Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Träningstips

Skapad av Borttagen, 2017-11-18 20:07 i Mat & träning

7 573
4 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
N9910N
Visningsbild
F 21 Veteran 1 inlägg
0
Hej jag är en tjej som vart ätstörd väldigt länge men nu ska jag ta mig ur det är så sjukt trött på att vara svag o trött och jag vill ha muskler iaf lite men jag vet inte hur jag ska börja med träningen. Jag vet vad man måste äta o så och ska göra ett matschema på ca 1500 kcal/dag och ca 100g protein/dag men vet inte hur jag ska börja med träningen så finns det någon här som kan hjälpa mig? Jag är 168cm lång väger ca 50 kg nu

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

LennartBladh20
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Sök lite på youtube, om du vill ha sora muskler så söker du bara på training bodybulding om du vill vara stark men inte ha jätte stora muskler så söker du bara på tränings tips eller så skaffar du bara en personlig tränare
Lordofmalmo
Visningsbild
P 32 Veteran 3 inlägg
0
Skulle kunna hjälpa dig lite tror jag. Bara släng iväg ett meddelande till mig :)

Adda gärna kik/snap :)

SkalmanOnDrugs
Visningsbild
P 30 Göteborg Hjälte 2 749 inlägg
0

Svar till N9910N [Gå till post]:
Skit i det där med matschema, det viktigaste är att komma igång med att börja träna. Din aptit kommer att öka allt eftersom du tränar mera, se bara till att äta bra mat inte en massa chips och godis och annan skit. Att sitta och räkna kalorier och protein i gram/dag är totalt meningslöst så länge du inte redan styrketränar på en hög nivå på regelbunden basis och har bra koll på fundamenten och vill ha en liten extra edge för att nå nästa nivå, men det är inget du behöver tänka på i början. Många nybörjare som vill börja gymma övertänker vetenskapen bakom muskelbyggande och tror att de måste ha exakt rätt matschema och en massa olika pulver och preparat för att komma igång, fast det de snarare bör fokusera på är att bara helt enkelt börja lyfta med korrekt teknik.

Du måste konstruera ytterligare pyloner


Forum » Fritid » Mat & träning » Träningstips 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons