Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsternytt

  • Visningsbild
    2011-04-24 01:37

    Fotobloggen får en massa kärlek!


    Tja!
    Jag tänkte bara meddela er om en massa uppdateringar jag gjort ikväll i fotobloggen:

    * Bildernas kvalitet har förbättrats med 8 procentenheter från 92% till 100%, anledningen till att bilderna komprimerades var för att spara utrymme (antar jag), det är hur som helst återställt så bilderna inte ska förlora någon kvalitet.

    * Framsidan visar nya foton vettigare och har inga brutna bilder eller tooltips (den saken som syns ovanpå bilden) längre

    * Något ni kanske inte vet är att vi sparar alla borttagna bilder för polisärenden och modereringshjälp, tidigare har alla OV+ fått tillgång till det här verktyget men det är omgjort väldigt mycket för er integritets skull. Numera kan en OV bara se bilder som är borttagna max en vecka tillbaka, en administratör och högre kan dock se hela historiken.

    * Den största nyheten är däremot att jag öppnat upp administrationssidan (ni hittar den i menyn i fotobloggen) vi använt för er användare. Den är omgjord så ni själva kan gå in och pilla med era bilder i ett väldigt smidigt och lätt interface. Ni kan också själva gå genom hela er historik med borttagna bilder och återställa de ni vill, något som ni inte kunde göra tidigare. Ni har helt enkelt full kontroll på era bilder. De enda ni inte kan återställa är bilder som Ordningsvakter tar bort. :)

    Hoppas ändringarna är uppskattade, även om fotobloggen har sina brister!

    Systemet är rätt otestat eftersom jag blev klar med det för några minuter sedan så hittar ni några knasigheter får ni gärna säga till mig!

    Ha en trevlig kväll :)

    Edit: Just ja, i administrationssidan så förstoras tumnaglarna när ni håller musen över dem, väldigt smidigt!

    « Tillbaka
  • 16 kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons