kroppens celler reagerar med att reprocudera sig själva vilket leder till vävnadstillväxt.
Tekniken har använts i flera år på kvinnor som har genomgått bröstcanceroperation men jag vet inte hur pass utbrett det är i Sverige.

Men beroende på din ålder, de växer trots allt lika länge som du gör det och det kan vara tills du är 18-20 år. Ibland mer och ibland mindre, men likväl växer dem och du.
Försök att vara nöjd så som du är. Jag förstår att om du är alldeles plattbröstad så kanske du vill ha lite större bröst, men det kommer med tiden. Det är först om du har växt färdigt som du behöver överväga sådant här om du inte fått större bröst vid det laget.

Hoppas att mitt svar hjälpte dig!

MVH Magnus

Inget gör mig så smickrad som att bli kallad för syndare.

Jere
Visningsbild
P 24 Hjälte 3 216 inlägg
-1
wtf? XD


annars är det bara att vänta ! :P

I'm an egocentric masochist with a sadist's point of bleak.

pelutt
Visningsbild
F 25 Hjälte 3 185 inlägg
0
Ett inte så drastiskt alternativ är att bara skaffa en schysst BH, push-up eller dylikt som gör att brösten ser större/bättre ut, vilket kan göra en ordentlig skillnad. De behöver inte vara dyra, finns på H&M och Lindex.

Ung Pirat och funktionär - hela sommaren

Montytjejen
Visningsbild
F 24 Kändis 53 inlägg
0
Hoppas man kan ta såna piller x_x
Mina e PYTTE xd
orangemugg
Visningsbild
F 27 Kändis 14 inlägg
-1


börja me p-piller... de e de bästa. följ anvisningarna och ta INTE förmånga.... de blir inte bra,
du vet vart då ska gå då väll??
Viina
Visningsbild
P 29 Hjälte 2 183 inlägg
0

Svar till Montytjejen [Gå till post]:
Fast du är ju fjorton år, och såvitt jag vet så växer brösten tills man är typ 18-20 år (är inte säker alls men har för mig att det är något sånt). Så du borde nog vänta med allt sånt x).

husarest
Visningsbild
P 27 Timmernabben Hjälte 574 inlägg
1

Svar till pelutt [Gå till post]:Det här har inte med saken att göra engetligen.
Men som du sade så kan man ju alltid skaffa push-up och såvidare. Enligt mig så blir allt fel, för att man kan bli lätt besviken som kille när man ser hur stora dom engetligen är. Så därför är det bättre enligt mig att inte ha push-up, istället visa sin narturliga storlek.

Suit up

quix
Visningsbild
P 39 Malmö Kändis 11 inlägg
0
Tänk på att vi män gillar alla storlekar på bröst, Stora som små ;-)
gabana
Visningsbild
P 28 Norrköping Hjälte 363 inlägg
0
Svar till Anonym [Gå till post]:varför ska du ha större bröst?? :S det är inget specielt med stora. tjejer med små bröst är minst lika snygga ;)
pelutt
Visningsbild
F 25 Hjälte 3 185 inlägg
0

Svar till husarest [Gå till post]:

Eller så har hon en bra bh för sin egen skull?
För övrigt ganska omoget inlägg, det är inte som det ser ut som man har D-kupor sen tar man av sig behån så är det bara myggbett kvar. En vadderad/push-up behå gör bara det bästa av vad som redan finns.

Ung Pirat och funktionär - hela sommaren

jagaj
Visningsbild
P Göteborg Hjälte 128 inlägg
0

Svar till Anonym [Gå till post]:
Hur gammal är du? Brösten växer ju kanske inte så tidigt för dig

Ingen status

madde_H
Visningsbild
F 31 Vallentuna Hjälte 23 inlägg
1
P-piller är inte ett piller för att man ska få större bröst av, sluta säg åt henne att ta p-piller. Kroppen får en hormonkick och brösten kan växa för fort och då har man men för resten av livet, man får bristningar och tro mig det är inte kul, dessutom så kan man få hängbröst i väldigt tidig ålder och det är inte så kul det heller.

Frågan är ju hur gammal är du?

Om du är under 15 så bör du kanske vänta lite med att fundera på om det finns sätt att förstora brösten, brösten kan växa tills du är väldigt gammal pga hur din vikt är, om du får barn eller inte. Vänta åtminstonde tills du är 18 och är du inte nöjd då så operera dig. Men för guds skull proppa inte i dig massa hormontabletter.
Novacaine
Visningsbild
F 24 Hjälte 93 inlägg
0

Svar till Montytjejen [Gå till post]:

Du är 14 år.

Stupidname
Visningsbild
F 26 Hjälte 4 inlägg
0
Alltså det är en sak jag inte riktigt fattar.. Om man vill ha större bröst och vill börja ta sånna där piller som gör dom större... vad händer när man slutar äta dom? =P
bi_amanda
Visningsbild
F 25 Grästorp Hjälte 86 inlägg
0
vf inte bara va nöjd me sig själv som man e?
ErkanBoy
Visningsbild
P 26 Hjälte 307 inlägg
0
Små är snyggare än stora. =)
Stupidname
Visningsbild
F 26 Hjälte 4 inlägg
0
ja men alltså för dom som äter dom :P vad händer om dom plötsligt slutar att ta tabletterna ? :P
Montytjejen
Visningsbild
F 24 Kändis 53 inlägg
0

Svar till Novacaine [Gå till post]:
Jaa, jag vet -.-' , men till och med folk som är 1-2 år yngre än mig har större, alla säger "alla växer olika fort" men vadå, mer än hälften har större...


Montytjejen
Visningsbild
F 24 Kändis 53 inlägg
0

Svar till orangemugg [Gå till post]: Aadå :)orangemugg
Visningsbild
F 27 Kändis 14 inlägg
0


men börja bara om du vill... grejen är att en del tex ja får bristningar för att de går för fort.... ajja du bestämmer sj
Stupidname
Visningsbild
F 26 Hjälte 4 inlägg
0


Jag håller med dig.. typ alla i min ålder har ganska stora bröst.. en del har väl mindre och man kan väl säga att jag är en av dom =P det känns typ som att man går och väntar på att nåt ska hända men dom blir aldrig större... det kanske kommer men det ör frustrerande att vänta.
Jawaaa
Visningsbild
P Hjälte 2 732 inlägg
-1

Svar till Anonym [Gå till post]:
P-piller är nog det lättaste sättet. :P

Ingen status

Montytjejen
Visningsbild
F 24 Kändis 53 inlägg
0

Svar till roosa_kanin [Gå till post]:
Exakt! Det e asjobbigt!


Stupidname
Visningsbild
F 26 Hjälte 4 inlägg
0


vi får komma på vårat eget sätt =P haha.. nej men alltså faktiskt.. varför ska vissa få så stora bröst att dom får ryggproblem.. kan inte dom få lite mindre och vi lite större istället.. :/
Montytjejen
Visningsbild
F 24 Kändis 53 inlägg
0

Svar till roosa_kanin [Gå till post]:
Jaa haha :P, men på ett sätt, ja skulle inte vilja ta typ p-piller utan anledning, man tar ju inte det för att få större precis.
Men ingen vet varför alla får så stooora å vi så små :P
Men ja vill inte heller ha värsta bomberna iheller, bara typ mittemellan, för mina är SMÅ, fast de växer säkert mer jue xD,
Men som sagt vi får komma på våra egna sätt xD


smurfsaft
Visningsbild
F 24 Växjö Kändis 10 inlägg
1
okej, jag vet att du nu vill ha större men iaf , jag har ett antal kompisar i min ålder som har väldigt stora, dom får inte mer killar för det, dom tkr därimot att det är jobbigt att ha den storleken dom har , p.g.a att ryggen tar stryk. Och egentligen hur kul är det att gå runt med två stora bröst och alla killar kommenterar och vissa till och med drar ner linnet på dej, det är inte särskilt kul , och att man ibland kan sitta och prata med ngn då man plötsligt märker att personen man pratar med sitter och pratar med dina bröst ... det är ju även dom som skaffat större bröst och sedan insett att det va just för killarnas skull och då tagit ut implantaten... jag har kanske lite mindre än normal storlek, men jag bryr mig inte för det , jag är nöjd med dom och även jag som inte har stora får kommentarer för dom ... och du är det inte typ oseriösa kommentarer... och dessutom så spelar det oftast ingen roll för dom killar som är ute efter ett seriöst förhållande vilken storlek det är på dina bröst , låt dom växa av sig själv ...

(monkytjejen)
danniboy
Visningsbild
F 23 Nässjö Kändis 0 inlägg
0
Asså jag har med rätt små har typ bara A cupa /: men många säger ju att p-piller funkar men var får man tag på det och kan man köpa det trots att man bara är 14 år? någon som vet? (x
RockShick
Visningsbild
F 26 Hägersten Kändis 3 inlägg
0
läs mitt inslag till entero på länken hur man får större bröst...^^
RockShick
Visningsbild
F 26 Hägersten Kändis 3 inlägg
0

Svar till Entrero [Gå till post]:Svar till Entrero [Gå till post]:
det är väl bra att p piller är bra för det, och även att du bryr dig om att ge ett så bra svar på hennes fråga, men det finns en sak om p piller som du kanske inte vet,
här kommer den,
när en kvinna tar p piller (som är till för att påverka hormonerna som du säger) hamnar de senare i cykeln i vattnet, hur många bakterier de än passerat och påverkar fiskarnas hormoner, det betyder att de blir sterila och inte kan få ungar. det gör så att fiskantalet minskar ( minimalt men ändå).
Kort o gott:
man ska vara nöjd med den man är så att offra fiskarnas hälsa för att få större bröst är ändå lite väl drastiskt, tycker du inte?
kram tess

Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Hur får man större bröst?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons