Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsternytt

 • Visningsbild
  2010-08-27 00:41

  Ett skepp kommer lastat!


  - moodh

  God kväll! Nästan i alla fall, vi tänkte få ut allt under kvällen men det blev lite mer än vi tänkte oss (bra för er, dock!).

  Hur som, vi har ägnat de senaste veckorna åt att rätta till Hamsterpajs grafiska profil så det mesta håller samma tema genom hela sidan. Fotdelen var steg ett i det här projektet, steg två släpps idag - alla knappar, eller majoriteten av knapparna (resten kommer bytas närmaste dagarna) är utbytta till tre gemensamma färger (röd, orange och blå) och kommer användas till alla sorters knappar på Hamsterpaj, kolla in forumet så får ni se exempel på det här. Eller varför inte till höger. =) Nästa steg är en helt ny sidtopp som kommer i dagarna med lite tur.

  Utöver det har vi även en ny kampanj i samarbete med Nokia. Kolla in den!

  Avslutningsvis så gick vi även igenom många irriterande buggar när vi bytte alla knappar överallt på sidan, det är ärligt talat för många att lista här så kort sagt, galet mycket buggar är borta!

  Sådärja, nu är det dags att packa för hemfärd till Stockholm igen, ha en trevlig kväll!

  « Tillbaka
 • 9 kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons