Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Klamydia x4?

Skapad av Borttagen, tisdag 18/1 18:55 i Sex & Sinne

1 379
4 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
p12an
Visningsbild
P 24 Staffanstorp Kändis 30 inlägg
0
Har ett möjligt stort problem.

Hade samlag med 3 tjejer samma kväll (bästa vänner).
Den ena har nu klamydia och har hört av sig till mig angående det. (Bara haft sex med sin kille efter mig, vilken hon även var med innan mig).

Den andra tjejen har jag legat med flertalet gånger efter detta och hon har kille.

Den tredje har ingenting speciellt sådär.

Hon med klamydia har berättat för hon jag legat med efter om att hon har klamydia (ingen av dom vet om att jag legat med båda). Men båda vet att jag ska testa mig och den jag legat med frekvent senaste tiden vill ju se mitt resultat. HUR SKA JAG TA MIG UR DETTA OM JAG SKULLE HA KLAMYDIA? Någonstans kommer dom prata med varandra och hon som inte har klamydia (vad vi vet) kommer ju behöva testa sig och prata med hon som har bekräftat klamydia om att hon också har det och gemensamma nämnaren är jag.

To fail is human, to forgive is divine

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 29 Modereringsansvarig 3 966 inlägg Online
0
Vänta tills du fått ditt resultat?
Klamydia anses vara en allmänfarlig och smittspårningspliktig sjukdom. Är du positiv kommer det ske en smittspårning, där alla personer du haft sex med de senaste 12 månaderna kommer få lämna prov.
https://vardgivarguiden.se/kunskapsstod/smittskydd/sjukdomar/klamydia/

Sen är det väl upp till dig om du väljer att berätta för dem, eller om du hellre tycker att de ska få reda på det först när de får hem en kallelse, eller 'påminnelse' från vården via post.
Vilket som ska de testas och vilket som lär de prata. Om de tvingas pussla ihop saker själv kommer du förmodligen ut som mer av ett rövhål än om du tar dig i kragen och sköter det snyggt själv.

Even boys have something to say if you listen long enough

p12an
Visningsbild
P 24 Staffanstorp Kändis 30 inlägg
Trådskapare
0

Svar till godis-apa [Gå till post]:
Det e ju det, alla 3 vet om att jag legat med den som inte har kille eller något, ingen vet om att jag legat med de 2 andra. Hon som är bekräftad kommer ju förstå direkt om den andra säger hon har klamydia också, o kan ju liksom inte säga ”Säg inte till hon med klamydia att du har det” då undrar hon ju varför o sen är det igång. Samtidigt vet båda dessa att jag testat mig/kommer testa mig och hon jag legat med en del nu kommer ju vilja ha svaret, o det behöver hon sen testa sig för för o sen säga till sin kille.. känner att det inte finns någon utväg.

To fail is human, to forgive is divine

godis-apa
Visningsbild
P 29 Modereringsansvarig 3 966 inlägg Online
0
Svar till p12an [Gå till post]:
"känner att det inte finns någon utväg"
Hence att du tar dig i kragen och sköter det snyggt själv. Du har redan trampat i skiten. De lär lista ut det själva och prata/tjafsa mellan varandra. Bättre att du själv säger som det är, kanske ge dig möjlighet att be om ursäkt, än att du försöker ducka skiten och ändå kommer hamna mitt i konflikten.

I det ena scenariot framstår du som ett rövhål, men som äger sina misstag. I det andra scenariot framstår du som ett rövhål, men som saknar karaktär och ryggrad nog att be om ursäkt förrän du åkt fast. Antingen talar du för dig själv, eller så låter du dem tala åt dig, bakom din rygg.

Sen finns det väl ett och annat att lära sig om etik och moral i det hela. Pretty much, gör inte sånt som du inte vet att andra ska känna till - eller tänk åtminstone till ett varv innan du gör det.

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Livet » Sex & Sinne » Klamydia x4?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons