Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hur säger jag att jag vill ha henne i säng?

Skapad av Anonym, 2012-07-29 19:23 i Sex & Sinne

11 199
9 inlägg
9 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
1
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Hej, jag är 15 år och tänker på en tjej hela tiden. Det är det att för ungefär ett år sedan smsade vi skitmycket och så. Och det höll på att gå långt, men vi typ slutade smsa helt och nu smsar vi igen. Och det jag vill med denna tjej är att få henne i säng. Och jag har ingen aning hur jag kan skriva till henne för att hon ska förstå att jag vill få henne i säng. Hon är lika gammal som mig, och skulle vara tacksam för lite hjälp vad skrivas!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

RebelRebel
Visningsbild
Hjälte 5 429 inlägg 1069 svar i S&S
2
Hej!
Mitt första tips är att släppa det här med smsandet lite. Det är lätt att vara modig via sms och gör det svårare att sedan ta steget och faktiskt göra något av det när man pratar med varandra IRL, liksom. Visst kan du fortsätta smsa henne, men se till att ni börjar ses på en regelbunden basis, och försök då få henne att förstå att du är intresserad av henne.
Jag vet inte hur mycket erfarenhet du har av sex och att lägga in stötar och sådant, men det funkar ju inte riktigt så att du bara skriver "Hej, ska vi ligga?" när det är det du vill. Samma sak gäller när man pratar med någon IRL, du går inte bara fram och frågar en sådan sak. Det funkar nästintill aldrig. Låt henne istället få veta lite mer subtilt vad du tycker om henne - ge henne komplimanger, se till att vara nära henne, ha så mycket kroppskontakt du kan, osv. Sedan får du läsa av situationen och därefter ta beslut om hur du ska göra. Om allting går väldigt bra och du får bra gensvar så kan du kanske gå ett steg längre och säga till henne hur het hon är till exempel. En kyss kan ju också vara på sin plats innan man går rakt på hela sex-kakan, liksom ;)

Lycka till och glöm inte använda kondom!

Draco dormiens nunquam titillandus.

Huehue
Visningsbild
P 25 Hjälte 1 835 inlägg
5
Forum image

Glöm inte att bädda fint ;)

Nae, skojja. Men som RebelRebel säger man får ta det lite smooth, man kan inte bara gå rakt på sak. Prata med henne mycket, fråga ifall ni kan träffas någon gång. Ge komplimanger osv.

Ingen status

Daniel
Visningsbild
P Malmö Hjälte 4 838 inlägg
0

Svar till Anonym [Gå till post]:
Strunta i att säga det till henne, visa vad du vill istället när du träffar henne. Eller så gör du det enkelt för dig och drar iväg ett sms där du frågar om hon vill "se på film" hemma hos dig, då är det underförstått att det finns chans till sex.

Min internetkuk är alltid större än din.

Alkoholfri
Visningsbild
P 32 Hjälte 494 inlägg
1
Börja med att ringa varandra oftare och bestäm träff en vacker dag. Se henne inte endast som ett sexobjekt utan som en person med känslor. Men var inte för smörig och FÖR snäll. Det är lätt att hamna i friend zone.

Man skall inte framhärda och vara envis när tingen är emot en.

GrundiZ
Visningsbild
P 31 Kristianstad Hjälte 326 inlägg
0

Svar till Anonym [Gå till post]:
Fråga henne bara, vill du kolla film med mig nån gång ( ta kanske en fredagskväll" och därefter så blir det oftast alltid lite mys ifall båda två är intresserade av varandra

Ps. ta nån romantisk komedi.. alltid bra:)

Petting... we all now its awesome.

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0
Om det skulle vara jag så skulle jag inte vilja ligga med en kille man bara smsat med.. Så kanske du skulle ta och vara med henne en stund först, veckor alltså och se vart det leder? Så kanske ni blir tsm och så är det bara att börja smeka lite under kläderna och så utveckla det till mer. Mitt förslag :)

20.12.2007 <3

ano
Visningsbild
P 27 Hjälte 225 inlägg
0

Svar till IsaaKeN [Gå till post]:
Om man tar emot "tips" från en 13 åring om hur man får en tjej i säng, då kan man känna sig ganska patetisk.


Nu vet jag inte hur långt du och denna tjej har kommit i erat "förhållande".

Men att dra iväg ett sms med "Jag är sugen på att mysa" + en lagom stor komplimang har fungerat för mig.

ANOnym så långt det går, tack för mig

Huehue
Visningsbild
P 25 Hjälte 1 835 inlägg
0

Svar till ano [Gå till post]:
Yeup, därför gav jag han tipset att inte be henne att gå i säng direkt med honom, utan jag gav mer tipset att vara charmig.

Ingen status


Forum » Livet » Sex & Sinne » Hur säger jag att jag vill ha henne i säng?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons