Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Joah kille 32 Senast 2021-03-07 14:47

Ingen status

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2016-07-13Kändis1991-07-25
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
102138 2
Inlägg: 146
 • Visningsbild
  2017-11-18 18:24 Joah P32

  Givetvis!

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2017-11-18 18:23 sunshinepower F21

  ska vi chatta i snackis

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2017-11-12 21:31 Joah P32

  Ursäkta, jag har varit extra osocial de sista veckorna. Jag är inte säker på varför. sad

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2017-11-11 17:10 sunshinepower F21

  varför har du inte varit i snackis på länge ?

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2017-08-22 15:17 sunshinepower F21

  natten då alla familjen åslins gamla djur vart återupplivade
  det var en gång en trollkarl som hette bob fiskfjäll och han hade en bok med trollformlar för återupplivning av grodor han bor i magiska slottet och han stod och räddade en groda som råkat bli ett träsktroll i stället för prins i stället för att ta 2 droppar träskvatten,2 löv från det heliga guldträdet där man kan få visdom och uppskattning och 3 droppar pysslingtårar så tog han 4 löv, 3 droppar träskvatten och en droppe tår och bob tänkte inte mera på det den natten var det oväder med åska och dunder åskan kom rakt när i bobs labratorium bob kan återuppliva husdjur och människor och heala dom med hjälp av tankekraft så den natten vaknar bob av åskknallen och han bestämmer sig för att trolla fram familjen älskade husdjur.
  dagen efter vaknar och skriker maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmma och pappa kom får ni seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! och synen dom ser är underbar vardags rummet har förvandlats till en stor blomstrande äng med vattenfall,fjäll soffor allt för att hundar och katter som dött ska trivas
  dom åker till jobb och skola och när dom kommer hem är ängen fylld med gamla kompisar som attis,märta,jörgen med mera moa blir sprudlande glad och kramar attis då säger attis jag älskar dig det magiska är att dom kan prata och mamma springer in för att krama Tuffan hon jublar och funderar hur har dom kommit tillbaka kollar upp mot himlen och tänker vem har fixat det här. och sitter hela eftermiddagen och kramar attis och alla andra husdjur och dom skrattar och har jätte kul djuren säger förlåt för allt dumt vi gjort dom sätter sig i en ring och får berätta något dumt eller busigt dom gjort mot
  det kommer fram sanningar som att förlåt för att jag åt dina glasögon och förlåt för att jag drog dig i strumpbyxorna. och förlåt för att jag åt upp formen och så kom en massa önskemål som djuren ville ha som vi fixade okej då åker vi i väg och köper däck, en ny bebis, nya stockar,leverpastej, köttbullar, ett personligt träd, en nackställning, filtar, solljus, ett eget rum för mys, kuddar och täcken, leksaksråttor lukten av piptobak,räkor, vaktprylar, o förstörbara glasögon, mobiltelefoner i vatten, strumpbyxor och slutligen en skog.
  en egen skriven berättelse prylarna är saker husdjuren hade kontakt i någon form med eller ville ha

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2017-08-21 23:19 Joah P32

  Det här är berättelsen om när jag blev vuxen. Tillåt mig att måla upp en bild ur mitt minne. Det var en solig sommardag, tidigt på förmiddagen, några få tunna moln spridda över himlen. Jag stod barfota och blickade ut över dammen och beundrade det stillsamma vattnet. Jag var endast 5 år gammal och min familj bodde på en stor, vacker gård.
  Plötsligt! Ur det stilla lugnet hör jag ett fruktansvärt oväsen bortom den gamla kvarbyggnaden, jag hade aldrig hört något liknande förut. Det fanns mycket att utforska på gården och det var precis vad min lillebror hade gjort. Min lillebror var 4 år gammal, egentligen är han född 2 år efter mig men det var sommar, som jag nämnt, och han fyllde år på våren och jag på sensommaren. Genom det skräckinjagande oljudet kan jag höra min lillebrors skrik av förtvivlan då han kom springandes runt husknuten, mot mig.
  Han hade ett ovanligt stort ägg i handen, som han höll högt i skyn medans han sprang. Efter honom kom 4 stycken ENORMA fåglar springande på sina korta ankfötter med deras stora, vita vingar utsträckta. När lillebror kom allt närmre såg jag tårarna längs hans kinder och skräcken i hans ögon. Han sprang fram till mig och kastade ägget i dammen, bara för att sen fortsätta springa bort mot huset för att gömma sig. Förvirrad och tilltrubbad av allt jag sett stod jag bara där och tittade på lillebror som sprang iväg, tittade på ägget som jag kunde se, liggandes på botten, några meter ut i dammen.
  Plötsligt kom allting tillbaka till mig, det öronbedövande skriket från fåglarna, som vid det här laget hade bytt fokus till mig och omringat mig. Fåglarna stod längre än mig och i en överväldigande attack blev jag slagen och biten från alla håll. Trots deras attacker tystnade inte deras skrik, om något upplevdes det bli mer intensivt. När jag föll ihop i en hjälplös hög på marken med blodiga armar, ansikte och ben (jag var lätt klädd, det var ju sommar trots allt) så fortsatte den skoningslösa attacken. Slagen av vingarna, biten av deras vassa näbbar och sparkad av deras korkade små ankfötter räckte inte.
  De började säga elaka saker till mig. Typ som "du är dålig" och "du vet hur vi sa du e dålig? ja, du är dåligare än det!". Det sista jag minns var hur dom gick igenom mina byxfickor och tog min plånbok och skrattade åt mig för att jag hade ett körkort för trampbilarna på skolgården. Jag försökte säga ifrån, det var mitt körkort! Men den tuffaste utav fåglarna vände sig mot mig och curbstompade mig med sina dampiga ankfötter. Jag minns inget mer utav den händelsen, men senare fick jag lära mig att det var gäss som hade attackerat mig, stora arga ankor som tydligen kan alla combos i street fighter. Det var då jag tvingades ut ur min barndom och kastades in i vuxenvärlden, för att lillebror skulle fingra på ett jäkla ägg.

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2017-07-25 15:39 Joah P32

  Tack så mycket :)

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2017-07-25 13:45 sunshinepower F21

  grattis på födelsedagen

  Historik Gå till

  Skicka
Nästa »
Annons
Annons
Annons
Annons