Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Snabba svar söks..!!

Skapad av Borttagen, 2014-06-19 00:35 i Mellan Himmel och Jord

9 382
7 inlägg
20 poäng
PaowFlow
Visningsbild
F 25 Hjälte 2 inlägg
0
hej, jag skulle vilja ha lite tips från er som nu läser detta..!!
jag är 15 år och jag börjar gymnasiet snart, men jag har svårt för mig att skaffa tjejvänner, alltså jag är inte så tjejig av mig , jag gillar tv spel, och så gillar jag bilar osv.
blir liksom utestängd från tjejerna, så hur ska jag göra..? Ska jag försöka bli vän med tjejer?eller va med killar eftersom dom skiter i hur mycket du äter eller va du har på dig, vilket tjejerna ger kritik för de. Ska jag alltså vara mig själv..eller hur funkar det ?

jag lever för att äta.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

technolol
Visningsbild
19 Hjälte 399 inlägg
6
Tänk inte så mycket, var med dom du tycker om.
Kovaljov
Visningsbild
P 30 Hjälte 103 inlägg
1

Svar till PaowFlow [Gå till post]:
Bästa medled: Var dig själv :) Funkar alla gånger!

If I live, I will kill you! If I die, you are forgiven

Klyftpotatis
Visningsbild
P Hjälte 586 inlägg
10
Tjejer är krångliga, killar är kåta, välj själv. båda är jobbigt.

För upptagen med att jaga pokémon för att ha tid med Hamsterpaj :(

Ryskaposten
Visningsbild
P Hjälte 8 inlägg
1
Det är väl ingen tragedi om du bara hittar killkompisar.. Men eftersom att det finns väldigt många olika sortes människor på gymnasieskolor i allmänhet så kommer du antagligen att hitta någon att vara med!

5 Mos 14:21 "Ni skall inte äta ett självdött djur. Ge det att äta till invandraren i din stad eller sälj det till en utlänning"

Phrosen
Visningsbild
P 37 Karlstad Hjälte 7 668 inlägg
1

Svar till PaowFlow [Gå till post]:
Tänk så här: Vill du vara med tjejerna som du inte har några gemensamma intressen med? - I så fall försök att bli vän med dem!

Om du hellre vill vara med folk som du delar intresse med, och som du tycker om, så tycker jag att du ska försöka bli vän med sånna personer istället (oavsett kön, osv.)

Det är ju ändå för din egen skull som du skaffar vänner, inte för nån annans.

Praise the sun!

Annie-Bloom
Visningsbild
F 27 Hjälte 84 inlägg
1
Tjejer är mer eller mindre som killar, tro det eller ej. Det finns en anledning till att det är killar som skriver alla romantiska komedier i hollywood =P
Men vill du ha tjejkompisar är det bara att börja prata, och skit it de tjejer som kritiserar dig, riktiga vänner tycker om dig för att du är du! Sen kan jag nästan lova dig att saker och ting kommer bli annorlunda på gymnasiet, det är lättare att hitta folk du gillar eftersom ni valt att vara där ni är, så det kommer finnas tjejer som du (förmodligen) har saker gemensamt med där och lika barn leka bäst. Va inte för blyg, ta initiativ och börja prata, det är inte svårare än så. Nyckeln till att hålla konversationer är att fråga frågor och när ni hittar ett ämne som ni båda tycker om, prata massor om det! :D

Jag älskar "Halv åtta hos mig", deal with it


Forum » Mellan Himmel och Jord » Snabba svar söks..!!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons