Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Normalstor snopp för 12-åring?

Skapad av Anonym, 2012-11-07 22:36 i Hälsa, kropp & pubertet

17 937
15 inlägg
-6 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
-2
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Hej! Jag är en ung kille som har ett litet problem! Min mamma säger att jag har en helt normalt stor svensk penis men jag tycker den verkar vara liten. Mina mamma jobbar med sånt så hon har tittat lite men säger att den är helt normalt stor. Den är 3,5 cm i erektions stånd och 2 cm slak. Jag undrar om den är en helt normalt stor. Svara gärna så tidigt som möjligt jag tackar och bugar en undrande kille på 12 bast.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

RebelRebel
Visningsbild
Hjälte 5 429 inlägg 1069 svar i S&S
0
Hej!
Vet du vad, det finns faktiskt inget svar på det! Eftersom kroppen är under utveckling och alla växer olika snabbt, olika mycket och vid olika tidpunkter i livet går det inte att ge någon bra siffra på vad som är genomsnitt för en 12-åring.

Din snopp fortsätter att växa ända fram till 20-årsåldern, så oroa dig inte. Du har gott om tid :)

Draco dormiens nunquam titillandus.

julegren
Visningsbild
P Legend 28 inlägg
-7

Svar till Anonym [Gå till post]:
Nja asså snarare normalt liten än normalt stor. Men du behöver ju inte tänka på hur stor den är då du endast är 12 år och antagligen bara använder den att pissa med. Men jag måste nog ändå säga att den verkar vara i minsta laget. Själv så kan man ganska stolt triumfera med än längd på 17 cm vid 12 år, helt ointressant men bara för att du ska ha något att jämföra med. Du äter nog för lite grabben.

julegren
Visningsbild
P Legend 28 inlägg
1

Svar till RebelRebel [Gå till post]:
Har han otur så krymper den kanske med tiden. Då kan man ju säga att hans lilla problem försvann.

Paradox
Visningsbild
P 27 Göteborg Hjälte 3 850 inlägg
3

Svar till julegren [Gå till post]:
Om ens 0,001% av den manliga befolkningen har 17 cm vid 12 års ålder blir jag förvånad. Tror inte du har någon aning om vad du pratar om.

Snutte.

julegren
Visningsbild
P Legend 28 inlägg
0

Svar till Paradox [Gå till post]:
Det är upp till dig om du vill tro mig eller inte men jag kan svära på att det är sant. Jag har faktiskt aldrig tänkt så mycket på det men det verkar ju på dig som att jag hade det ganska bra då som 12-åring. Men om jag får fråga, vad hade du själv. Kommer du ihåg det så berätta det gärna. Jag har nämligen mycket bra minne och kommer ihåg det mesta. Så även när det gäller detta. jag är heller ingen person som brukar ljuga för att framhålla mig själv. Mvh Julegren.

wellwell1337
Visningsbild
P 24 Göteborg Kändis 371 inlägg
0

Svar till julegren [Gå till post]:
haha fyfan va rolig du är! -.- inte fan hade du 17 cm när du va 12 år! du har ju för fan knappt kommit in i puberteten när du är 12, och då har fan inte kuken, som växer långsamt hunnit bli 17 cm! och den generella internetkukregeln: multiplicera den angivna längden med 0.4786 så får du fram den verkliga längden.

when im sad i stop being sad and be awesome instead

julegren
Visningsbild
P Legend 28 inlägg
0

Svar till wellwell1337 [Gå till post]:
Jag säger detsamma till dig, och så har jag lust att lägga till en sak. Inte fan var den 17 cm i normalt läge men vid erektion så var den det.

Paradox
Visningsbild
P 27 Göteborg Hjälte 3 850 inlägg
1

Svar till julegren [Gå till post]:
Ser inte poängen i att tro på att du hade 17 cm när du var 12 år, eftersom att majoriteten knappt ens har påbörjat puberteten vid den åldern. Att den dessutom skulle vuxit så mycket på den tiden, ifall du nu hade kommit in i puberteten, är ännu mer otroligt.
När jag var 12 år hade jag bättre saker för mig än att mäta min penis. Eller så var det helt enkelt så att jag har haft bättre saker att tänka på tills nu att jag inte kommer ihåg att jag gjort det överhuvudtaget. Hur som helst är det inte något en 12-åring borde fokusera på. Storlekskomplex när man knappt börjat växa? Låter inte så jävla friskt i mina öron.

Snutte.

wellwell1337
Visningsbild
P 24 Göteborg Kändis 371 inlägg
0

Svar till julegren [Gå till post]:
Mytoman!

when im sad i stop being sad and be awesome instead

julegren
Visningsbild
P Legend 28 inlägg
0

Svar till Paradox [Gå till post]:
Ha,ha. Om det är någon som tycker att ämnet är orelevant så är det jag. Men ämnet måste ju vara "väldigt" intressant eftersom så många är så bekymrade och ser det som hög status att ha en stor k-k. Att jag lyckas komma ihåg längden har inte med mitt intresse att göra utan indikerar bara på mitt utomordentligt stora minne och sinne för detaljer. Jag är också en mycket envis person när det gäller något som jag vet att jag har rätt i. Det är mycket möjligt att jag låg före i min utveckling då jag som liten gjorde det i mycket annat också. Men jag är helt övertygad om att det fanns dem som var värre än mig då liksom nu. Men att tala osannig om en sån här banal grej skulle vara meningslöst. Och vilken fakta andra har vill jag gärna se, har mer klarhet i. Det jag yttrar mig om är ju självupplevt. Att komma med en massa indicier och påståenden utan klara grunder verkar mer som en spontan frustation i att vissa kan ha det bättre en andra.

Kalasianen01
Visningsbild
Legend 1 inlägg
-2

Själv har jag 14,5 cm och e 12 år... Men jag kanske är tidig i puberteten :)

Panda
Visningsbild
P Rönninge Kändis 3 815 inlägg
0

Svar till Kalasianen01 [Gå till post]:
1 år gammal tråd. Dags o trolla!

Hatar allt.

Guud
Visningsbild
31 Göteborg Ordningsvakt 2 301 inlägg Online
0
Åtta år gammal tråd väcks med trams! *rensar och låser*

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Normalstor snopp för 12-åring?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons