Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Spyhunter security suite.

Skapad av Borttagen, 2010-07-28 17:29 i Mjukvara & Operativsystem

2 330
1 inlägg
0 poäng
martinkort
Visningsbild
P Kändis 95 inlägg
0
Hej, jag undrar om Spyhunter är ett bluff antivirus program för jag var inne på youtube och kollade på antivirus för jag är intresserad av sånt. Det var någon som frågade mrizos (en kille som håller på med antivirus reviews) varför han inte gjorde en review på Spyhunter och han svarade att det är ett bluff antivirus (It's a Rogue). Har även sett Enigmasoftwares youtube kanal och de har på alla videor satt på så att kommentaren väntas för godkännande. Är Spyhunter bluff eller inte?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Datorer & IT » Mjukvara & Operativsystem » Spyhunter security suite.

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons