Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kan aldrig komma /få orgasm (tjej)

Skapad av Borttagen, 2010-09-07 11:19 i Sex & Sinne

60 538
94 inlägg
-18 poäng
Sex och blandat
ClownPaj
Visningsbild
Kändis 3 inlägg
0
Hej!

Jag har exakt samma problem! Min pojkvän har dock fått mig att komma men då fick han hålla på i 40min och jag fick hjälpa till.

Men vi har hittat en RIKTIG effektiv lösning!

Har du någon gång provat att använda duschen??
Låt honom penetrera dig bakifrån, inte i tvåan utan vanligt mot duschväggen (dock behövs en ganska stor dusch som rymmer två personer men jag och min pojkvän klarade oss på mindre än 2 kvadratmeter så de ska nog funka!) Skruva sedan av dusch hantaget på duschen och stimulera klitoris med den, eller om du kan få en lagom hård stråle på duschen ändå.

Hoppas detta hjälpte!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

michelleej
Visningsbild
F 26 Kändis 2 inlägg
0

Svar till hejjaghetermaria [Gå till post]:
Hej du.
Nej det är absolut inget fel på dig. Du måste bara lära känna din kropp för att veta vilka utav dina punkter som är mest känsliga. Ett tips är ju om ni kör den vanliga missionär ställningen, lyft upp rumpan, det gör att killen kommer längre in och stimulerar på det viset också.

Annars kan du ju testa fall du kan få orgasm på egen hand också. Kan du inte det så har du nog lite problem.

annie93
Visningsbild
F 26 Kändis 25 inlägg
0


Tillägg av annie93 2011-08-04 21:16

Hej! Jag är en tjej på snart 18 år som inte har kommit under sex. Just nu är det inte ett jätte stort problem för mig. Det här med sex är nytt både för mig och min pojkvän. Men igår när vi hade sex och jag satt på honom kände jag inte ens ifall jag var i honom eller inte!! Det är ändå den första jag har sex med. Har jag verkligen töjts så mycket?? Och min pojkvän har inte en liten snopp eller så, så det kan ju inte vara det som är problemet heller! Därför har vi provat olika ställningar så han ska komma längre in, men då gör det bara ont. Jag tog reda på att det måste vara för att han stöter i livmodertappen... Inte en jätte skön känsla.. Vet inte hur jag ska göra. Ju mer vi har sex - desto mindre känner jag nåt. (Förutom då när han kommer för långt in, men det är njutning i det.) Känner bara precis i början av samlaget då man liksom inte vant sig, men sen tar det 1 minut och efter det känner jag knappt nåt.
VAD SKA JAG GÖRA?!:(:(:( Jag vill ju njuta av sexet jag med!

toot
Visningsbild
Karlstad Kändis 234 inlägg
0

Svar till annie93 [Gå till post]:


Well tjejer är känsliga på olika ställen i slidan. Vart med tjejer som bara kommer om man tar dom bakifrån och de som bara kommer i ställingar som är framifrån. Det kan även vara så att du behöver stimulans av klitoris samtidigt. Det kan även vara så att du är känsligare i analen, slidan och analen ligger nära varandra så en del njuter av både anal/vaginalt andra bara vaginalt men det finns även de som bara tycker om analt. Det kan också vara så att du behöver göra knipövningar med slidan.
Julgranen
Visningsbild
Kändis 7 inlägg
1
Mycket skitsnack här i tråden ser jag. 30% av alla tjejer som kan få en orgasm... jadu, vad ska jag säga? En orgasm består av ett fåtal punkter; Samspel, säkerhet (dvs att du inte är otrygg i dig själv, personen du har sex med eller specifik situation), distanserad fokus (dvs att du inte ska tänka för mycket på att en orgasm avslutar ett samlag eller att du känner att du måste få en alls, då får du förmodligen ingen) och i ganska många fall kombinerad stimulans. Är du en tjej/kille som vill ha det på ett speciellt sätt (oavsett om du vet om det eller inte än) så kommer du definitivt att ha svårare att få en orgasm.

Julgranen saves the day.

HotHot92
Visningsbild
F Kändis 16 inlägg
1Genomsnittet av tjejer får inte orgasm efter 25års åldern.
Jag hade de precis som du. Men om du onanerar själv först och användet något vibrerande mot klitoris. Själv använde jag en vibrerande rakhyvel xD .. Sen använder du bara den vibrerande grejen under samlaget.
Paradox
Visningsbild
P 27 Göteborg Hjälte 3 850 inlägg
0

Svar till ada [Gå till post]:
Vad får dig att tro att man skulle gilla det hårt för att man blivit våldtagen? Borde det inte vara tvärtom: blivit våldtagen, vill aldrig vara med om det igen. Vem skulle bli kåt av att få tillbaka de minnena? -.-

Snutte.

Pirinen
Visningsbild
Kändis 3 inlägg
0
Har du provat sexleksaker?
cingomera
Visningsbild
Kändis 2 inlägg
-3


Helt seriöst verkar tyvärr vara fel på din kille om han inte kan fä dig att komma.Som kille måste man kunna vara lyhörd i sängen och osjälvisk och veta vilka knappar man ska trycka på och när.Det handlar om skills och dem tjejer jag legat med har jag fått att komma från två till tre gånger sen är dem iofs inte så kaxiga längre.

Den ena tjejen hade aldrig kommit tidigare och haft två killar plus va innen i sitt tredje förhållande då jag ragga upp henne på krogen.Det sluta med att jag fick henne att komma tre gånger den natten så byt snubbe är mitt tips.Det är absolut inte fel på dig snarare på honom.

Man måste ha en tillräckligt lagom lång som är tillräckligt skön
Man måste vara lyhörd och ha skills osjälvisk och dominant i sitt självförtroende.Man måste kunna variera och retas och dominera.Man mäste kunna klarar av hantera olika ställningar med fingertoppskänsla för att bli en sexgud..

Det här inlägget kanske blev skrytsamt och vulgärt men det är sant baby.
cingomera
Visningsbild
Kändis 2 inlägg
-3
Helt seriöst verkar tyvärr vara fel på din kille om han inte kan få dig att komma.Som kille måste man kunna vara lyhörd i sängen och osjälvisk och veta vilka knappar man ska trycka på och när.Det handlar om skills och dem tjejer jag legat med har jag fått att komma från två till tre gånger sen är dem iofs inte så kaxiga längre.

Den ena tjejen hade aldrig kommit tidigare och haft två killar plus va innen i sitt tredje förhållande då jag ragga upp henne på krogen.Det sluta med att jag fick henne att komma tre gånger den natten så byt snubbe är mitt tips.Det är absolut inte fel på dig snarare på honom.

Man måste ha en tillräckligt lagom lång som är tillräckligt skön
Man måste vara lyhörd och ha skills osjälvisk och dominant i sitt självförtroende.Man måste kunna variera och retas och dominera.Man måste kunna klarar av hantera olika ställningar med fingertoppskänsla för att bli en sexgud..

Det här inlägget kanske blev skrytsamt och vulgärt men det är sant baby.
Tussmeister
Visningsbild
F 27 Kändis 28 inlägg
0

Svar till hejjaghetermaria [Gå till post]:
Hej!
Jag hade samma problem som du, hade det i ungefär 8 år. Det tog mig 3 st killar och vaginalt sex över 150 gånger, oralt sex och onani oräknade.
Jag tyckte att det var otroligt jobbigt och tillslut så var det nästa så pass illa att jag var på väg att gå till en psykolog för att prata om det.
Men det gick till slut och vägra ge upp! Du har det antagligen inte lika jobbigt som jag hade det.

Några tips som jag kan ge dig är att läsa på om vad som händer i kroppen, det kanske låter skumt att du ska behöva läsa på om orgasmer och sexuell stimulering utav din kropp för att du ska få orgasm men det är väldigt praktiskt!

Ett till tips jag kan ge dig är att utforska dig själv och låt din kille utforska om vad du tycker är skönast. Det är inte alltid så att det du tycker är skönt när du är själv är lik skönt när du är med din kille, så skaffa dig en förståelse för din kropp och vad du gillar! :)

Hoppas det fixar sig!

Mvh
Tuss

drAAnexle
Visningsbild
P Hjälte 3 739 inlägg
0

Svar till Entrero [Gå till post]:
Ganska uppenbart också att ju mer ord du får in i dina texter, desto större chans och lättare borde det bli att hitta det om man googlar.

Jag är en idiot.

highelf95
Visningsbild
Kändis 6 inlägg
0
hört att det andningen är väldigt viktig.
wraaaaah
Visningsbild
F 25 Kvissleby Hjälte 673 inlägg
3
Vill bara skriva till er alla som kollar den här tråden och inte kan få en orgasm som kvinna.

Kämpa på!

Jag kunde inte när jag började ha sex (med en partner, själv var det aldrig ett problem), inte ens ca två år efteråt. Det tog tid för mig, att lära mig. Jag var nog också tvungen att växa in i det... kvinnokroppen utvecklas långsammare och man kan inte alltid få orgasm när man är ung. Jag lärde mig att vissa inte kunde få orgasm ens när de är 35 år.

Jag köpte min första vibrator när jag var 14 och vi provade den hit och dit och det gick inge bra, det var skönt... men det gick inge vidare. Köpte en ny när jag var 16 och nu en ny när jag snart ska fylla 18. Efter träning och träning så lärde jag mig och nu får jag mig en orgasm stort sett varje gång jag har sex. Ibland är orgasmerna jag får inte så stora men det är fortfarande en orgasm!

Jag tränar alltså fortfarande.

Jag är så nöjd med mitt resultat hittills och jag känner mig så nöjd över mig själv. Mina tips till er alla där ute som inte kan få orgasm är att:
* känn efter först vad ni tycker är skönt, jag behövde lära mig en massa om vad jag egentligen gillade innan jag fick min första orgasm med en partner
* för mig underlättade det att vara med någon jag tycker om, jag och mitt ex gjorde slut för över ett år sedan och direkt efteråt (1 vecka) träffade jag min nuvarande kille. Jag älskar honom så otroligt mycket och det känns mycket bättre med honom.
* ta tid på er, låt det ta tid. Från början tog det 20-30 minuter av konstant stimulans för mig att få en orgasm. Nu kanske det tar 7-10 minuter.
* prova olika produkter, mina första två vibratorer var helt värdelösa! men det insåg jag såklart inte förän efteråt! Jag har nu köpt en vibrator från LELO och den är helt underbar, jätte stark och med inbyggda batterier vilket är jätte smart!


TA OCKSÅ TIPS FRÅN DEN HÄR SIDAN, DEN HAR JAG FÖLJT I FLERA ÅR OCH JAG ÄLSKAR DEN VERKLIGEN. DEN INNEHÅLLER ORGASMTRÄNING, ORGASMTIPS, PORRFILMER, SEXNOVELLER OSV. Den är verkligen en ängel när man försöker lära sig att få orgasm!

http://orgasmer.wordpress.com/

LYCKA TILL ALLIHOPA <3

Smerten blir ikke et onde før den overvinner oss.

annaelmar
Visningsbild
F 28 Kändis 3 inlägg
0

Svar till Entrero [Gå till post]:
du är nästan GGG då

wraaaaah
Visningsbild
F 25 Kvissleby Hjälte 673 inlägg
0

Svar till Tussmeister [Gå till post]:
Så du startade din "resa" när du var tio år gammal? ^^

Smerten blir ikke et onde før den overvinner oss.

valspeck
Visningsbild
P 26 Linköping Hjälte 3 241 inlägg
0

Svar till sandie [Gå till post]:
Hört att det inte går för en del ändå.

No guarantees i norgasm girls värld

massa status

Tussmeister
Visningsbild
F 27 Kändis 28 inlägg
0

Svar till wraaaaah [Gå till post]:
Ja Ebwe! :o Jag började min så som du beskrev det "resa" när jag var 10... :P
Puss på dig :) //Tuss

fridooh
Visningsbild
F 26 Kändis 2 inlägg
0

Svar till Borttagen [Gå till post]:
Använd en dildo!

sitter och dricker vin för mig själv....

Nattsudd
Visningsbild
P Kändis 283 inlägg
0
Jag och en partner upptäckte en sak när vi experimenterade med ställlningar att hon hade ofantligt lättare att komma om trycket på främre slidväggen var större.

Det började med att vi körde doggy och hon fick flera stora orgasmer på ganska kort tid och i rad. Vi kom fram till att det var min piercing på undersidan av ollonet som stimulerade g-punkten.

Därför provade vi sedan att lägga en hög kuddar under hennes rumpa så hon kom upp lite med nederdelen. Sedan försökte jag hålla mig låg och stöta snettuppåt i henne. Då gned ovansidan där inte piercingen sitter mot framsidan av vaginan och hon kom även då lite fortare än brukar men inte lika som när körde bakifrån.

This information might help?

Varför springa runt när livet kan kretsa kring dig?

litenblondin92
Visningsbild
F 27 Kungälv Kändis 154 inlägg
0


Dock är det inte alla som kan komma själv heller utan bara kommer när någon annan smeker, slickar eller har sex med dem :)

Så man får nog testa båda delar och försöka lyssna på sin partner vad som är skönt och ej :)

"Även en stark kedja har sin svaga länk"

anonymous4chan
Visningsbild
P 31 Kändis 8 inlägg
0
Kommunikation :=) ----------------------------------------------> Bara en fråga, kan du få det på egen hand?

You wish you were me, but I don't wish I were you!

Thelovely
Visningsbild
F 28 Trelleborg Kändis 34 inlägg
0

Svar till Borttagen [Gå till post]:
Sluta tänk på att du inte kan komma, när jag var yngre så hade jag samma problem, men de var för att jag tänkte mycket på varför osv så tips att tänk inte bara njut så kommer det att hända jag lovar:)

Dont fuck with Me!

Kevin1233
Visningsbild
P Kändis 1 037 inlägg
0

Svar till fridooh [Gå till post]:Svar till Thelovely [Gå till post]:


Bra att ni skriver till en borttagen :D

Problem som uppstår

Ballwe
Visningsbild
F 24 Järfälla Kändis 129 inlägg
0
Jodå, kan kan du nog. Men som alla andra redan sagt, så prova dig fram själv. Se vad du tänder på, och lär dig hur din kropp funkar genom onani etc. Prova dig fram, använd dig av hjälpmedel om du så vill. :) Men somsagt, testa dig fram och kom på det själv. Sen hjälper du din pojkvän på traven när du vet vad "problemet" är så att han kan ge dig den.
Lycka till! :)

my personality is who I am, my attitude depends on who you are.

Seroster
Visningsbild
27 Kristianstad Hjälte 6 655 inlägg
2

Svar till Ballwe [Gå till post]:
Smidigt att skriva i en två år gammal tråd.

Seroster ser dig.

Ballwe
Visningsbild
F 24 Järfälla Kändis 129 inlägg
0

Svar till Seroster [Gå till post]:
Och du måste verkligen hata :)?

my personality is who I am, my attitude depends on who you are.

WoodyJr
Visningsbild
P 27 Kändis 3 inlägg
-1
Jag kan hjälpa dig baby oh maaan!
Vidar
Visningsbild
P Kändis 9 inlägg
0
Lika stor chans att hon har en dold fetisch som att hon kommer att läsa trådens längsta inlägg, intressant ^^

Finns många självutnämnda experter i området. Men man vet bara själv vad man gillar, och det kan ändra sig, iallafall för mig.
Orustman
Visningsbild
P 49 Legend 3 inlägg
-2

Svar till Borttagen [Gå till post]:


Halloj!
Talar kanske lite i egen sak... Men!
Har du testat med en äldre, erfaren kille? Eller tjej?
jag är 40+. har faktiskt med tungan fått ett stort antal tjejer, såväl unga som äldre, att komma.
Flera unga tjejer har faktiskt sagt efteråt, att dom aldrig kommit tillsammans med någon.
Kan vara min erfarenhet - av åldern -eller att du som yngre tjej slappnar av med en äldre och erfaren kille..

Forum » Livet » Sex & Sinne » Kan aldrig komma /få orgasm (tjej)

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons