Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Destiny 2 (ps4)

Skapad av weedcat, 2017-09-16 12:02 i Dator- & TVspel

2 571
3 inlägg
1 poäng
weedcat
Visningsbild
P 26 Gislaved Veteran 109 inlägg
0
Jag tänkte bara kolla om det kanske finns någon som lirar Destiny 2 på ps4, då jag inte har en jävel utav mina kompisar som är intresserade utav att lira något spel på konsol, om inte Fifa då förstås..

Sen vet jag ju också att Destiny 2 kommer att komma ut till pc också, och att många hellre väntar på den releasen istället!

Men om det finns någon/några som lirar det på ps4, så feel free att lägga till mig på ps4! Min gamertag är "westinw0w". Hade varit sjukt kul att ha några, så att man kan skapa ett fireteam, eller också en clan som man kör raids etc med. För i och med att alla mina kompisar håller sig till just ett och samma spel på pc (cs ofc), så har jag aldrig fått chansen att se hur endgame är på Destiny 1/2!

més que un club

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 25 Modereringsansvarig 3 697 inlägg Online
1

Svar till weedcat [Gå till post]:
Det brukar finnas större klaner att joina. Jag spelade en del Destiny 1 med vänner när det släpptes, men ibland när folk fick förhinder för raids osv skrev man bara I klanen för att hitta en person eller två att fylla en slot.

Lärde känna en hel del folk så :)

Klanen jag var i hette Destiny of Sweden, men det lär finnas mängder med liknande - bara att hitta en och ansöka

Even boys have something to say if you listen long enough

weedcat
Visningsbild
P 26 Gislaved Veteran 109 inlägg
Trådskapare
0
Svar till godis-apa [Gå till post]:
Åh tack så mycket, gick med i en grupp på facebook som hette typ "Destiny Sverige" eller dylikt! Ska se om man kan hitta något skönt folk där! :)

més que un club


Forum » Fritid » Dator- & TVspel » Destiny 2 (ps4)

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons